enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
22:16 “Filenin Efeleri” A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2025 Dünya Şampiyonası son 16 turunda yarın Hollanda ile çeyrek final mücadelesi verecek.
22:02 Bakan Fidan: Bölge ülkeleriyle ortak güvenlik konusunu masaya yatırmalıyız
21:39 Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı Trump ile görüşecek
20:28 Dünyada ve Türkiye’de Yükselen Spor branşının adı ” PİCKLEBALL “
08:41 İşgalci İsrail’in saldırıları, Filistinlilerin yalnızca yaşama hakkını değil, ölümden sonraki onurunu da hedef alıyor…
07:38 Türkiye’de Ulaşım Sistemlerinin Gelişimi
07:38 GSG Impact Mütevelli Heyeti Toplantısı Londra’da Gerçekleşti
07:34 Kerkük Kimin?
07:33 Hollywood yıldızı Alexander Uloom, Mehmed: Fetihler Sultanı’nda
07:33 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Abbas ile görüştü
07:28 “Bugünkü Konjonktürde Uygur Sorunu” çalıştayı
07:28 Kültür ve Turizm Bakanlığı, 2025’in ikinci döneminde 28 projeye 7 milyon 375 bin lira destek sağladı.
07:27 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Büyükakın, Kocaeli’deki büyük dönüşümü TÜHA’ya anlattı…
07:23 TRT 1’in sevilen dizisi “Teşkilat” 6. sezonuyla 21 Eylül Pazar akşamı izleyiciyle buluşuyor…
07:10 Türkiye’nin devlet arşivlerinde korunan Osmanlı dönemine ait Filistin tapu kayıtları, uluslararası hukuk açısından kritik bir öneme sahip.
07:01 YSK bugün CHP gündemiyle toplanacak
03:31 Devlet Bahçeli, “Uluslararası toplum, ABD-İsrail ortak yapımı cinayet ve yıkım politikasına sonuna kadar direniş göstermesi gerekiyor”
02:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’e katılacağını duyurdu.
00:15 Trendyol 1. Lig’in 6. haftası bugün oynanacak maçlarla başlayacak.
22:23 “Fenerbahçe’ye giderek hata yaptım”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Suriye: Göğüs kanserini atlatan Esma Esad’a lösemi teşhisi kondu

Suriye: Göğüs kanserini atlatan Esma Esad’a lösemi teşhisi kondu
22.05.2024
A+
A-

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’ın 2019 yılında meme kanserinden kurtulan eşi Esma Esad’a lösemi teşhisi konuldu.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Devlet Başkanlığı ofisi salı günü yaptığı açıklamada “First Lady Esma Esad’a enfeksiyonla mücadelede rol oynayan beyaz kan hücrelerinin agresif bir kanseri olan akut miyeloid lösemi teşhisi konuldu,” ifadeleri yer aldı.

Açıklamada, enfeksiyondan kaçınmak için sosyal mesafeyi gerektiren “özel bir tedavi protokolünden” geçeceği belirtildi ve “tedavi planının bir parçası olarak tüm doğrudan etkileşimlerden geçici olarak çekileceği” vurgulandı.

2019 yılında Esma Esad, bir yıl boyunca hastalıkla mücadele ettikten sonra meme kanserinden “tamamen” kurtulduğunu söylemişti.

1975’te İngiltere’de doğan eski yatırım bankacısı, 2011’de ülkedeki iç savaş patlak vermeden önce kendisini hak savunucusu ve Esad hanedanının modern tarafı olarak tanımlıyordu.

Esma Esad, yurtdışındaki resmi ziyaretleri sırasında sıklıkla Beşar Esad’a eşlik ediyor

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.