enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:14 KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, “Guterres Kıbrıslı Türklerin hayal kırıklıklarının farkında”
00:13 Ruhangiz Aliyeva,”Halk Birliği Temsilcilik Ofisleri, Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti ve Guba-Haçmaz Ekonomik Bölgesinde faaliyete geçti”
00:13 ABD Başkanı Donald Trump, “İran’la bir anlaşma yapmak istiyoruz ve müzakereler sürüyor”
00:07 Dr. Ender Saraç: Dünyayı proteinle beslenen toplumlar yönetiyor
00:06 Gazeteci Özlem BAY’ın Haber Ajandası: İş yerine taşınan hayat, yüzde 30 verim kaybı yaratıyor
00:05 Rusya’nın tankerleri 2025’te neredeyse her gün Danimarka sularındaydı
00:04 NATO Genel Sekreteri Rutte, NATO Savunma Bakanları Toplantısı’nın ardından basına açıklamalarda bulundu….
00:03 Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere Türkiye’de bulunan Vucic ile Ankara’da bir araya geldi.
00:02 Avrupa Haberleri: Von der Leyen, kritik Draghi zirvesi öncesinde iki vitesli Avrupa fikrini savundu
00:01 Karayolları Trafik Kanunu’nda düzenlemeler içeren kanun teklifi, Meclis Genel Kurulu’nda kabul edildi…
00:01 Norveç’te Epstein soruşturması: Eski Başbakan Jagland’ın mülklerinde arama
00:00 Gezani Kasırgası Madagaskar’ı vurdu: En az 36 kişi hayatını kaybetti
17:04 Analiz: Türkiye’nin Savunma Sanayii’nde Millileşme Stratejisinin, Operasyonel Performans ve Dış Pazar Dinamikleri
10:01 Hayırseverlerin Başkenti: Kayseri
00:16 Cumhurbaşkanı Erdoğan: 28 Şubat artığı faşizan zihniyeti lanetliyorum
00:10 World Defense Show (WDS) 2026 kapsamında FNSS, Nurol Makina ve Miilux OY arasında Teknik İş Ortaklığı Protokolü imzalandı.
00:10 (TÜİK) verilerine göre, il ve ilçe merkezlerinde ikamet ederken belde ve köylerde yaşayanların oranı geriledi…
00:09 İstanbul’da İl Tarım ve Orman ile Ticaret müdürlüklerine bağlı ekiplerince, ramazan ayı öncesinde kasaplara yönelik denetimler artırıldı
00:03 İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür
00:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletimize nasıl daha iyi hizmet ederiz buna odaklanıyoruz”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Yükseliş Partisi Genel Başkanı Nail Çakır: Tek temennim can kaybının daha da artmaması

Yükseliş Partisi Genel Başkanı Nail Çakır: Tek temennim can kaybının daha da artmaması
16.03.2023
A+
A-

Yükseliş Partisi Genel Başkanı Nail Çakır, Adıyaman ve Şanlıurfa’da yaşanan, 15 vatandaşın hayatını kaybettiği sel felaketine ilişkin taziye mesajı yayımladı.Şanlıurfa ve Adıyaman illerinde Salı gece itibariyle başlayan şiddetli yağış sele dönüştü. İki şehirde de birçok iş yeri, ev, kurum ve okul sular altında kalırken sele kapılan 19 vatandaştan 15 kişi hayatını kaybetti.

Kayıplar içinse arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor. Felakete ilişkin taziye mesajında bulunan Başkan Çakır  yaptığı açıklamada iktidara eleştirerek; Deprem felaketinin ardından şimdi de Adıyaman ve Şanlıurfa illerimizde sel felaketi yaşadık. 5 vatandaşımız malesef ki hayatını kaybetti. 5 vatandaşımız da kayıp. Arama çalışmaları devam ediyor. Tek temennim can kaybının daha da artmaması. Geride kalan afetzedelerin bir an önce güvenli yerlere tahliye edilmeleri. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, geride kalanlara başsağlığı diliyorum. Hepimizin, milletimizin başı sağ olsun. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın. ” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.