enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:09 Nevşehir Kültür Yolu Festivali dokuz gün boyunca kültür, sanat ve tarih dolu etkinliklerle adeta bir açık hava sahnesine dönüşüyor
08:37 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda projelerin ayrıntılarını açıkladı
08:02 Orman Genel Müdürlüğü (OGM), “Yangın yönetim uçağı OTAĞ’ı 2025’te 246 saat uçarak 206 orman yangınını haritaladı”
07:33 Belirsizlikler Çağında BRICS+ ve Yeni Küresel Düzen
07:23 Analist Tuğçe TECİMER: “Barış Sürecinde Tarafsız Diplomasi Adımı: Abu Dabi Görüşmesi” 
07:17 Washington Fas’ın Batı Sahra üzerindeki egemenliğini desteklediğini açıkladı
07:12 AK Parti MKYK Üyesi ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Açıkladı: Piyasalar Altüst Olabilir
07:10 Kamu işçisinin zam oranı belli oldu
07:10 Perspektif: Türkye’nin Balkanlardaki Yeni İşbirliği Girişi: Balkan Barış Platformu
07:00 Türkiye’nin en önemli sanayi ve ticaret merkezlerinden Gaziantep Sanayisinde Tehlike Çanları Çalıyor!
06:49 DMM: ‘400 akademisyen usulsüz şekilde atandı’ iddiası doğru değildir
00:49 İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İSFALT ve İETT’deki ihaleler soruşturmasında, özaltına alınan 25 şüpheliden 5’i tutuklandı
00:05 Kocaeli merkezli Bifet firmasının ürettiği Salamda domuz eti, kıymada kanatlı eti çıktı
00:02 Portekiz kulübünün sportif direktörü Mario Branco, Kerem Aktürkoğlu için ilk etapta 30 milyon Euro istedi.
23:39 Kaynaklar: Trump, Azerbaycan ve bazı Orta Asya ülkelerini İbrahim Anlaşmaları’na dahil etmek istiyor
23:30 Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında 1 kişi daha tutuklandı
22:32 Arabulucular İsrail’den “ pek de güven verici olmayan” sözlü bir yanıt aldıklarını bildirdiler
22:13 Gazze’de İsrail ateşi sonucu 12’si yardım bekleyen olmak üzere 22 kişi öldü
22:02 14 ilde DEAŞ operasyonu: 26 gözaltı
21:51 Türkiye’den Suriye’ye ilk doğal gaz akışı başladı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Alaattin Çakıcı : Kötü emeller besleyenler şunu çok iyi bilmelidir

Alaattin Çakıcı : Kötü emeller besleyenler şunu çok iyi bilmelidir
31.08.2020
A+
A-

TÜHA HABER / Alaattin Çakıcı, 16 Nisan’da infaz yasasıyla tahliye edildikten ve cezaevinden çıktıktan sonra gündemden hiç düşmüyor.

Mustafa Kemal ATATÜRKAlaattin Çakıcı danışmanı Gazeteci Ferhat Aydoğan aracılığı ile  30 Ağustos Zafer Bayramı ve Zafer Haftası dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Alaattin Çakıcı, yayımlamış olduğu kutlama mesajında, Türkiye Cumhuriyeti’nin temelinin bu zaferle sağlamlaştırılmış ve ebedi hayatının burada şeref tacını giydidiğine dikkat çekti.

“Bugün de Türkiye üzerinde kötü emeller besleyenler şunu çok iyi bilmelidir ki” diyen Çakıcı, yüzlerce yıldır aynı bayrak altında yaşayan ve bu ülkeyi beraberce kanlarını dökerek kuran Milletimiz, Çanakkale’de ve Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi buna asla fırsat vermeyeceğini ifade etti.  

Alaattin Çakıcı,Türkiye Cumhuriyeti’nin, dünya durdukça var olacağının altını çizerek,  varlığından, birliğinden ve dirliğinden asla taviz vermeyeceğini Söyledi.

Çakıcı, kutlama mesajının son bölümünde, “Bu duygularla, başta Aziz Türk milletinin ve Türk Silahlı Kuvvetleri’yle beraber devletimizin tüm güvenlik mensuplarının, 30 Ağustos Zafer Bayramı  ve  Zfer Haftası’nı yürekten kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı kahramanlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.” dedi.

[TÜHA Haber Ajansı, 31 Ağustos 2020]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.