enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
12:32 YÖK’ten Dışişleri Bakanı Fidan’ın yükseköğretimine ilişkin açıklama
12:07 UNESCO 43. Genel Konferansı’nda,15 Aralık’ın, “Dünya Türk Dili Ailesi Günü” olarak ilan edildi…
10:41 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İstanbul’da Gazze konulu toplantıya ev sahipliği yaptı.
07:56 “Her yerde Türkiye var!”
07:13 Plastik Su Şişesi Araştırmasının Sonuçları Açıklandı
07:10 Ekim ayı enflasyon rakamları açıklandı
00:57 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 2001’de kurulan AK Parti, 3 Kasım 2002 seçimlerini kazanarak geldiği iktidarda 23 yılı geride bıraktı.
00:45 İçişleri Bakanı Yerlikaya, “Siber suç operasyonlarında 539 şüpheli yakalandı”
00:33 Kasım ayında temettü verecek 10 şirket
00:06 Avrupa Merkez Bankası, ticaret gerilimine rağmen büyüme sürerken faiz oranını yüzde 2’de tuttu
00:05 AK Parti Sözcüsü Çelik: 3 Kasım tarihi bir dönemin açıldığı siyasi bir milattır
22:10 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye’ye özel bir destek programını başlatıyoruz
21:36 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Adıyaman Üniversitesi’nin 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Töreni’ndeki konuştu…
17:56 Yargımızın Bağımsızlığı ve Tarafsızlığı Sorunu
17:29 ABD’nin toplam kamu borcu, 22 Ekim itibarıyla 38 trilyon doları aşarak rekor seviyeye ulaştı.
07:56 Almanya, Türkiye’yi “stratejik ortak” olarak görüyor…
07:54 Mamdani Rüzgârı: Demokrat Parti’nin Sol Popülizmle İmtihanı
07:49 Türk Halk Müziği sanatçısı Mahsun Kırmızıgül Moskova’yı büyüledi…
07:38 Cumhuriyetin 102. Yılında: Şahi’den KAAN’a Uzanan YolFatih Sultan Mehmet’in Macar Orban’a döktürdüğü Şahi topu, dünya tarihinde bir devrin kapanışını simgeler.
07:35 Doç. Dr. İbrahim Karataş, DEAŞ’ın İslam’ın imajına verdiği tahribatın Gazze direnişiyle nasıl tersine döndüğünü anlattı…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Büyükakın, KOTO Meclis Üyeleri ile istişare toplantısında bir araya geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Büyükakın, KOTO Meclis Üyeleri ile istişare toplantısında bir araya geldi
19.06.2025
A+
A-

* Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Ticaret Odası’nın daveti üzerine Oda Meclis Üyelerinin katılımı ile düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

* Detayı bültenimizde!…

TÜHA/ TÜRKUAZ  İnternational News Agency

TÜHA) Türkuaz Uluslararası Haber Ajansı, 29 yaşında…

Gazeteci* Mustafa SALMAN

KOCAELİ, 19 Haziran 2025 – KOTO Meclis Üyeleri ile istişare toplantısına, Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Bulut’un Meclis Başkanı Hüseyin Gezer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Murat Barış, Volkan Yılmaz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ömer Efe, Yusuf Ziya Uludüz, Abdurrahman Çuhadar, Abdurrahman Kaya, Hızır Fatih Sarıoğlu, Yıldırım Yılmaz ve Can Kuşkan ile birlikte ev sahipliği yaptığı toplantıya, KOTO Meclis üyeleri yoğun katılım sağladı.

Resim önizlemesi

‘ŞEHRİMİZE VE EKONOMİMİZE DAHA FAZLA DEĞER KATMAK GİBİ BİR GAYEMİZ VAR’

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, “Kentimizi ve ticaretimizi ilgilendiren konulardaki sorun ve taleplerimizi görüşmek ve amacıyla düzenlediğimiz toplantımıza katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’a teşekkür ediyorum. Talep ve sorunlarımızı yüz yüze, çözüm arayışlarımızı ise ortak akıl yöntemi ile gerçekleştirerek daha etkili sonuçlar elde etmek amacıyla bir araya geldik. Kocaeli Ticaret Odası olarak şehrimize ve ekonomimize daha fazla değer katmak gibi bir gayemiz var. İstişare toplantılarımız artarak devam edecek” ifadelerine yer verdi.

‘KOCAELİ’NİN EKONOMİK DİNAMİKLERİNE GÜVENİYORUM’

Konuşmasında Kocaeli’nin sanayi ve üretim gücüne vurgu yapan Başkan Büyükakın, Kocaeli’nin ekonomik dinamiklerine duyduğu güveni paylaşarak, “Kocaeli’nin kalkınma yolculuğunda birlikte üretmeye, birlikte büyümeye devam edeceğiz” dedi. Toplantıda soru-cevap formatında interaktif bir oturum gerçekleşti. Kocaeli’ndeki sektörlerin geleceği ve yönelimi üzerine değerlendirmeyle beraber meslek odaları ile koordinasyonun önemi vurgulandı. Çevre yatırımları ve sürdürülebilirlik projelerine ilişkin bilgiler paylaşıldı. Lojistik Köy projesinin detayları ve beklentilerinin de ele alındığı toplantıda şehir içi ulaşımı, metro ve tramvay projeleri detaylandırıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.