enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:13 Şubatın ilk haftası hava nasıl olacak?
00:11 İran Dışişleri Bakanı ​​​​​​​Arakçi: Ülkesinin ABD ile nükleer müzakereye hazır olduğunu daha önce de bildirdiğini açıkladı…
00:08 TRT ortak yapımı sessiz fedakarlığın gölgesinde bir kadın hikayesi: “Kanto”filmi, 6 Şubat’ta beyazperdede
00:07 Yeşilay Şile Şube Başkanı Şengül: Bağımlılıkla Mücadelede Toplumsal Sorumluluk Şart…
00:07 Bakan Fidan: ABD ve İran’ı müzakere masasına çağırıyoruz
00:06 Bakan Vedat Işıkhan, AK Parti Ordu İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu…
00:06 “Ankara 28 yıldır plansız, ranta dayalı büyüyor!”
00:05 İletişim Başkanı Duran: “Ülkemizi geleceğe taşımaya kararlılıkla devam edeceğiz”
00:05 Basın İlan Kurumu ile Kredi Garanti Fonu arasında iş birliği protokolü imzalandı…
00:03 379 FETÖ iltisaklı sosyal medya hesabına erişim engeli getirildi
00:03 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülke hayrına yaptığımız her işin önüne takoz koymaya çalıştılar
00:02 Belçika’daki dev Audi fabrikası kapandı…
00:01 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’dan (PFDK) haberler…
00:01 Suriye devlet televizyonu: Şam yönetimi ile terör örgütü YPG arasında, yeni bir mutabakata varıldığını duyurdu
00:00 Yargıtay Başkanlığı’nca, deprem temalı ceza ve hukuk çalıştayları İzmir’de düzenlenecek
21:24 Son dakika gelişmesi… Fatih Ürek’ten acı haber geldi: Fatih Ürek 59 yaşında hayatını kaybetti.
13:12 Küresel Gazeteciler Konseyi’nden (KGK) Londra’da diplomasi turu 
11:26 İletişim Başkanı Duran, “Bağımlılık konusunda medya kuruluşlarına, habercilere, dizi ve film yapımcılarına ciddi sorumluluklar düşüyor”
10:53 MSB kaynakları: TSK’nın Barış Pınarı’ndaki bölgelerden çekildiği yönündeki haberler doğru değil
00:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ata yurdumuz Orta Asya’nın refahına gerekli katkıyı yapmada kararlıyız”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Terör örgütü YPG/PKK’lı teröristten örgüte büyük vurgun!

Terör örgütü YPG/PKK’lı teröristten örgüte büyük vurgun!
21.04.2021
A+
A-

TÜHA HABER / YPG/PKK’lı terörist, örgütün tüccarlardan aldığı yaklaşık yarım milyon doları çalıp kaçtı. YPG/PKK, nereye kaçtığı henüz bilinmeyen Sofi’nin yerine Kandil’den “Mitan” kod adlı başka bir teröristi, Koniko tesisinin başına getirdi.

(TÜHA) TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı‘nın ‘AKŞAM Gazetesi‘nden aktardığı ve AA’nın yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre, Terör örgütü YPG/PKK’nın Ermeni kökenli elebaşlarından “Sofi” kod adlı terörist, Suriye’nin doğusundaki Deyrizor ilinde tüccarların petrol satın almak için örgüte ödediği peşinattan yaklaşık yarım milyon doları çalarak kayıplara karıştı.

AA’nın yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre, Suriye’de Deyrizor ilinin kuzeydoğu kırsalında YPG/PKK işgalindeki gaz tesisi Koniko sorumlusu Sofi kod adlı terörist, geçen hafta büyük bir vurgun yaptı.

Ermeni kökenli terörist, Koniko sahasındaki kuyulardan çıkarılan petrolden satın almak için tüccarların terör örgütüne ödediği peşinattan yaklaşık yarım milyon doları çaldı.

YPG/PKK, nereye kaçtığı henüz bilinmeyen Sofi’nin yerine Kandil’den “Mitan” kod adlı başka bir teröristi, Koniko tesisinin başına getirdi.

Petrol satın almak isteyen her bir tüccar, YPG/PKK’lı teröristlere peşinat olarak 10 bin-30 bin dolar ödeme yapıyor.

Kaynaklar, terör örgütünün Kandil kadrosundan çok sayıda teröristin, daha önce de benzer vurgunlar yaparak milyonlarca doları çaldığını kaydetti.

ENERJİ KAYNAKLARININ BÜYÜK KISMI YPG/PKK İŞGALİNDE

Deyrizor ve Haseke illerinde terör örgütü YPG/PKK işgalindeki bölgeler, petrol ve doğal gaz açısından Suriye’nin en zengin enerji kaynaklarına sahip.

Irak sınırına hakim Deyrizor, ülkenin en büyük enerji kaynaklarına ev sahipliği yapıyor. Kenti ikiye bölen Fırat Nehri’nin doğusu Suriye’nin en büyük petrol sahalarını oluşturan 11 yatağı barındırıyor.

YPG/PKK, ABD desteğiyle Suriye’deki petrol kaynaklarının yüzde 70’inden fazlasını işgal etmeye devam ediyor.

Terör örgütü, Deyrizor’un kuzeydoğu kırsalındaki en büyük gaz tesisi Koniko’yu 23 Eylül 2017’de ele geçirirken 22 Ekim 2017’de de Suriye’nin en büyük petrol sahası el-Ömer’i işgal etmişti.

***

Neden https://www.turkuazhaberajansi.com?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün https://www.turkuazhaberajansi.com’a Abone Ol.

https://www.turkuazhaberajansi.com; seninle güçlü, seninle özgür!

[TÜHA Haber Ajansı, 21 Nisan 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.