enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
13:22 TÜİK açıkladı: Trafikte araç sayısı rekor artışla 205 bin arttı Türkiye’de trafiğe kayıtlı araç sayısı 32 milyonu geçti
12:56 Hatay Sörf Merkezi’nin ilham verici hikâyesi, “Hayatın Çizgisi” belgeseliyle beyaz perdede hayat buldu
10:19 Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Muğla’nın Dalaman Çayı’nın Aydın’a tahsisi ortalığı ayağa kaldırdı…
07:44 Gazeteci – Yazar Bekir AĞIRDIR, “Bahçeli ve MHP’nin, “yeni yüzyılın terörsüz Türkiye’si” vizyonuyla çerçeveleyip başlattığı anayasa süreci” 
20:36 Altun’dan İsrail’e tepki: Çıldırmışlık halinin son tezahürü
15:01 Ümit Özdağ tahliye edildi
09:40 Toplumsal sorunlar iş modeline dönüştü
07:58 Kocaeli Ticaret Odası, Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. yılını gururla kutladı
07:43 Gaziantep İl Tarım ve Orman Müdürü Karayılan’dan Nizip Ticaret Odası’na (NTO) ziyaret
07:39 Gazeteci-Yazar Merve GÜRBÜZ, “İran, modern savaş teknolojisinin gerisinde mi kaldı?”
07:38 Hatay Sörf Merkezi, Türkiye Şampiyonası’ndan 6 madalya ile döndü
07:31 Ankara Barosu Kent ve Çevre Merkezi Heyeti’nden Su Politikaları Derneği’ne Ziyaret
07:23 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Emniyet ve jandarma trafik ekiplerince 5-12 Haziran tarihlerinde 3 milyon 647 bin 742 aracın denetlendi”
07:20 Hatay Sörf Merkezi, Türkiye Şampiyonası’ndan 6 madalya ile döndü
07:08 Türkiye’de işe alım piyasasında hareketlilik beklentisi sürüyor
07:02 Gazeteci – Yazar Bekir AĞIRDIR, “Bahçeli’nin yeni anayasa çağrısı, yalnızca metin değişikliği değil; seçim sistemi, parti yasası ve meclis iç tüzüğü”
07:00 İran, İsraillilere ülkeyi terk etme, Kanal 12 ve Kanal 14 televizyonlarına da “tahliye” uyarısında bulundu.
01:36 Orman yangınlarıyla mücadele kapsamında Bolu’daki ormanlık alanlara girişler 01 Temmuz-30 Eylül 2025 tarihleri arasında yasaklandı.
01:19 İran-İsrail Çatışması İran Kamuoyuna Nasıl Yansıyor?
00:58 İnfografik: İsrail, İran’ı Vurdu: Nükleer Tesisler Hedef Alındı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “Necmi Başkanımızı ve KOTO’yu kutluyorum”

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “Necmi Başkanımızı ve KOTO’yu kutluyorum”
23.09.2022
A+
A-

Kocaeli Ticaret Odası’nda organ üyeleriyle istişare toplantısında bir araya gelen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Necmi Başkanımız sizleri Ankara’da çok iyi temsil ediyor. Çalışmalarına bizzat ben şahit oluyorum. Necmi Başkanımızı ve KOTO’yu kutluyorum” dedi.

Uluslararası Haber Ajansı (UHA)’dan Süleyman DURAK’ın haberine göre, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kocaeli Ticaret Odası’na önemli bir ziyaret gerçekleştirdi.

KOTO Organ üyeleriyle İstişarede bulunmak üzere KOTO’ya gelen TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nu, KOTO Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Volkan Yılmaz, Hüseyin Gezer, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Meclis Başkan Yardımcısı Hüseyin Avni Aslan, Yönetim Kurulu Üyeleri; İbrahim Atalay, Mehmet Akif Şen, Murat Barış, Yusuf Ziya Uludüz, Yusuf Erenkaya, Abdurrahman Çuhadar, Ömer Efe, meclis ve komite üyeleriyle birlikte ağırladı.

