enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:11 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Bu yeni yerleşke, geçmişin tecrübesiyle geleceğin ufkunu birleştirecektir”
22:58 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun 10. toplantısında konuştu
09:50 Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta korku ve gerilimden komediye, aksiyondan animasyona 9 film vizyona girecek.
07:58 Tarihi ve kültürel bir mirasın peşinde: Türk-İslam Arkeolojisi
07:33 Türkiye’nin demokrasi performansı, uluslararası endekslerde belirgin bir gerileme sergiledi…
07:25 Son Düzlük ve PYD/YPG/SDG Üzerinden Ayak Oyunları
07:25 İsrail’in Bölgeyle Savaşı Amerika’nın Çıkarına mı?
07:18 İletişim Başkanı Duran: “İsrail’in Gazze’de başlattığı yeni saldırı dalgası soykırım suçlarının kanlı bir aşamasıdır”
07:17 Rusya’da en yüksek maaş alan sektörler açıklandı
07:03 Alışılmış Ezber Döngüsü
07:02 Rusya’da enflasyonu düşürme çabaları sonuç veriyor
22:55 Türkiye Macaristan Ekonomik ve Ticaret Toplantısı İstanbul’da Gerçekleşti
21:55 Yeni Anayasa ve Aleviler paneli Ankara’da yapıldı
21:16 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Gölcük Otobüs Terminalinin tanıtımı yapıldı…
16:00 Krediler Tükeniyor!
15:27 UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2025-26 sezonu bugün lig aşamasının ilk hafta maçlarıyla başlayacak…
07:42 Tarihle Mayalanan Şehir Afyonkarahisar’da 7. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali 19 Eylül’de Başlıyor
07:08 Eğitim-İş raporuna göre şehir dışında okuyan öğrencilerin aylık giderleri 50 bin TL’yi, üniversiteye başlarken yapılan ilk masraflar ise 100 bin TL’yi geçti.
03:27 Türkiye’nin yerli ve milli gururu T10F Togg, ön satış öncesi deneyim merkezlerinde ziyarete açıldı…
03:12 CHP’nin 38. Olağan Kurultayı ile 6 Nisan 2025’teki 21. Olağanüstü Kurultayı’nın iptaline ilişkin dava, 24 Ekim Cuma gününe ertelendi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 46. kez kapılarını ziyaretçilerine açıyor..

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 46. kez kapılarını ziyaretçilerine açıyor..
10.04.2024
A+
A-

TRT TÜRK yeni banner

Türk ekonomisinin taşıyıcı sektörlerinden inşaata değer katarak, yeni iş fırsatlarına ve bilgi paylaşımına imkân sağlayan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 17-20 Nisan tarihlerinde 46. kez sektörü, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde ağırlamaya hazırlanıyor.

TÜHA /TÜRKUAZ İnternational News Agency

Emlakdream.com’dan Gazeteci Tuncay Özer’in haberine göre, Balkanlar, Bağımsız Devlet Topluluğu, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan geniş bölgedeki en büyük, dünyada ise sektörde en büyük 5 fuardan biri olan, ihracat kaleminde önemli paya sahip Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, binlerce uluslararası yatırımcı ve satın almacıyı, yerli iş ortakları ile biraraya getirmek için gün sayıyor. 

Her yıl düzenlenen “VIP Alım Heyeti Programı” ile 70’ten fazla ülkeden 400’ün üzerinde yabancı satın almacıya ev sahipliği yapacak, 10.000’den fazla uluslararası profesyonel alıcının beklendiği, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Rusya ve Polonya’nın pavilyon olarak yer aldığı fuar; İtalya, Almanya, Rusya, Litvanya, Slovenya, Birleşik Arap Emirlikleri, Güney Kore, Polonya, Avusturya ve Çin’den katılımcıları ağırlayacak.

45 yıldır ülke ekonomisine yadsınamaz bir katkı sağlayan, sektörün gidişatına yön veren Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, bu yıl da geleneği bozmuyor. Türk yapı sektörünün en uzun süredir düzenlenen fuarı, 4 gün boyunca 25 etkinlikte 50’den fazla konuşmacı ile sektöre yön verecek konuları ele alacak.

Tasarımda inovatif yaklaşımlar, yapay zekauygulamalarının köklü değişikliklere yol açtığı, değişime uyum sağlamanın, sürdürülebilirliğin anahtarı olduğu bu yeni dönemde, sektör stratejisini desteklemek, bilgi alışverişi sağlamak, yapay zeka destekli sürdürülebilir mimarlığa ışık tutmak, inovasyonu teşvik etmek ve sektörde yeni fikirlerin tanıtılması adına iş geliştirmeye yönelik etkinliklerle dolu bir program ziyaretçileri bekliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.