enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
14:49 Savaş 110 km uzakta ama Van’da haberler “masabaşı”
14:14 SAHA İstanbul Elektrik ve Elektronik Komitesi Mart Ayı Toplantısı
13:48 Irak’ta İstikrarın Sonu mu? ABD‑İsrail’in İran’a Saldırısının Yansımaları
12:57 Dışişleri Bakanı Fidan, “Savaşın tüm bölgeye yayıldığını endişeyle müşahede ediyoruz”
22:31 Bakan Uraloğlu: Ramazan Bayramında 19, 22 ve 23 Mart tarihlerinde 6 ek yüksek hızlı tren seferi düzenlenecek
22:07 Dışişleri Bakanı Fidan, “Netanyahu hükümeti Gazze’de ateşkes ihlallerini sürdürüyor”
21:01 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zorlu: Türkiye, bugün içeride ve dışarıda hayal edilen şeyleri başarmaya, gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor
20:11 Devlet Bahçeli’den tarihçi ve yazar İlber Ortaylı için taziye mesajı
10:04 Yurt genelinde sıcaklıklar artıyor
09:30 “Türkiye’nin gazı kesilebilir”
19:24 Türkiye–Azerbaycan İş Birliği ve Türk Dünyası üzerine ‘Yuvarlak Masa’ toplantısı
17:09 Güvenlik kaynakları: Türkiye savaşın tarafı değildir
16:44 İlber Ortaylı hayatını kaybetti
13:12 MSB: İran’dan ateşlenen mühimmat imha edildi
13:08 CENTCOM: Irak’ta düşen ABD uçağında 4 mürettebat öldü
12:18 Bölgemiz yine savaş alanına döndü…
09:03 İstiklal Marşı 105 yaşında
12:59 Okullarda ikinci ara tatil bugün başlıyor
10:46 8 ülkenin bakanlarından Mescid-i Aksa hakkında ortak bildiri
23:20 Küresel Güç Rekabeti ve Bölgesel Jeopolitik Süreçlerde Türk Teşkilatı’nın Rolü
TÜMÜNÜ GÖSTER →

UHKİB’den Ur-Ge projesi ihtiyaç analizi

UHKİB’den Ur-Ge projesi ihtiyaç analizi
20.08.2024
A+
A-

Ticaret Bakanlığı desteğiyle Uludağ Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (UHKİB) koordinasyonunda başlatılan Hazır Giyim Sektöründe Sürdürülebilirlik UR – GE Projesi kapsamında ihtiyaç analizi çalışmaları başlatıldı. 

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

UHKİB tarafından UR-GE Projesi kapsamında ilk olarak gerçekleştirilen online bilgilendirme toplantısında Think Great Insights Proje Yöneticisi Ekonomist Dr. H. Tülay Güzel tarafından firmalara bilgi verildi.

İhtiyaç Analizi Metodolojisi, İhtiyaç Analizi Takvimi ve İhtiyaç Analizi Aşamaları hakkında bilgilerin verildiği sunumda firma analizi kapsamında bilgi elde edilecek ana konular aktarıldı. 

Gerçekleştirilen online toplantı sonrasında UR-GE Projesi kapsamında saha çalışmasını gerçekleştiren UHKİB ve danışman ekip, ziyaretlere başlamadan önce her bir firma ile ayrı ayrı tanışma görüşmeleri yaparak ilgili departman personellerinin proje hakkında görüşlerini topladı.

Resim önizlemesi

Ardından danışman ekip, UR-GE Projesi’nde yer alan ziyaretler gerçekleştirerek firmaların ihtiyaçlarına yönelik incelemeleri yaptı. Saha ziyaretlerinde firmaların Yönetim, Sürdürülebilirlik-Ar-Ge, İhracat, Dış Ticaret, Üretim ve Muhasebe departmanlarından yetkililerle toplantılar yapılarak genel fabrika ziyaretleri yapıldı.   

Gerçekleştirilen faaliyet içerisinde küme firmalarının fabrikalarına yönelik saha ziyaretlerinin yanı sıra arka planda detaylı bir çalışmayı kapsıyor. Analizler ve incelemelerle elde edilen sonuçlar ışığında ortak vizyon, belirlenen vizyona ulaşmak için gereken stratejik hedefler ve bu hedefler kapsamında firmaların rekabet gücünü ve ihracat kapasitesini artıracak eğitim ve danışmanlık faaliyetleri belirlenecektir.  

UR-GE projesi, aynı ya da benzeri iş kolunda olan firmaların ihracat yapma kapasitelerinin geliştirilmesi, doğru hedef pazarlara yönlendirilerek ihracat potansiyellerinin aktif hale getirilmesine yönelik faaliyetleri ve destekleri kapsıyor. Destek projesi ayrıca yurtdışı pazarlara etkin bir biçimde açılımları ve rekabet güçlerinin artırımını hedefliyor. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.