enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
20:31 Elektronik Müziğin Yeni İkilisi Mass Cust’tan Global Vizyonlu İlk Single: “Beginning”…
12:36 Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş’tan mübarek üç aylar mesajı
00:57 Sadettin Saran hakkında adli kontrol kararı
00:52 AJet Yönetim Kurulu Başkanı Bolat: “THY ile daha fazla iş birliği için çalışma yapıyoruz”
00:44 KODA, bir yıl boyunca sahada üretti, denedi, paylaştı…
00:38 Uluslararası Sürdürülebilir Kalkınmada Kadın Derneği’nin (USKD) yeni hizmet binası hizmete girdi…
00:36 Kıbrıs’ta Rum barbarlığı: Kanlı Noel
00:35 İdari Para Cezalarına İlişkin Tebliğ” Resmi Gazete’de yayımlandı.
00:29 Pakistan: İmran Han ve eşine 17’şer yıl hapis cezası
00:18 Bakan Güler: “SDG’nin ferdi entegrasyonu şart. Kimseden icazet almayız”
00:17 Türkiye ve Umman arasında 17 alanda iş birliği protokolü imzalandı
00:14 Bakan Güler: Rusya-Ukrayna arasında İHA ve İDA’lar karşılıklı olarak yoğun şekilde kullanılıyor…
00:13 Köpekler felaketleri önceden hissediyor mu?
00:06 “Üç Jokerli Konken” Almanya’da beğeni topladı…
00:03 Prof. Dr. Mühip Kanko, “İHA ihlalleri, güvenliğimiz açısından alarm verici”
00:01 Türkiye, ABD, Katar ve Mısır arasında Gazze toplantısı
00:01 Bakan Tunç: Sanal Bahis aile bütünlüğünü tehdit ediyor
11:16 İslam aleminin üç ayları Pazar günü başlıyor…
10:52 Bakan Tunç: ‘Terörsüz Türkiye’ süreci ülkemiz için, milletimizin geleceği için çok önemli bir süreç…
08:59 İHA tehdidi: Türkiye’nin hava savunması hazır mı?
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Zuchex’ten ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı

Zuchex’ten ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
22.05.2022
A+
A-

İSTANBUL – TÜHA HABER / Uluslararası Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı T.C.Ticaret Bakanlığı, ZÜCDER, İMMİB ve KOSGEB destekleriyle 32. kez düzenlenecek.

Türkiye Ev ve Mutfak Eşyaları Endüstrisi, 2022’de 7 milyar doların üzerinde ihracat hedeflerken, alanında dünyanın bu yılki en büyük küresel buluşması olacak Zuchex’in, yurt dışı satışlara yaklaşık 1,5 milyar dolarlık bir katkı sağlaması bekleniyor.

Teskilat_680*100 banner

2021’deki fuarda yabancı ziyaretçi sayısını yüzde 35 artıran Zuchex, 15-18 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan 32. organizasyonda 7 bini yurt dışından olmak üzere 37 bin satın almacıyı ağırlamaya hazırlanıyor.

The Flower and Plant Show'un yeni tarihleri açıklandı | Turizm Proje Dergisi

Tarsus Turkey Genel Müdürü Zekeriya Aytemur, Tarsus Turkey tarafından bu yıl 32.’si düzenlenecek olan Zuchex’e, aralarında Türkiye’nin sektör liderleri ile dünya markalarının da olduğu ve 650’den fazla firmanın katılacağını açıkladı.

“Bu yılki Zuchex’te yaklaşık 1,5 milyar dolarlık ticarete ev sahipliği yapmayı hedefliyoruz” diyen Zekeriya Aytemur, önceki fuarda başarıyla uyguladıkları yurt dışı satın almacı programı “Overseas Buyer” sayesinde Avrupa, Kuzey ve Güney Amerika, Balkanlar, Ortadoğu, Orta Asya ve Türki Cumhuriyetler başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından gelecek yüksek bütçeli binlerce satın almacıyı, katılımcı firmalarla buluşturacaklarını ifade etti.

#buradaolmalısınız sloganıyla Tüyap Beylikdüzü’nde 12 salon ve toplam 100 bin metrekare alanda gerçekleşecek Zuchex 2022’de ziyaretçiler, ev ve mutfak eşyaları endüstrisinin geleceğini, bugünden görme fırsatı bulacak.

Fuarda “Sofra ve Mutfak Eşyaları”, “Pişirme Ekipmanları”, “Plastik Ev Eşyaları / Bahçe Aksesuarları”, “Ev Eşyaları”, “Dekoratif Ev ve Mutfak Eşyaları” ile “Elektrikli Ev Aletleri” kategorilerinde lider firmaların en yeni koleksiyonları ve 2023 tasarımları bir arada sergilenecek.

[TÜHA Haber Ajansı, 22 Mayıs 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.