enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
15:01 Ümit Özdağ tahliye edildi
09:40 Toplumsal sorunlar iş modeline dönüştü
07:58 Kocaeli Ticaret Odası, Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. yılını gururla kutladı
07:43 Gaziantep İl Tarım ve Orman Müdürü Karayılan’dan Nizip Ticaret Odası’na (NTO) ziyaret
07:39 Gazeteci-Yazar Merve GÜRBÜZ, “İran, modern savaş teknolojisinin gerisinde mi kaldı?”
07:38 Hatay Sörf Merkezi, Türkiye Şampiyonası’ndan 6 madalya ile döndü
07:31 Ankara Barosu Kent ve Çevre Merkezi Heyeti’nden Su Politikaları Derneği’ne Ziyaret
07:23 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Emniyet ve jandarma trafik ekiplerince 5-12 Haziran tarihlerinde 3 milyon 647 bin 742 aracın denetlendi”
07:20 Hatay Sörf Merkezi, Türkiye Şampiyonası’ndan 6 madalya ile döndü
07:08 Türkiye’de işe alım piyasasında hareketlilik beklentisi sürüyor
07:02 Gazeteci – Yazar Bekir AĞIRDIR, “Bahçeli’nin yeni anayasa çağrısı, yalnızca metin değişikliği değil; seçim sistemi, parti yasası ve meclis iç tüzüğü”
07:00 İran, İsraillilere ülkeyi terk etme, Kanal 12 ve Kanal 14 televizyonlarına da “tahliye” uyarısında bulundu.
01:36 Orman yangınlarıyla mücadele kapsamında Bolu’daki ormanlık alanlara girişler 01 Temmuz-30 Eylül 2025 tarihleri arasında yasaklandı.
01:19 İran-İsrail Çatışması İran Kamuoyuna Nasıl Yansıyor?
00:58 İnfografik: İsrail, İran’ı Vurdu: Nükleer Tesisler Hedef Alındı
09:17 18 ilde DEAŞ operasyonu: 39 gözaltı
09:00 Yeni haftada hava nasıl olacak?
08:49 İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’den (DMM), günün öne çıkan haberleri…
08:28 Cumhurbaşkanı Erdoğan “kabine” toplantısına başkanlık edecek
08:13 WWF-Türkiye: “Köpek Balığı Yaşayan Deniz Sağlıklı Denizdir!”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Yüz yüze kurslar bugün başlıyor

Yüz yüze kurslar bugün başlıyor
22.01.2021
A+
A-

TÜHA HABER / Destekleme, yetiştirme ve takviye kurslarında yüz yüze eğitim bugün başladı. Karar, 8 ve 12’nci sınıf öğrencileri ile mezunları kapsıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan öğrencileri ilgilendiren bir karar aldı.

Resmi okullarda eğitim alan 8 ve 12’nci sınıf öğrencileri ile mezunları için açılan destekleme ve yetiştirme kursları ile özel okullardaki bu sınıflara yönelik takviye kurslarında yüz yüze eğitim bugün başladı.

Lise son sınıf öğrencileri ve mezunları için düzenlenen özel öğretim kurslarında da yüz yüze eğitime bugün geçilecek.

‘Mesafeli de olsa bir araya gelmeleri çok iyi olacak’

Uzaktan eğitim şansı olmayan öğrenciler için önemli bir karar olduğunu belirten Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Sever, “Öğrencilerin çeşitli sosyal destek mekanizmalarına ihtiyaçları var. Bu nedenle arkadaşları ile mesafeli de olsa bir araya gelmeleri onlar için çok iyi olacak” dedi.

Koronavirüs tedbirlerine dikkat edilecek

Dersliklerde oturma planı sosyal mesafeyi koruyacak şekilde düzenlenecek.

Sınıflarda bulunması gereken öğrenci sayısı da buna göre belirlenecek.

[TÜHA Haber Ajansı, 22 Ocak 2021] 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.