enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:16 İslam aleminin üç ayları Pazar günü başlıyor…
10:52 Bakan Tunç: ‘Terörsüz Türkiye’ süreci ülkemiz için, milletimizin geleceği için çok önemli bir süreç…
08:59 İHA tehdidi: Türkiye’nin hava savunması hazır mı?
00:47 Mehmet Akif Ersoy soruşturmasındaki soru işaretleri
00:35 Şirketlerden N’Aber!
00:28 Fikret Yüksel Foundation ile Başlayan 27 Yıllık Yolculuk, Fikret Yüksel Eğitim Vakfı ile Türkiye’de Kök Salıyor
00:25 Bakan Tunç: ‘Terörsüz Türkiye’ süreci ülkemiz için, milletimizin geleceği için çok önemli bir süreç…
00:24 AK Parti’nin 60 sayfa ve 15 başlıktan oluşan raporu TBMM Başkanlığı’na teslim edildi…
00:19 Donald Trump 900 milyar dolarlık savunma bütçesini imzaladı
00:17 Almanya’da tüketici güveni sarsıldı
00:13 ASELSAN’dan NATO üyesi ülkeye 410 milyon dolarlık ihracat
00:08 Süre yıl sonu doluyor: Suriye’de Kürtlerle anlaşma olur mu?
00:02 Yunanistan’ı kuranlar, onu kendi çıkarları için kullanmak isteyen İngilizler ve Fransızlardı…
10:22 Dünyada gündemin öne çıkan haberlerinden özetler!….
10:04 Türkiye’de ve Dünyada ‘Ekonomik Görünüm’…
09:16 Gazeteci Aslı SÖZLİR’den ‘Sabah Kahvesi’ Orada N’ler oluyor?
07:09 Dünyanın korkulu rüyası: Gazap ve Hayalet sistemleri
05:01 Trump’ın Ukrayna Barış Planı ve Self-Determinasyon Üzerinde Düşündürdükleri
00:54 (TARİŞ), 2025–2026 üretim sezonu için zeytinyağı alım fiyatlarını açıkladı…
00:51 Doğu Kudüs’ten Filistinli Gazeteci Huda Fadıl NAİM, Gazze’de yaşananları haber yaptı…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Amerika’nın California eyaletinde iş yerleri olan Türk iş adamı İlker Yüksel, memleketi Rize’ye tesisler kuruyor

Amerika’nın California eyaletinde iş yerleri olan Türk iş adamı İlker Yüksel, memleketi Rize’ye tesisler kuruyor
08.09.2022
A+
A-

TRT TÜRK yeni banner

Amerika’nın California eyaletinde yaşayan ve iş yerleri olan Rizeli tanınmış Türk iş adamı İlker Yüksel, yatırımlarını doğup büyüdüğü Rizede de devam ettirmeye başladı. 

RİZE PAZAR’DA ARAÇ KİRALAMA FİLOSU KURDU
TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)’dan Mustafa SALMAN’ın haberine göre, Rize’nin Pazar ilçesinde “Çay Rent a Car” adında ‘Oto Araç Kiralama‘ iş yeri açan iş adamı İlker Yüksel’in açılışına yoğun davetli topluluğu katıldı.
Resim önizlemesi
HAVA ALANI BÖLGEYİ CAZİBE MERKEZİ HALİNE GETİRDİ
Geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılan Rize-Artvin hava alanı bölgeye canlılık ve hareketlilik getirmesiyle iş dünyasının da giderek ilgi odağı olmaya başladı.
Resim önizlemesi
[Amerika’nın California eyaletinde yaşayan ve iş yerleri olan Rizeli tanınmış Türk iş adamı İlker Yüksel]
ÜLKEMİ VE İNSANLARIMIZI SEVİYORUM
İş yerinin açılışında davetlilere hitap eden iş adamı İlker Yüksel; ” Ülkemi ve insanını çok seviyorum.  Özellikle istihdama destek olma adına ve vergimi ülkeme vermek beni son derece mutlu ediyor. Doğup büyüdüğüm topraklarda da girişim yapmak yıllardır hedeflerimin arasındaydı. Netice yıllarca bir gurbetçi olarak, ülkemin ve ülke insanımın özlemi ile yaşadım. Kendi ülkeme, ilime ve ilçeme yatırım yaptığım için çok şükür ediyorum. Böyle güzel bir günde, katılımınızdan dolayı herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Resim önizlemesi
[Rize Pazar ilçe kaymakamı Mustafa Akın (ortada) açılış kurdelesini kesiyor]
[Rize Pazar ilçe kaymakamı Mustafa Akın (ortada) açılış kurdelesini kesiyor]
Rize Pazar ilçe kaymakamı Mustafa Akın ise İş yeri açılışında yaptığı konuşmasında; “İlçemizde hizmet vermeye başlayan havalimanımızın bölgemiz başta olmak üzere ülke turizmine, ticaretine sağlayacağı katkılardan dolayı ilçemizde her geçen gün yeni iş yerleri açılıyor ve ilçemizin ekonomisine katkı sağlıyor. İlçenin ihtiyacı olan bir iş yerinin açılmasını, sağladınız iş yeriniz ilçemize hayırlı olsun, bereketli ve bol kazanç temenni ediyorum” dedi.
Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa ise yaptığı kısa selamlama konuşmasında; ” Hizmete giren işyerinin öncelikle işyeri sahibine ve Pazar ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim bol ve bereketli kazançlar versin” diyerek sözlerini tamamladı.
Resim önizlemesi
  “Çay Rent a Car“ın sahibi iş adamı İlker Yüksel açılış sonrası davetlilerle yakından ilgilenerek her birine katılımlarından dolayı ayrı ayrı teşekkür etti.
Doğu Karadeniz bölgesindeki illere hitap etmek hedefi ile açılan araç kiralama iş yerinin açılışına Rize Pazar ilçe kaymakamı Mustafa Akın, ilçe belediye başkanı Ahmet Basa, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileri ve kalabalık davetli topluluğu katıldı.

[TÜHA Haber Ajansı, 08 Eylül 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.