enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
14:00 Yaz tatilinde çocuklara kültürel bir yolculuk: Tikutu’nun masal dünyası her yerde yanınızda  
12:48 NATO Genel Sekreteri Mark Rutte, Günay Uslu’nun ev sahipliğinde Amsterdam The College Hotel’deydi…
12:10 Girişimcilik Vakfı Fellow ve Challenger Programlarına başvurular için son tarih: 29 Haziran
07:51 TRT1 Televizyon Kanalında reyting rekorları kıran ‘Gönül Dağı’ dizisinde Niğdeli Osman Özcan
07:37 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Büyükakın, KOTO Meclis Üyeleri ile istişare toplantısında bir araya geldi
07:33 İzmir’in Çeşme’ye su veren Kutlu Aktaş Barajı’nda seviye yüzde 10’a geriledi, ilçenin yaklaşık 30 günlük içme suyu kaldı.
07:30 Gana uyruklu dağcı Nicholas ACKAH’ın cenazesi, aradan geçen 27 güne rağmen hâlâ Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgunda bekletiliyor.
07:28 Türkiye balistik füze projelerinde daha da hızlanacak
07:25 Basınla buluşan Niğde Belediye Başkanı Özdemir, Niğde’nin dönüşümüne dair önemli bilgileri paylaştı.
07:21 Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Bungalov Tatili vaadiyle dolandırıcılık yapan çete çökertildi
07:06 Meclis’e Sunulacak Yasa Teklifi Zeytinlikleri, Korunan Alanları ve Kültürel Varlıkları Tehdit Ediyor
07:03 UCI Dağ Bisikleti Eliminatör Dünya Şampiyonası için geri sayım başladı: Dünyanın gözü Sakarya’da olacak
07:02 ABD, İsrail’in İran saldırılarına katılacak mı?
06:55 Kira Artışında Dünya Birincisiyiz!
00:24 Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetine icabetle bugün Türkiye’ye gelecek.
22:08 İçişleri Bakanı Yerlikaya, Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın kuruluşunun 43. yılını kutladı
21:50 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süper Lig’e yükselen üç kulübün yönetim kurulunu, teknik heyetini ve futbolcularını kabul etti.
21:41 Dışişleri: Netanyahu ve iş birlikçileri adil şekilde yargılanmalı
21:31 AK Parti Sözcüsü Çelik: İsrail Dışişleri Bakanının sözleri Nazi zihniyetinin temsilcisidir
21:19 Ermenistan Başbakanı Paşinyan’dan Türkiye’ye ziyaret
TÜMÜNÜ GÖSTER →

BTP Genel Başkanı Baş: Geleceğimizin teminatı sensin

BTP Genel Başkanı Baş: Geleceğimizin teminatı sensin
04.09.2020
A+
A-

TÜHA HABER / YKS’ye giren gençlere Atatürk’lü kalem hediye eden BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın notu: “Geleceğimizin teminatı sensin”

  BTP Lideri Hüseyin Baş, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) giren öğrencilere, “Geleceğimizin teminatı sensin” notuyla Atatürk baskılı özel kalem hediye etti.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, ‘yarınlarımızın teminatı’ dediği, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) giren öğrencilere anlamlı bir hediye gönderdi.

Resim önizlemesi

Hem sevindirdi, hem duygulandırdı

Sınava giren öğrencilere üzerinde Atatürk’ün Kocatepe’deki fotoğrafının, imzasının ve Türk bayrağının baskısı olan kalem göndererek içine;  ”Geleceğimizin teminatı sensin. Bize kalan bu kutlu mirası hep birlikte yukarılara taşıyacağız. Başarıların daim olsun. BTP Genel Başkanı, yol arkadaşın, abin Hüseyin Baş” notunu düştü.

Resim önizlemesi

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş

Resim önizlemesiAtamızın çizdiği yolda, bayrağımızdan taviz vermeden yürüyün

BTP Lideri Hüseyin Baş, ”Üniversite sınavına giren gençlerimize üzerinde Atamızın ve bayrağımızın olduğu kalem hediye ettik. Yarınlarımızın teminatı gençlerimiz aydınlık geleceğimize Atamızın çizdiği yolda, bayrağımızdan taviz vermeden yollarına devam etmelerini istediğimiz için kalemin üzerine Atatürk ve bayrağımızı kazıyarak hediye ettik” dedi.

“Gençlerimize güveniyoruz, yarınlarımıza umutla bakıyoruz”

Baş,”Gençlerimize sonuna kadar güveniyoruz. Bu gençlerle yarınlarımıza umutla bakabiliriz. Bizleri muasır medeniyet seviyesine gençlerimiz çıkaracaktır. Atatürk ve bayrak sevdası ile çimentosu karılmış gençlerimiz barış, kardeşlik, birlik ve beraberliğimize büyük katkı sağlayacaklardır. Onun için gençlerimize güvenmeli ve fırsat vermeliyiz.”dedi.

“Etrafında kenetleneceğiz”

Mustafa Kemal Atatürk baskılı hediyeleri alan gençler, sosyal medyadan Hüseyin Baş’a teşekkür ederek, çok duygulandıklarını ve bu kaleme ve bu misyona ömür boyu bağlı kalacaklarını dile getirdiler. Gençler, “Bizlere güvenen bir Genel Başkan çıktı. İnşallah bizler de onun etrafında kenetleneceğiz” çağrısı yaptılar.

[TÜHA Haber Ajansı, 04 Eylül 2020] 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.