enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
12:10 Dünkü ve Bugünkü Türkiye!
07:55 İsrail’in Sınır Tanımazlığında Yeni Boyut: Katar Saldırısı
07:49 Büyükelçi Fatma Ceren Yazgan, Karanlığı dağıtan, yol gösteren, ışık saçan, derin bilgisiyle sözüne güvenilen bir “GURU”dur…
07:44 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Terörsüz Türkiye” mektubları şehit ailelerine ulaştırılıyor…
07:38 CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Kanko, “AK Parti’nin Çarpık Ekonomi Politikaları Gençlerin Geleceğini Çaldı!”
07:35 İsrail’in Gazze’de sürdürdüğü soykırım ve saldırganlık yalnızca Filistin’le sınırlı kalmamış, Tahran, Beyrut, Şam ve Sana’ya yönelik hamlelerle bölgesel bir boyut kazanmıştı.
07:34 Gazze’ye kara harekâtı: İsrail’in hedefleri ve riskler
07:08 AB’den İsrail’e yaptırım hamlesi
07:06 TBMM’de Tarihi Soru: Terörsüz Türkiye Gerçekten Mümkün Mü?
07:01 Moskova Crocus Fuarı’nda Türk firmalarına büyük ilgi
23:11 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Bu yeni yerleşke, geçmişin tecrübesiyle geleceğin ufkunu birleştirecektir”
22:58 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun 10. toplantısında konuştu
09:50 Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta korku ve gerilimden komediye, aksiyondan animasyona 9 film vizyona girecek.
07:58 Tarihi ve kültürel bir mirasın peşinde: Türk-İslam Arkeolojisi
07:33 Türkiye’nin demokrasi performansı, uluslararası endekslerde belirgin bir gerileme sergiledi…
07:25 Son Düzlük ve PYD/YPG/SDG Üzerinden Ayak Oyunları
07:25 İsrail’in Bölgeyle Savaşı Amerika’nın Çıkarına mı?
07:18 İletişim Başkanı Duran: “İsrail’in Gazze’de başlattığı yeni saldırı dalgası soykırım suçlarının kanlı bir aşamasıdır”
07:17 Rusya’da en yüksek maaş alan sektörler açıklandı
07:03 Alışılmış Ezber Döngüsü
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Harry Kewell’dan Galatasaray itirafı

Harry Kewell’dan Galatasaray itirafı
28.03.2020
A+
A-
Seksenler_2019 banner
TÜHA HABER / Bir dönem Galatasaray’da forma giyen Harry Kewell, Türkiye günlerini anlattı. Avustralyalı eski yıldız oyuncu, “Galatasaray’da oynadığım için büyük mutluluk duyuyorum.” dedi.

2008-2011 yılları arasında Galatasaray forması giyen Harry Kewell, Türkiye günlerini anlattı.

Avustralyalı eski futbolcu, Galatasaray’da sadece Süper Kupa’yı kazandığını; fakat buna rağmen sarı kırmızılı takımda oynamış olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Harry Kewell, Hamburg karşısında savunmada görev alma öyküsünü de anlattı.

“Ayhan ve Barış’a ikinizden biri savunmaya geçsin, ben de maçı orta sahada bitireyim dedim. İkisi de bunu kabul etmeyince ben defansa geçtim ve bu sayede maça tutunduk. Rövanşta da 90 dakika savunmada oynadım.”

Süper Ligi takip ettiğini belirten Harry Kewell, “Türkiye’de harika bir lig ve çok iyi oyuncular var” ifadelerini kullandı.

[TÜHA Haber Ajansı, 28 Mart 2020]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.