enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
12:10 Girişimcilik Vakfı Fellow ve Challenger Programlarına başvurular için son tarih: 29 Haziran
07:51 TRT1 Televizyon Kanalında reyting rekorları kıran ‘Gönül Dağı’ dizisinde Niğdeli Osman Özcan
07:37 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Büyükakın, KOTO Meclis Üyeleri ile istişare toplantısında bir araya geldi
07:33 İzmir’in Çeşme’ye su veren Kutlu Aktaş Barajı’nda seviye yüzde 10’a geriledi, ilçenin yaklaşık 30 günlük içme suyu kaldı.
07:30 Gana uyruklu dağcı Nicholas ACKAH’ın cenazesi, aradan geçen 27 güne rağmen hâlâ Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgunda bekletiliyor.
07:28 Türkiye balistik füze projelerinde daha da hızlanacak
07:25 Basınla buluşan Niğde Belediye Başkanı Özdemir, Niğde’nin dönüşümüne dair önemli bilgileri paylaştı.
07:21 Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Bungalov Tatili vaadiyle dolandırıcılık yapan çete çökertildi
07:06 Meclis’e Sunulacak Yasa Teklifi Zeytinlikleri, Korunan Alanları ve Kültürel Varlıkları Tehdit Ediyor
07:03 UCI Dağ Bisikleti Eliminatör Dünya Şampiyonası için geri sayım başladı: Dünyanın gözü Sakarya’da olacak
07:02 ABD, İsrail’in İran saldırılarına katılacak mı?
06:55 Kira Artışında Dünya Birincisiyiz!
00:24 Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetine icabetle bugün Türkiye’ye gelecek.
22:08 İçişleri Bakanı Yerlikaya, Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın kuruluşunun 43. yılını kutladı
21:50 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süper Lig’e yükselen üç kulübün yönetim kurulunu, teknik heyetini ve futbolcularını kabul etti.
21:41 Dışişleri: Netanyahu ve iş birlikçileri adil şekilde yargılanmalı
21:31 AK Parti Sözcüsü Çelik: İsrail Dışişleri Bakanının sözleri Nazi zihniyetinin temsilcisidir
21:19 Ermenistan Başbakanı Paşinyan’dan Türkiye’ye ziyaret
19:20 Kızıldeniz Gölgesinde El-Şebab, DEAŞ-Somali ve Husiler İttifakı mı?
18:26 İsrail-İran savaşı’nda, Nükleer felaketten bir başka dünya savaşına kadar korkutucu senaryolar değerlendiriliyor…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Türkiye’den Libya’ya üst düzey ziyaret

Türkiye’den Libya’ya üst düzey ziyaret
13.06.2021
A+
A-

TÜHA HABER / Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Belçika’nın başkenti Brüksel’de yapılacak NATO Zirvesi öncesinde Türkiye’den üst düzey bir heyet Libya’yı ziyaret ediyor.

NATO Zirvesi öncesi Türkiye’den üst düzey bir heyet bugün Libya’ya gitti. Türk heyetin ziyaretinde ikili ilişkiler ele alınacak, bölgesel konular gündemde olacak.

Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla resmi temaslarda bulunacak heyete Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu başkanlık ediyor.

Türkiye'den Libya'ya üst düzey ziyaret

Heyette Milli Savunma Bakanı Akar, İçişleri Bakanı Soylu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Güler, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı Fidan, İletişim Başkanı Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın da yer alıyor.

Bakan Çavuşoğlu, Libyalı mevkidaşı el-Menguş ile görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Libya’nın başkenti Trablus’ta Libya Dışişleri Bakanı Necla el-Menguş ile görüştü.

Fotoğraf: AA

[Fotoğraf: AA]

Görüşmenin içeriğine yönelik bilgi paylaşılmadı.

Libya Başbakanı, Başkanlık Konseyi Başkanı ve üyeleri ile görüşme

Dışişleri Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu başkanlığındaki heyet, Libya Milli Birlik Hükümeti (MBH) Başbakanı Abdulhamid Dibeybe, Libya Başkanlık Konseyi Başkanı Muhammed Yunus El Menfi ve Libya Başkanlık Konseyi Üyeleri Abdullah El-Lafi ve Musa El-Koni ile görüşme yaptı.

Çavuşoğlu, görüşmeye ilişkin Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Libya Milli Birlik Hükümeti (MBH) Başbakanı Abdülhamid Dibeybe ile görüştük. 2. Berlin Konferansı öncesi MBH’ye desteğimizi vurguladık. Güvenli, istikrarlı ve müreffeh Libya için iş birliğimiz sürecek” ifadesini kullandı.

Çavuşoğlu’nun Libya Başkanlık Konseyi üyeleri ile yaptığı görüşmeye yönelik detay paylaşılmadı.

Fotoğraf: AA (Dışişleri Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu başkanlığındaki heyet Libya Başkanlık Konseyi Başkanı Muhammed Yunus El Menfi tarafından kabul edildi)

[Fotoğraf: AA (Dışişleri Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu başkanlığındaki heyet Libya Başkanlık Konseyi Başkanı Muhammed Yunus El Menfi tarafından kabul edildi)]

Yapılan görüşmelere Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da katıldı.

HABER : Nurgül DÖNMEZ & Trablus

***

Neden https://www.turkuazhaberajansi.com/?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün  https://www.turkuazhaberajansi.com/’a Abone Ol.

https://www.turkuazhaberajansi.com/; seninle güçlü, seninle özgür!

[TÜHA Haber Ajansı, 13 Haziran 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.