BAŞKAN BULUT’TAN 4 YIL SUNUMU

KOTO Burhan Kasım Meclis Salonu’nda, Oda organlarının yoğun ilgisiyle gerçekleşen istişare toplantısının açılış konuşmasını Meclis Başkanı Akın Doğan yaptı. Akabinde kürsüye çıkan Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, 4 yıllık hizmet süresi boyunca hayata geçirilen çalışmaları paylaşarak, “Kocaeli Ticaret Odası olarak, istişare ve görüş alışverişine üst düzey önem veriyor, Üyelerimizin ilettiği sektör sorunlarını ve çözüm önerilerimizi Birliğimiz ve ilgili kurumlara ulaştırmayı birincil vazifemiz olarak görüyoruz.

BİRLİK- BERABERLİK KAZANDIRDI

Bu sebeple TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere toplantımıza katılan tüm komite ve meclis üyelerimize, kadın ve genç girişimcilerimize teşekkürü borç biliyor, buluşmamızın iş dünyamıza yeni ufuklar açacağına yürekten inanıyoruz. Bugün burada da sergilediğimiz birlik- beraberlik, Odamıza çok büyük değerler kazandırdı. TOBB Akreditasyon Sistemi’nde A sınıfı Oda kategorisine yükseldik. Ticaret Odaları arasında en yüksek 2. Puanı alarak taçlandırdığımız bu başarıda meclis, komite üyelerimizin ve Oda personelimizin katkısı çok büyük” dedi.

MÜTHİŞ PERFORMANS SERGİLEDİLER

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da konuşmasında, KOTO’nun çalışmalarından övgüyle bahsederek, “Kocaeli Ticaret Odamızda olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Böylesi bir dönemde görev yapan arkadaşlarımızı da gönülden kutluyorum. Çok zor bir dönemde görev yaptınız. İnsanlığın başına 100 yılda bir gelecek olaylar bizim dönemimize denk geldi. Böylesi zor bir dönemde, Necmi Kardeşim dahil 365 Odamız müthiş performans sergilediler. Sizlerin sıkıntısını whatsapp gruplarından anlık olarak tarafıma ilettiler. Ben de saate bakmaksızın bizzat sıkıntılarınızı Cumhurbaşkanımıza, ilgili bakanlara, bürokratlara ilettim. Müthiş bir görev yaptılar. Hala diyorlar ki ‘odalar ne iş yapar’. Ben TOBB Başkanlığım boyunca böyle bir çalışma görmedim. Allah razı olsun.

KOTO TÜRKİYE 2.’Sİ OLDU

Necmi kardeşim sizleri Ankara’da en iyi şekilde temsil ediyor. Ben TOBB Ticaret Odaları Konseyi’nde kendisinin çalışmalarından üst düzeyde istifade ediyorum. Çalışmalarına şahit oluyorum. Benim görüşlerim bir yana, TOBB’a bağlı odaların iyi çalışıp çalışmadığını ölçen bir sistem var. Akreditasyon sistemi. Uluslararası bağımsız bir kurum, odaları denetleyerek puan veriyor. Kocaeli Ticaret Odamız da, Ticaret Odaları arasında Türkiye 2.’si oldu. Bu kaliteli yönetim anlayışı. Burada toplu yönetim anlayışınız için sizleri kutluyorum. İşte zaten ben bir odaya baktığım zaman iyi çalıştığını buradan anlıyorum. Necmi Başkanımızı, KOTO’yu, yönetim kurulundan meclisine, komitelerinden genel sekreterliğine ve çalışanlarına kadar emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

Birlik ve beraberlik temennileriyle konuşmasını sonlandıran Başkan Hisarcıklıoğlu akabinde Oda organlarının sorularını yanıtladı.

HABER : Süleyman DURAK

[TÜHA Haber Ajansı, 23 Eylül 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.