enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:38 Futbolda bahis soruşturmasında yeni operasyon
10:07 Küresel piyasalarda son durum ve günlük değişimler
09:43 Cuma Hutbesi: “İnsan, Huzuru İbadetle Elde Eder”
09:09 Türkiye’nin yerli otomobil markası Togg, kasım ayında elektrikli otomobil satışlarında liderliği elde etti…
06:28 Düşünce ve ifade özgürlüğü!…
00:58 Dışişleri Bakanı Fidan, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) 32. Bakanlar Konseyi Toplantısı’nda konuştu…
00:53 Türkiye genelinde satılan gayrimenkul sayısı bu yılın ocak-kasım döneminde yüzde 7,6 artış oldu…
00:46 NATO, Ukrayna için 5 milyar dolarlık silah yardımı hedefine yaklaşıyor…
00:45 “Kefeni cebinde” madenciler 4 Aralık’ta neyi hatırlıyor?
00:44 Beş soruda Barzani’nin Cizre’ye ziyaret krizi…
00:43 Türkiye İstatistik Kurumu, kasım ayına ilişkin enflasyon rakamlarını açıkladı…
00:43 Almanya’nın İsrail yapımı yeni savunma kalkanı: Arrow 3…
00:31 Fatma Deniz: Alman üniversitesine Türk rektör…
00:30 Kıbrıs konusunda Türk tarafına baskı mı var?
00:28 İspanya ve Hollanda, ‘İsrail’ nedeniyle Eurovision’dan çekildi…
00:19  İrlanda’nın medya otoritesinden TikTok ve LinkedIn’e soruşturma…
00:13 “KOBİ’lerin maliyet yükünü hafifletecek önemli bir adım”
00:12 TBMM Başkanı Kurtulmuş, 19. toplantının açılışında yaptığı konuştu…
00:06 AB’nin en üst düzey generali: Avrupa’nın drone stratejisinde yeniden yapılanmaya ihtiyacı var…
22:13 Elektronik müzik dünyasının yeni yükselen ikilisi Mass Cust…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İzmir Tiyatro Atölyesi – İZTİYAT yeni projeleriyle üçüncü yılında

İzmir Tiyatro Atölyesi – İZTİYAT yeni projeleriyle üçüncü yılında
03.10.2021
A+
A-

TÜHA HABER / İzmir’de güçlü, profesyonel bir kadroya sahip olan ve her geçen gün sanat camiasında kendinden söz ettiren İzmir Tiyatro Atölyesi- İZTİYAT, yeni projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

Mustafa Kemal Atatürk(TÜHA) TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı‘nın haberine göre, İzmir Tiyatro Atölyesi – İZTİYAT, B. Burak Özhan ve Veysel Sami Berikan (www.veyselberikan.com) tarafından kuruldu.

İzmir Tiyatro Atölyesi-İZTİYAT‘ın amacı, kurulduğu günden bugüne kadar en büyük amacı, İzmir Tiyatro Atölyesi – İZTİYAT‘la tiyatro tekniklerinden faydalanılarak tasarlanan çeşitli atölyeleri ile bireylere veya kurumlara, kendi potansiyellerini keşfetme yolculuklarında katkı sağlamak ve yanısıra çeşitli sahne etkinliklerini gerçekleştirmek.

2019 yılının 27 Mart’ında (Dünya Tiyatro Günü)  varlığını duyurmaya başlayan İzmir Tiyatro Atölyesi – İZTİYAT,   aynı yılın 1 Ekim’inde ise, İzmir SwissOtel Büyük Efes’te sezon açılışını yaptı.

İzmir Tiyatro Atölyesi İZTİYAT, Hanka Techna İnovasyon ARGE Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin inovasyon alanındaki çalışmalarının bir markası olarak hayata geçirildi. (Hanka Techna İnovasyon ARGE Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi – HANKA Techna, yurtdışı ve yurtiçinde yatırım ve araştırma geliştirme, inovasyon projelerini geliştirme ile AR-GE inovasyon konularında tanımladığı faaliyet alanlarında çalışmakta. Kurucuları, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden  Doç . Dr. B. Burak Özhan ve Dr. M.M. Fatih Karahan. HANKA Techna şirket ofisi,  Manisa Teknokent’te yer almaktadır.)

İzmir Tiyatro Atölyesi – İZTİYAT, bugün faaliyetlerini 8 farklı alanda yürütüyor:

*İZTİYAT Kurumsal: Kurumların talepleri ile tasarlanan atölyeler, etkinlik

*İZTİYAT Bireysel: Bireysel katılımlara yönelik tasarlanan atölyeler

*İZTİYAT Sosyal Vefa: Sosyal sorumluluk projeleri

*İZTİYAT Usta Vefa: Ustalarımızı anmak amacıyla gerçekleştirlen projeler

*İZTİYAT Prodüksiyon Tiyatrosu: Çocuklara ve erişkinlere yönelik tiyatro oyunları sergilenmesi

*İZTİYAT Dijital: Faaliyetlerin yüzyüze olmasının yanısıra dijital platformlarda da gerçekleştirilmesi

*İZTİYAT Çocuk: Çocuklara yönelik farklı etkinlikler yapılması

*İZTİYAT Özel Tasarım: Gelen talepler doğrultusunda özel atölyelerin tasarlanması

Ekim’de üçüncü yılına giren İzmir Tiyatro Atölyesi – İZTİYAT, bu süre içinde genel katılıma açık çeşitli atölyelerin yanı sıra, farklı kurumlara özel tasarlanmış projeleri de hayata geçirdi.

Sözkonusu kurumlar: GÜLBA A.Ş., Türk Tuborg, Swissotel Büyük Efes İzmir. Pandemi süreci ile birlikte, çevrimiçi atölyeler de düzenleyen İzmir Tiyatro Atölyesi – İZTİYAT, yeni sezon ile birlikte özel bir mekanda etkinliklerini düzenlemeye başlayacak.

Küçükyalı’daki bu eski ve farklı yapıda, CEM Yayınevi ile de komşuluk yapacak olan kurumun en son projesi ise, ‘Sunum Sahnesini Yönetmek‘ adlı, Türkiye’de ilk defa tasarlanan ‘Sunum ve Hitabet Eğitimi‘ni tiyatro teknikleriyle geliştirmeyi hedefleyen bir proje.

Projeye ilişkin ayrıntılı bilgi için, www.sunumsahnesiniyonetmek.com adlı web sitesinden temin edilebilir.

 www.iztiyat.com 

[TÜHA Haber Ajansı, 03 Ekim 2021]

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.