enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:42 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya Başkanlık Konseyi Başkanı Menfi ile görüştü
00:37 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “CHP vesayete teslim olmuş, baskılara direnememiş, sürecin önünü açacak hiçbir somut teklif getirememiştir.”
00:29 Karadağ, Türk vatandaşlarına vize muafiyetini yeniden başlatıyor
00:14 Dışişleri Bakanı Fidan, Hamas heyetiyle görüştü
00:06 11. Yargı Paketi Meclis’te kabul edildi
00:05 Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuştu…
00:01 “Aşkabat Forumu: Çok Kutuplu Düzen Arayışında Barış ve Güvenin Yeni Parametreleri”
11:14 Asgari Ücret Zammı Açıklandı: Yeni Tutar Net 28 075 TL! Türkiye’nin Nabzı Gündemde
10:35 SPD Başkanı Yıldız : Ankara su yönetiminde örnek bir başkent olmalı!
09:27 Finansın geleceği Ataşehir’de yazılıyor…
00:56 (TÜHA) Türkuaz Uluslararası Haber Ajansı, DW ve Euronews abonesi
00:44 SDG meselesinde kilit güç ABD: Mazlum Abdi ve YPG’nin silahlı sayısı gerçekçi rakamlarla değerlendiriliyor
00:41 İletişim Başkanı Duran’dan Netanyahu’ya tepki
00:34 TÜGVA Başkanı İbrahim Beşinci, “Filistin’deki sistematik zulme karşı sessiz kalmayı reddediyoruz”
00:19 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lübnan Cumhurbaşkanı Avn ile görüştü
00:17 İzmir’de açılan “Hollanda & Türkiye Sergisi” büyük ilgi görüyor…
00:05 İletişim Başkanlığı “savunma sanayi projelerine yeterli ödenek ayrılmadığı” iddiasını yalanladı
00:03 Türk siyaset bilimci: Türkiye’nin artan rolü hem fırsatlar hem de riskler getiriyor…
00:02 İstanbul Havalimanı aralık ayında da Avrupa zirvesinde
20:34 400 yıllık dostluk ‘Ortak Miras’ sergisiyle taçlandı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Uludağ İhracatçı Birlikleri’nin (UİB) Ocak ayı ihracat verileri açıklandı

Uludağ İhracatçı Birlikleri’nin (UİB) Ocak ayı ihracat verileri açıklandı
10.02.2025
A+
A-

Türkiye’nin Genel Sekreterlik bazında en fazla ihracat yapan ikinci birliği olan Uludağ İhracatçı Birlikleri’nin (UİB) 2025 yılı Ocak ayı ihracatı, 3 milyar 101 milyon 30 bin dolar olarak gerçekleşti. 

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

UİB’in 2025 Ocak ayı ihracat rakamları açıklandı. UİB - Baran ÇelikOcak ayındaki ihracatı 3.1 milyar dolar olan UİB’in, geriye dönük 12 aylık dönemdeki ihracat tutarı ise geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 6 oranında artarak 38 milyar 822 milyon 51 bin dolar olarak gerçekleşti. 

Rakamları değerlendiren UİB Koordinatör Başkanı Baran Çelik, “Bu yılın Ocak ayını da ihracat tutarımızın artışıyla tamamladık. UİB olarak 2025 yılı sonunda yeni ihracat rekoru hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.  

OİB’in ihracatı Ocak ayında 2,6 milyar dolar  

Ocak ayında ihracatını 2 milyar 624 milyon 630 bin dolar olarak gerçekleştiren Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği’nin (OİB), geriye dönük 12 aylık ihracatı önceki döneme göre yüzde 7,6’lık artışla 32 milyar 541 milyon 810 bin dolar olarak açıklandı. 

UTİB’in ihracatı Ocakta 104 milyon dolar oldu 

Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB), Ocak ayında 103 milyon 927 bin dolar ihracata imza attı. UTİB’in geriye dönük 12 aylık dönemdeki ihracatı ise 1 milyar 271 milyon 597 bin dolar olarak gerçekleşti. 

UHKİB’ten Ocakta 59 milyon dolar ihracat 

Ocak ayı ihracatı 59 milyon 258 bin dolar olan Uludağ Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin (UHKİB), geriye dönük 12 aylık ihracatı ise 852 milyon 910 bin dolar seviyelerinde gerçekleşti.  

UMSMİB’in ihracatı Ocak ayında 21 milyon dolar 

Ocak ayında, 21 milyon 265 bin dolar ihracat yapan Uludağ Meyve Sebze Mamulleri İhracatçıları Birliği (UMSMİB), geriye dönük 12 aylık dönemde ise 312 milyon 900 bin dolar ihracat gerçekleştirmiş oldu. 

UYMSİB’ten Ocakta 13 milyon dolarlık ihracat 

Ocak ayında, 13 milyon 63 bin dolar ihracat gerçekleştiren Uludağ Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği (UYMSİB), geriye dönük 12 aylık dönemde ise 202 milyon 992 bin dolar seviyelerinde dış satışa imza attı. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.