enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:46 Türk Devletleri Teşkilatı yeni üye devletleri kabul edecek mi?
07:11 Türkçülük fikrinin mimarı: Ziya Gökalp
07:08 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş,”Dijital bağımlılıkla mücadelede farkındalık oluşturuyoruz”
07:04 Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) : Tele1 emekçilerinin yanındayız
07:03 Türkiye ve Orta Doğu’da Su Güvenliği: Fırat-Dicle’den Nil Havzası’na Uzanan Rekabetin Akdeniz Politikalarına Etkisi
00:58 Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Trabzonspor sahasında karşılaştığı Eyüpspor’u 2-0 mağlup eden karşılaşmayı spor yazarları kaleme aldı…
00:44 BakanTunç, “Çocukların korunması, çocuk istismarının önlenmesi, insan ve uyuşturucu ticareti gibi suçlarda iki ülke arasında işbirliği yapılmalı”
00:01 Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Trabzonspor, Teknik Direktörü Fatih Tekke 90 dakikayı değerlendirdi…
00:00 Mathieu Flamini, Arsenal ve AC Milan’da oynayarak, onlarca milyar avro değerinde bir şirketin sahibi…
10:54 Spor basınının tanınmış isimlerinden gazeteci yazar Faik Çetiner, yaşamını yitirdi.
07:59 500 bin sosyal konut projesinin detayları belli oldu
07:06 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Türkiye, küresel bir güce dönüşüyor. Bugün barış, huzur, istikrar denince akla ilk Türkiye geliyor. Şefkat ve merhamet, adalet denince zihinlerde ilk bu aziz millet canlanıyor.” dedi.
06:43 Türk soylu topluluklar ‘yabancı’ sayılmayacak
00:58 İstanbul’da zehir tacirlerine operasyon: 10 gözaltı
00:45 Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Muğa’nın Yatağan Girme Barajı’nda su tutulmaya başlandı
00:43 İnsani yardımın islam dünyasında ihtiyaç duyulmasının arka planı
00:33 Macaristan Başbakanı Viktor Orban, “Avrupa Birliği bugün en stratejik ortak olarak TDT ve Orta Asya’yı almalı”.
00:27 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Millet için yaptıkları çalışmaları ve ortak gelecek vizyonunu “Türkiye Yüzyılı Buluşmaları”nda çok net şekilde ortaya koyduk”
22:24 Başkan Büyükakın, Kocaelispor’u tebrik etti; “Muhteşem bir oyun, harika bir galibiyet!”
21:16 İstanbul’da zehir tacirlerine operasyon: 10 gözaltı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

SPD Taşkın Alt Kurulu’nun İkinci Toplantısına katıldı

SPD Taşkın Alt Kurulu’nun İkinci Toplantısına katıldı
04.10.2024
A+
A-

Su Yönetimi Genel Müdürü Afire Sever başkanlığında gerçekleştirilen “Taşkın Kanunu Taslağı” üzerinde yapılan çalışmalar sürüyor.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Çevrimiçi olarak gerçekleşen Taşkın Alt kurulu’nun ikinci toplantısında, alt kurul üyesi olarak Su Politikaları Derneğini de başkan Dursun Yıldız temsil etti.

Taşkın Alt kurulu toplantısına 31 üye çevrimiçi olarak katıldı.

Toplantının başlangıcında Su Yönetimi Genel Müdürlüğü tarafından ülkemizdeki taşkın risk yönetimi konusunda yapılan teknik çalışmalar konusunda bir sunum yapıldı.

Toplantıda söz alan üyeler, özellikle taşkın debisi hesaplarında iklim değişikliği etkisinin dikkate alınıp alınmadığı ,taşkın önleme tedbirlerinde kurumlararası koordinasyondaki eksikliklerin yaratacağı sorunlar üzerinde durdu.

DSİ’nin görevlerinin Belediyelere verilmesinin yaratacağı sorunlar konusunda da konuşan üyeler,  kamulaştırma maliyetleri için belediyelerin  finansman zorlukları konusunda görüş ve önerilerini açıkladı.

Taşkın alt kurulu’nun iki toplantı daha yaparak Taşkın Kanunu Taslağı konusundaki çalışmalarını tamamlaması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.