enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:01 Hayırseverlerin Başkenti: Kayseri
00:16 Cumhurbaşkanı Erdoğan: 28 Şubat artığı faşizan zihniyeti lanetliyorum
00:10 World Defense Show (WDS) 2026 kapsamında FNSS, Nurol Makina ve Miilux OY arasında Teknik İş Ortaklığı Protokolü imzalandı.
00:10 (TÜİK) verilerine göre, il ve ilçe merkezlerinde ikamet ederken belde ve köylerde yaşayanların oranı geriledi…
00:09 İstanbul’da İl Tarım ve Orman ile Ticaret müdürlüklerine bağlı ekiplerince, ramazan ayı öncesinde kasaplara yönelik denetimler artırıldı
00:03 İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür
00:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletimize nasıl daha iyi hizmet ederiz buna odaklanıyoruz”
00:02 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan,”Gerçeği sadece CHP genel başkanı görmüyor”
00:01 ABD’de tabu kırıldı: Gazze’yi konuşan kazandı
14:29 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, Zeynep Güneş Akgün’e destek
12:07 İçişleri Bakanı Çiftçi’den Erzurum’a duygusal veda
11:02 Kabinede bayrak değişimi
00:52 Mehmetçik Almanya’daki dev NATO Tatbikatı’na katılıyor
00:50 Doğa Koleji Kocaeli’den yıllara yayılan istikrarlı başarı
00:48 Parasıyla bile satın almak zordu: ASPİLSAN yerlisini üretti
00:40 Bakan Göktaş’tan Güvenli İnternet Günü paylaşımı
00:39 MSB Güler, 11’inci Hudut Tugay Komutanlığında: “Gazze’de üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye hazırız”
00:33 Sakarya taraftar grubundan açıklama: Gerilimi tırmandırmayın
00:27 Adalet Bakanı Tunç, Mattia Ahmet Minguzzi’nin mevlüt programına katıldı
00:20 Egeli gençler, TEKNOFEST hazırlıklarını sürdürüyor
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan: Önce kaset sonra sağlık operasyonu yaptılar! ‘Baykal milli davranırdı’

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan: Önce kaset sonra sağlık operasyonu yaptılar! ‘Baykal milli davranırdı’
25.03.2021
A+
A-

TÜHA HABER / Sebebi yerli ve milli tavır! Baykal’a ‘sağlık operasyonu’ yapıldı. Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan 24 TV’de, “Baykal’ın milli tavrı nedeniyle operasyon yapıldı. Sağlığıyla oynandı, beynine pıhtı attı” dedi.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, 24 TV’de yayınlanan Arafta Sorular programında, Star yazarı Esra Elönü’nün sorularını yanıtladı.

CHP’nin eski genel başkanı Deniz Baykal ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulunan Sayan, ‘Kaset 1. operasyondu. Baykal’ın bu operasyon sonrasında yerli ve milli bir muhalefet duruşu sergileyeceğini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’la el ele vererek bu ülkeyi şahlandıracağını düşünen güçler, bir operasyon daha yaptı. Sayın Baykal’ın sağlığıyla oynandı… Beynine pıhtı attı. Tedavi şekli bile yanlıştı Baykal’ın” ifadelerini kullandı. Sayan şunları söyledi:

‘SİYASETE KUMPAS VAR’

“Sayın Baykal 17-25 Aralık’ta Sayın Meclis Başkanı ve Sayın Cumhurbaşkanı’ndan bir randevu istedi. ‘Siyasete bir kumpas vardır. Siyasetin kazanması gerekir. Dolayısıyla biz bu anlamda Sayın Erdoğan’ın yanında mutlaka yer almalıyız birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeliyiz’ demek için, randevu istedi.

Sayın Cemil Çiçek’e gitti oradan çıkınca bir açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘Siyaset kazanmalı. Bunun için elimizden ne geliyorsa, katkı yapmamız gerekiyorsa katkı yapmalıyız’ dedi. Makamına geldiğinde, randevu için sırasını beklerken randevusu iptal edildi. Neden iptal edildi bilmiyorum.”

ERDOĞAN’A GİDECEKTİ

“Sayın Baykal kriz geçirmeden 10 – 20 gün önce Sayın Erdoğan ile görüşmeye gidecekti, görüşmek istiyordu daha randevu istememişti. Bizi topladı, ‘Sayın Erdoğan ile görüşeceğim. Bu ülkenin birlik ve beraberliği için, ülkenin dış politikası için biz birlikte mücadele edeceğiz. Ben aday olursam, adaylığım da bu süreçte bu minvalde gidecek. Milli ve yerli olacağız. Birbirimize düşmanlık, kin, haset beslemeden karşılıklı bir anlayış içerisinde biz bu işi götüreceğiz’ dedi.”

AİLESİNDEN DİNLEDİM

“Bu olaylardan sonra Baykal’ın beyninde pıhtı attı. Ondan sonraki süreci de biliyorum, ailesinden de dinledim. Sağlıklı gittiğine dair şüphelerim var. Ben Sayın Baykal’a operasyon yapıldığı kanaatindeyim. Kim ne derse desin. Şahsi kanaatim.”

[TÜHA Haber Ajansı, 25 Mart 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.