enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:17 Türkiye’de İşsizlere Yeni Bir İş Kapısı: İŞKUR – Endülüs İş Dünyası İş Birliği Umut Oldu
00:58 Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş, Amasya’da ziyaretlerde bulundu
00:50 Doğu Kudüs’ten Filistinli Gazeteci Huda Fadıl NAİM, Gazze’de yaşanları haber yaptı…
00:44 Asgari Ücret Tespit Komisyonu ikinci toplantısını 18 Aralık Perşembe günü yapacak…
00:36 Önlem alınmazsa kanser kaynaklı ölümler 2050’ye kadar iki katına çıkacak
00:34 UNESCO Türkiye’nin Somut Olmayan Kültürel Miras Listelerindeki unsur sayısını 32’ye, çokuluslu dosya sayısı ise 14’e yükseldi.
00:33 Yükseköğretim Kurulu Başkanı Özvar’dan rektörlere müfredat ve AKTS mesajı…
00:28 Hollanda Türkleri babaları İsmail GÜNGÖR’ü kaybetti!…
00:20 Başkan Bulut: “Kocaeli, sanayicimizin emeği- tüccarımızın cesaretiyle ülkemiz ekonomisine güç katıyor…”
00:14 Yüzyılın Konut Projesi’ne başvuru için son hafta
00:13 2026 Özel sektör zam beklentileri-Türkiye ortalaması nereye oturur?
00:12 Zeyrek’in kalbinde yer alan ve yıllarca atıl kalan Haliliye Medresesi…
00:05 (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Toplantısı’nda konuştu…
11:43 Asgari Ücret Sadece Bir Ücret Değildir…
00:57 TRT Radyolarından Aile Yılı’na özel radyo oyunu: Aile Bağları
00:44 MHP 120 sayfalık “Terörsüz Türkiye” raporunu Meclis Başkanlığı’na sundu.
00:43 Doğu Kudüs’ten Gazeteci Duha HMİDAN’ın haberleri!…
00:35 Çocukların okuma alışkanlıkları değişti, dikkat süreleri azaldı…
00:31 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İş dünyamızın desteğini beklediğimiz meselelerden bir diğeri, terörsüz Türkiye sürecimizdir”
00:21 Erdoğan: Asgari ücret için TİSK’in elini taşın altına koymasını bekliyorum
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Tenzor Uluslararası Kış Serisi İkinci Ayağında Lider Değişmedi

Tenzor Uluslararası Kış Serisi İkinci Ayağında Lider Değişmedi
20.01.2025
A+
A-

* Tenzor Uluslararası Kupa – J/70 Açık Kış Serisi 2024-2025’in ikinci ayağı Bodrum Aspat koyunda tamamlandı.

* Detayı haberimizde…

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Andrey Puşkin liderliğindeki Tenzor Takımı, baştan itibaren liderliği ele geçirdi ve toplamda 15 puanla serinin ikinci ayağını kazandı.

Son yarış gününün hava durumu tahmini, planlanan üç yarışın da yapılmasını sağlayacak kadar iyiydi.
Yarışların başhakemi Can Giray “Son gün 12:30’da kuzey rüzgârını yakaladık, parkuru hızlıca kurduk ve yarışı başlattık. Sorunsuz bir şekilde üç yarış yaptık ve bu hafta toplam dokuz yarış tamamladık. Bu da iki ayakta toplam 18 yarış yapabildiğimiz için oldukça iyi bir sayı. Hakemlerin istatistiklerine göre, denizciler yarışlar için toplam 11,5 saat denizde zaman geçirdi” diye ekledi.

Resim önizlemesi

İgor Rytov’un liderliğindeki “Bogatyrs” takımı, toplamda 23 puan toplayarak genel sıralamada ikinci oldu. Ekip, son yarış gününün 3 yarışını da ikinci sırada bitirerek podyumdaki yerini güvence altına aldı. 3. sıra Inna Balashova liderliğindeki Dolce Vita takımının oldu.
Anatoly Arnautov’un Atoll Sailing Takımı dördüncü sırada yer alırken, Aleksandr Romanov liderliğindeki Gaswar, genel sıralamada beşinci sırayı korudu.

Corinthian kategorisinde, yine Arif Gürdenli liderliğindeki Orient Express takımı ile Petr Bukin’in O1 Properties takımı arasında kıyasıya mücadele yaşandı. İlk iki yarış gününde Orient Express gerideydi, ancak son yarışlarda fark yaratmayı başardılar ve Corinthian kategorisinde birinci oldular. O1 Properties ikinci sırayı alırken, Arif Ayaz’ın liderliğindeki Ayaz JR bu kategoride üçüncü sırayı elde etti.

Serinin üçüncü ayağı, aynı mekanda 13-16 Şubat tarihleri arasında dokuz yarış planıyla gerçekleştirilecek.

Resim önizlemesi

2. AYAK SONUÇLARI (ilk 5):

GENEL SIRALAMA:

1.   TENZOR TAKIMI, 15 puan

2.   RUS BOGATYRLER, 23 puan

3.   DOLCE VITA, 29 puan

4.   ATOLL Sailing Takımı, 29 puan

5.   GASWAR, 37 puan

CORINTHIAN:

1.   ORIENT EXPRESS, 44 puan

2.   O1 PROPERTIES, 52 puan

3.   AYAZ JR, 65 puan

4.   ADA JR, 76 puan

5.   ASPAT, 85 puan

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.