enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
12:51 Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan haberler!
11:08 Deprem şehitleri “Türkiye’min Gücüne Bak” temalı törenle anılacak
08:55 GAP 2026 Sulama ve Bölgesel Kalkınma – Projede Sulamanın Sonuçları
04:58 İttihat ve Terakki cemiyetinin, Şam Valisi olarak atadığı Cemal Paşa: Köpekler ve Araplar Giremez!
04:29 Adalar Vakfı’ndan İstanbul’un hafızasına yolculuk: Adalarda Hayat Var belgeseli yayında
00:55 Rusya-Ukrayna Savaşı’nın arabulucu ülkesi: Türkiye
00:52 İmalat sanayisi işletmeleri için uygun koşullu finansman paketi
00:51 Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkanı Bulut, Mısır’da İş Birliği Protokolüne imza attı
00:47 “Narin Güran cinayetine aylar sonra müdahil olundu” haberlerine yalanlama
00:47 AVRUPA HABERLERİ: AB’nin Avrupalı şirketler için sınırları kaldırma planı: EU-INC nedir?
00:45 Güvenlik kaynakları ne diyor: 25 maddede Suriye’de yaşananlar-görüşmeler-beklentiler
00:39 Deprem şehitleri “Türkiye’min Gücüne Bak” temalı törenle anılacak
00:27 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörden medet umanlar sonuç alamaz
00:23 Türk tipi Kamikaze İHA’dan tam isabet: SKYDAGGER sahnede
00:22 Türkiye’de Bakım Sigortasının Kurumsal Tasarımı: Bakıma Muhtaçlık
00:17 Sivil Havacılıkta pilot sayısı geçen yıla göre yüzde 10 artışla 17 bin 910’a ulaştı
00:14 Kahramanmaraş’ta, 6 Şubat 2023’te meydana gelen deprem felaketinin 3. yılında eğitim öğretime bir gün ara verilecek.
00:04 Gergerlioğlu’ndan destek; “İşçilere yönelik hukuksuzluk devam ederse, halk boykot başlatacaktır!”
00:01 ABD SDG’den Neden Vazgeçti
12:15 ABD’nin SDG’den Neden Vazgeçti
TÜMÜNÜ GÖSTER →

3 zincir marketten “indirim” duyurusu

3 zincir marketten “indirim” duyurusu
29.12.2021
A+
A-

ANKARA-TÜHA HABER / Döviz kurundaki düşüşün ardından marketlerden indirim açıklamaları gelmeye devam ediyor. Üç zincir market kurdaki düşüşe işaret ederek indirimlere başladıklarını duyurdu. Yüzde 10’dan yüzde 40’a varan düşüşler etiketlere yansıtıldı.

Döviz kurunda aşağı yönlü hareket etiket fiyatlarına yansımaya başladı. Zincir marketlerden indirim açıklamaları gelmeye devam ediyor.

Bir zincir market üreticilerle görüşmeler yaparak indirimli fiyatların uygulandığını duyurdu.

“Yeni fiyatlar hiç bekletilmeden etiketlere yansıtıldı”

Tüm meyve-sebzelerde bütün mağazalarda yüzde 10 indirim uygulanmaya başlandığını açıkladı.

Açıklamada ambalaj girdisi gibi maliyetlerin de kontrol altına alınabilmesi halinde indirimlerin daha da etkinleşeceği vurgulandı. Un, yağ, şeker gibi temel ürünlerde yeni fiyatların hiç bekletilmeden aynı gün içinde etiketlere yansıtıldığına dikkat çekildi.

İndirimlerin artarak devam edeceği vurgulandı

Bir diğer zincir marketten yapılan açıklamada ise belirli ürünlerde yüzde 30’a varan indirim gerçekleştirildiği belirtildi. Süt, ayçiçek yağı, kaşar peyniri, çay, un, tuvalet kağıdı ve daha pek çok üründe etiketlerde indirim uygulandı.

Açıklamada, tedarikçilerden döviz kurundaki düşüşle birlikte fiyat güncellemesi talep edildiği de belirtildi. Tedarikçilerden gelen dönüşlere göre indirimlerin artarak devam edileceği kaydedildi.

“Yüzde 8 ile 40 arasında değişen indirim uygulandı”

Başka bir zincir market ise 24 Aralık’tan itibaren 40’tan fazla üründe indirim yapıldığını açıkladı. İndirim oranlarının yüzde 8 ile yüzde 40 arasında değiştiği belirtildi.

[TÜHA Haber Ajansı, 29 Aralık 2021]

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.