enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:50 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “CHP’li belediyeler, ellerindeki suyu millete ulaştıramıyor”
06:39 SGK prim borcu tecil ve taksitlendirme işlemlerinde peşinat şartı kaldırıldı
06:21 (BDDK), kredi kartı limitlerinde eğitim ve sağlık harcamalarını istisna kapsamında tuttu
06:12 Filistin meselesine küresel, bölgesel ve ulusal bir yaklaşım
00:50 AVRUPA HABERLERİ / Brüksel, sosyal medya kısıtlamasında AB ülkelerini yetki aşımına karşı uyardı
00:45 Bakan Bolat: “Bölgede ekonomik hayata dönüş yeniden güç kazandı”
00:26 “İran-ABD gerginliği”
00:19 Erdoğan,”Asrın felaketinin yıl dönümü yaklaşıyor diye deprem turistleri yine hareketlenmiş vaziyette”.
00:11 Zelenskiy: Şubat 2022’den bu yana 55.000 Ukraynalı asker öldü
00:10 Bakan Bolat, “Deprem bölgesinde e-ticaret alanında nitelikli insan kaynağı oluşturulacak”
00:03 Cumhurbaşkanı Erdoğan,”Biz, tüm renkleriyle bir, bütün, güçlü, huzurlu bir Suriye’den yanayız”
17:49 Ziraat Türkiye Kupası B. Grubu üçüncü maçında Konyaspor 5 golle galip
17:36 Trendyol 1. Lig’in 24. haftasında oynanacak müsabakalarda görev alacak hakemler belli oldu.
17:31 Bakan Kurum: Bizim insanımız devletine ‘devlet baba’ der
17:07 Rusya Maliye Bakanlığı: Petrol ve doğal gaz gelirleri yaklaşık 5 milyar dolar geriledi
13:54 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her şeyden önce biz bölgemizde yeni bir savaş istemiyoruz
11:54 Türkiye’nin 6 Şubat 2023’te depremlerin yol açtığı hasarların giderilmesi ile bölgenin yeniden imarına yönelik çalışmalar sürüyor.
09:49 AVRUPA HABERLERİ / AB Komisyonu’nda kritik toplantı: Gündem rekabet ve iç gerilimler
00:58 SİYASET HABERLERİ / MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, “Umut hakkı konusunda uzlaştık” dedi.
00:58 Ukrayna, Rusya’nın saldırısının ardından Abu Dabi görüşmelerinde müzakere tutumunu değiştirecek
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Son şampiyon galibiyetle başladı

Son şampiyon galibiyetle başladı
16.06.2021
A+
A-

TÜHA HABER / Avrupa Futbol Şampiyonası’nda F Grubu heyecanı başladı. İlk maçta son şampiyon Portekiz, ev sahiplerinden Macaristan’ı 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Budapeşte’de, Macaristan’ın ev sahipliğinde oynanan Macaristan-Portekiz maçında Cüneyt Çakır düdük çaldı.

Karşılaşma, 3-0’lık Portekiz üstünlüğüyle noktalandı.

Uzun süre aradığı golü bulamayan Fernando Santos’un ekibi, 84. dakikada Raphael Guerreiro’nun savunmadan sekerek ağlarla buluşan şutuyla öne geçti.

Bu golden üç dakika sonra, kazanılan penaltıda topu filelere gönderen Cristiano Ronaldo, durumu 2-0’a getirdi.

90+3’te bir kez daha sahneye çıkan Ronaldo, farkı 3’e çıkarttı ve maçın skorunu tayin etti: 3-0.

Bu sonuçla son şampiyon Portekiz, turnuvaya galibiyetle başladı. İki ekip, EURO 2016’da da grup aşamasında karşılaşmış ve mücadele 3-3 sonuçlanmıştı.

Cristiano Ronaldo, attığı gollerle Avrupa Futbol Şampiyonası tarihinin en golcü oyuncusu unvanını ele geçirdi.

Macaristan’da Fenerbahçeli Attila Szalai, karşılaşmaya ilk 11’de başladı. Kasımpaşa’da ter döken Kevin Varga da 90. dakikada oyuna dahil oldu.

***

Neden https://www.turkuazhaberajansi.com?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün https://www.turkuazhaberajansi.com’a Abone Ol.

https://www.turkuazhaberajansi.com; seninle güçlü, seninle özgür!

[TÜHA Haber Ajansı, 16 Haziran  2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.