enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
22:00 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Orman yangınlarında sorumluluğu olduğu tespit edilen 31 kişi gözaltına alındı
12:05 Muhalefet açığının ürettiği maliyet
09:46 Kabine bugün toplanacak
09:41 Gazze kitabı: İsrail’in algı operasyonuna cevap
09:21 İMMİB-SPD’nin AWARE Projesi Çevrimiçi I. Sektörel Çalıştayı yapılacak.
08:32 CLIMPS Projesi Uygulama Ekibi’nden KOTO’ya çalışma ziyareti
08:02 Dronlar ve Füzelerle Değişen Muharebe Dinamikleri
07:49 Dışişleri Bakanı Fidan, NATO üyelerinin gelecekteki 10 yıl içerisinde savunma harcamaları iki ayrı kalemde yüzde 5’e çıkacak!
07:01 Medeniyetler Çatışması, Batı Karşıtlığı ve İslamcılığın Yeniden İnşası
06:52 Dışişleri Bakan Yardımcısı Bozay: “Balkanların refah ve istikrarı için yeni köprüler inşa etmede gençlerin ve kadınların rolü önemli!”
06:24 İran-İsrail Savaşı: Ateşkes ve Sonrası
06:02 Kuraklık Barajları boşalttı, Mahsul tarlada kaldı. Havza Eylem Planları uygulanmalı.
22:32 Manchester City – Al Hilal maçı TRT Spor’da
22:21 Avrupa Kadınlar Futbol Şampiyonası TRT ekranlarında
22:10 Sabri Ugan hayatını kaybetti
22:03 PSG, Inter Miami’yi farklı geçti
21:22 İşte Beşiktaş’ın yeni sağ bek adayları
07:39 Bel ve kalçada sabah tutukluğu varsa dikkat!
07:37 Muğla’nın turistik ilçesi Fethiye’de, Turizm Amaçlı Belgesi olmayan ev sahibine 143 bin TL ceza kesiliyor
07:33 Astana’dan Türkistan’a: TÜRKPA 2025 Zirvesi ve Ortak Kimlik İnşası Süreci
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Tuzla Belediyesi’nden amatör spora 2,3 milyonluk katkı

Tuzla Belediyesi’nden amatör spora 2,3 milyonluk katkı
02.03.2024
A+
A-

Tuzla Belediyesi, ilçedeki amatör spor kulüplerine ve başarılı sporculara toplam 2,3 milyon TL’lik destek sağladı.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, bu desteğin, 14 farklı branşta 13 bin 900 sporcuya ulaştığını dile getirdi.

Başkan Dr. Şadi Yazıcı, “Sevgili gençler bizim için kıymetlisiniz. Biz Gençlik Eşittir Gelecek derken sözle söylemiyoruz, özle söylüyoruz. 5-10 yıl sonra sizler Tuzla’yı, İstanbul’u, Türkiye’yi yöneteceksiniz. Biz, desteklerimizin geleceğe yatırım olduğunu biliyor, sizler de bunun hakkını veriyorsunuz” dedi.

Tuzla Belediyesi, ilçedeki spor faaliyetlerini desteklemeye devam ediyor. Bu kapsamda Amatör Spor Kulüplerine Destek ve Başarılı Sporculara Ödül Töreni düzenlendi. Programa, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Çangır, amatör spor kulüpleri ve sporcular katıldı.

“GENÇLERE YATIRIM GELECEĞE YATIRIMDIR”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, törende yaptığı konuşmada, “Biz Gençlik Eşittir Gelecek derken sözle söylemiyoruz, özle söylüyoruz. 5-10 yıl sonra sizler Tuzla’yı, İstanbul’u, Türkiye’yi yöneteceksiniz. Bugün açtığımız spor kompleksini, açacağımız veya bugüne kadar açtıklarımızın hepsini gençlere yatırımın geleceğe yatırım olduğunu bilerek yapıyoruz. Sizler de bunun hakkını veriyorsunuz” dedi.

“BAŞKALARININ AYAKKABILARIYLA ÇOK ANTRENMAN YAPTIK”

Törende, başarılı sporculara ödülleri takdim edildi. 2023 kick boks dünya şampiyonu Emre Karaca, Tuzla Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Böyle yardımlar yapıldığını, spora ve sporcuya destek verildiğini görünce inanılmaz seviniyor ve gururlanıyorum. Çünkü biz bu işin yokluk tarafını da gördük. Başkalarının ayakkabılarıyla da çok antrenman yaptık. Ama çok şükür şimdi Avrupa şampiyonu ve Dünya şampiyonu olduk. Küçük yaşlardan beri bunun mücadelesini verdik.” dedi.

Tuzla Belediyesi’nin amatör spor kulüplerine ve sporculara sağladığı destek ve yardım miktarları şöyle:

Amatör spor kulüpleri nakdi yardım: 762.000 TL

Amatör spor kulüpleri malzeme yardımı: 445.900 TL

Başarılı sporculara ve antrenörlere nakdi yardım: 834.500 TL

Tuzla Belediyesi Engelliler Spor Kulübü: 300.000 TL

Toplam yardım: 2.342.400 TL

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.