enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
08:52 Şok şok şok. Denk’te Büyük Deprem: Yönetim Kurulu istifa etti, kaptanlık Kuzu’da
07:53 Eğitime yönelik sigortalara ilgi artıyor
07:52 ABD’li şarkıcı Madonna, Gazze’deki çocukların yaşadığı insani krizle ilgili Papa 14. Leo’ya bölgeye gitme çağrısında bulundu
07:50 İngiliz The Telegraph gazetesi: Putin ve Trump’ın Teklifi Kiev İçin ‘Korkunç’ Ama Tek Seçenek
07:40 Son dönemlerde elektronik imza sahteciliği ile tapularda dolandırıcılık vakaları hızla artıyor!
07:38 Gazeteci Özlem BAY’ın Özel “Haber Ajandası”: İstanbul’un ‘Yeşil Soylulaştırma’ Gerçeği
07:31 Dünyanın en ünlü piyano virtüözü MAKSIM, Dünya Turnesi’nin duraklarından biri olan İstanbul’a geliyor!”
07:28 Aon, 2025 yılı ikinci çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı
07:22 Nobel ödüllü 23 ekonomi profesöründen, İsrail hükümetine Gazze konusunda çağrı yapan bir mektup kaleme aldı.
07:21 Zengezur Koridoru’ndan Trump Rotası’na Güney Kafkasya’da Barış!
07:15 Türkiye’de kardiyovasküler hastalıklara bağlı ölümler Avrupa ortalamasının üzerinde
07:14 Zelenski, Putin-Trump Mutabakatını Reddetti: “Önce Ateşkes, Sonra Müzakere “
07:12 Kentsel dönüşüm projelerinde güvenlik ve tasarruf için doğru pompa seçimi şart
07:09 TCMB Başkanı Fatih Karahan, 2025’in üçüncü enflasyon raporunu paylaştı
07:01 ROKETSAN Genel Müdürü Murat İkinci, ulusal basın yayın kuruluşlarının temsilcilerini firmanın Lalahan tesislerinde ağırladı.
18:17 Yine Hakem Kararları…!!!
11:01 Marmara Depremi’nin 26. Yılında AKUT VAKFI’ndan Depremlere Karşı Önlem Çağrısı
07:37 Koridorun Sahipleri: Trump Rotası ile Kim Kazandı?
07:33 CHP’li Erhan Adem, “İflasın eşiğindeki Tarım Kredi Kooperatifleri çiftçiyi borç yükü altında bıraktı
07:31 Konya Emlakçılar Odası Başkanı Altınay, 8 yıl önce yapımı yasaklanan stüdyo daire dönemi yeniden başlıyor
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Son 24 saatte 39 bin 681 yeni vaka

Son 24 saatte 39 bin 681 yeni vaka
31.12.2021
A+
A-

ANKARA-TÜHA HABER / Son 24 saatte 369 bin 647 COVID-19 testi yapıldı, 39 bin 681 kişinin testi pozitif çıktı, 139 kişi yaşamını yitirdi.

Sağlık Bakanlığı, Günlük Koronavirüs Tablosu’nu “covid19.saglik.gov.tr” adresinden paylaştı.

Buna göre, son 24 saatte 369 bin 647 COVID-19 testi yapıldı, 39 bin 681 kişinin testi pozitif çıktı, 139 kişi yaşamını yitirdi, iyileşenlerin sayısı ise 24 bin 854 oldu.

18 yaş üstü nüfusta ikinci doz aşı uygulananların oranı yüzde 83,08, birinci doz aşı yapılanların oranı yüzde 91,66 olarak gerçekleşti.

Türkiye’de bugüne kadar uygulanan aşı miktarı 131 milyon 134 bin 774 doza yükseldi.

18 yaş üstünde en az iki doz aşı yaptıranların oranı en yüksek 10 il, Ordu, Osmaniye, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Zonguldak ve Bartın oldu.

En az iki doz aşı uygulananların oranı en düşük iller ise Şanlıurfa, Batman, Siirt, Diyarbakır, Muş, Bingöl, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ olarak sıralandı.

Son 24 saatte 39 bin 681 yeni vaka

Bakan Koca: Vaka sayıları yakın günlere kıyasla iki katına yaklaşıyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vaka sayılarının yakın günlere kıyasla iki katına yaklaştığına dikkati çekerek, “İki faktörü birlikte düşünmek zorundayız. Vaka sayıları yakın günlere kıyasla iki katına yaklaşıyor. Öte yandan, vakalar içinde oranı giderek yükselen Omicron varyantının bulaşma kabiliyeti fazla. Mevcut durum, alışageldiğimizden çok daha dikkatli olunmasını şart kılıyor” ifadelerini kullandı.

[TÜHA Haber Ajansı, 31 Aralık 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.