enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
12:10 Dünkü ve Bugünkü Türkiye!
07:55 İsrail’in Sınır Tanımazlığında Yeni Boyut: Katar Saldırısı
07:49 Büyükelçi Fatma Ceren Yazgan, Karanlığı dağıtan, yol gösteren, ışık saçan, derin bilgisiyle sözüne güvenilen bir “GURU”dur…
07:44 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Terörsüz Türkiye” mektubları şehit ailelerine ulaştırılıyor…
07:38 CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Kanko, “AK Parti’nin Çarpık Ekonomi Politikaları Gençlerin Geleceğini Çaldı!”
07:35 İsrail’in Gazze’de sürdürdüğü soykırım ve saldırganlık yalnızca Filistin’le sınırlı kalmamış, Tahran, Beyrut, Şam ve Sana’ya yönelik hamlelerle bölgesel bir boyut kazanmıştı.
07:34 Gazze’ye kara harekâtı: İsrail’in hedefleri ve riskler
07:08 AB’den İsrail’e yaptırım hamlesi
07:06 TBMM’de Tarihi Soru: Terörsüz Türkiye Gerçekten Mümkün Mü?
07:01 Moskova Crocus Fuarı’nda Türk firmalarına büyük ilgi
23:11 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Bu yeni yerleşke, geçmişin tecrübesiyle geleceğin ufkunu birleştirecektir”
22:58 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun 10. toplantısında konuştu
09:50 Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta korku ve gerilimden komediye, aksiyondan animasyona 9 film vizyona girecek.
07:58 Tarihi ve kültürel bir mirasın peşinde: Türk-İslam Arkeolojisi
07:33 Türkiye’nin demokrasi performansı, uluslararası endekslerde belirgin bir gerileme sergiledi…
07:25 Son Düzlük ve PYD/YPG/SDG Üzerinden Ayak Oyunları
07:25 İsrail’in Bölgeyle Savaşı Amerika’nın Çıkarına mı?
07:18 İletişim Başkanı Duran: “İsrail’in Gazze’de başlattığı yeni saldırı dalgası soykırım suçlarının kanlı bir aşamasıdır”
07:17 Rusya’da en yüksek maaş alan sektörler açıklandı
07:03 Alışılmış Ezber Döngüsü
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Uludağ Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (UHKİB) heyeti, Almanya’da çeşitli temaslarda bulundu

Uludağ Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (UHKİB) heyeti, Almanya’da çeşitli temaslarda bulundu
28.06.2022
A+
A-

 

BERLİN – TÜHA HABER / Uludağ Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (UHKİB) heyeti, Almanya’da temaslarda bulundu. 

Uluslararası Haber Ajansı (UHA) Avrupa Temsilciliğin haberine göre, Uludağ Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (UHKİB) yönetim kurulu çeşitli temaslarda bulunmak ve fuar organizasyonlarına katılmak üzere Almanya’daydı. 

UHKİB Yönetim Kurulu, 19-22 Haziran 2022 tarihleri arasındaki Almanya programında ilk olarak Endüstri 4.0 Dönüşüm Merkezi (European 4.0 Transformation Center) ve ITA Aachen Enstitüsü’nü (Institute of Textile Technology in Aachen ITA GmbH) ziyaret etti. 

UHKİB'den Endüstri 4.0 Dönüşüm Merkezi'ne ziyaret - 24 Bursa

Ziyarette, Endüstri 4.0 Dönüşüm Merkezi yöneticisi Bülent Tiz, UHKİB heyetine bir sunum gerçekleştirirken, heyete üretim ve Ar-Ge çalışmaları için işletilen Endüstri 4.0 fabrikası tanıtıldı. 

Heyet daha sonra Endüstri 4.0 Dönüşüm Merkezi ile ‘’RWTH Aachen Campus’’ adı verilen, aynı alan üzerinde çalışmalarını yürüten ITA Aachen Enstitüsü’nü de ziyaret etti. 

ITA GmbH ekibi heyete sunum yaparken, daha sonra Digital Capability Center adı verilen ve Endüstri 4.0 kapsamında kurulan, eski dokuma makineleri ile tamamen dijital bir fabrikaya dönüştürülen model fabrika ziyaret edildi. 

Resim önizlemesi

UHKİB yönetim kurulu ayrıca bu yıl 3 eş zamanlı fuarın birleşmesine paralel olarak 21-22 Haziran 2022 tarihlerinde Heimtextil ve Texprocess fuarlarını ziyaret etti. 

Trend alanlarını, UTİB ve çeşitli Türk firmalarının stantlarını ziyaret eden UHKİB heyeti İTA standı ziyareti kapsamında ise Enstitü Direktörü Profesör Thomas Gries ve Genel Müdür Markus Beckmann ile görüştü.  

UHKİB Başkanı Gündemir: 2021 pazar kazanma yılı olacak - Dünya Gazetesi

UHKİB Yönetim Kurulu Başkanı Nüvit Gündemir

UHKİB Yönetim Kurulu Başkanı Nüvit Gündemir, hızla gelişen teknolojinin hayatın her alanını olduğu gibi endüstri alanını da dönüştürdüğünü belirterek, tekstilde yaşanan gelişmeleri yakından görmek için Almanya’da çeşitli temaslarda bulunduklarını söyledi. 

Tekstil ve hazır giyim alanında Türkiye’nin bu yıl ihracatta rekor kırdığını da dile getiren Gündemir, “Bu başarımızı teknolojiye ayak uydurarak daha da ileri taşımak istiyoruz. Pandemi süreci birçok açıdan ekonomik dengeleri etkilerken bizim sektörümüzde bazı fırsatları da beraberinde getirdi. Teknolojik gelişmeleri tasarım gücümüzle harmanlarsak gelecekte Türk hazır giyim ve tekstil sektörünün çok daha iyi işler başaracağını düşünüyorum. Almanya’daki fuarlara katılarak yeni trendleri de görme imkanımız oldu” dedi. 

[TÜHA Haber Ajansı, 28 Haziran 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.