enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
18:26 İngiltere, Kanada ve Avustralya Filistin’i tanıdı
07:59 Peygamber Efendimiz (S.A.S)’in, ‘Öyle bir zaman gelecek ki, kişi, malını helâlden mi yoksa haramdan mı elde ettiğine bakmayacak!
07:43 Okyanusun dibindeki gizemli halkalar, ‘zehirli sırrı’ açığa çıkardı
07:40 Z kuşağı günümüz dünyası için ne düşünüyor, ne talep ediyor, neleri beğeniyor, neleri beğenmiyor?
07:23 AB, yeni yaptırımlarla Rus gazını, bankaları, kriptoları ve ‘gölge filoyu’ hedef alıyor
07:20 SPD Başkanı YILDIZ: Türkiye’de Etkili bir Su Yönetiminin Yol Haritasını açıkladı.
07:08 AB, Rus LNG’sine yönelik ilk yaptırımlarla tabuları yıkıyor
07:04 Belgrad’da askeri geçit töreni Sırbistan’ın dış politikası hakkında ne anlatıyor?
07:04 Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Fransa’nın Pazartesi günü BM Genel Kurulu’nda Filistin Devleti’ni tanıyacağını tekrar teyit etti.
07:00 Türkiye’de Tarım ve Teknoloji Teknofest’te Buluştu..
00:03 Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde 2025-2026 sezonu, bugün oynanacak müsabakalarla başlayacak.
16:28 Fenerbahçe’nin borcu açıklandı
13:28 Mourinho ilk antrenmanına çıktı
07:56 TRT1’in sevilen dizisi Mehmed: Fetihler Sultanı’n Halid Bin Velid karakterini canlandıran Alexander Uloom, Hollywood’un yükselen yıldızı…
07:46 Özbekistan Eski Dışişleri Bakanı ve Şanghay İşbirliği Örgütü Eski Genel Sekreteri Vladimir Norov,’dan TUDPAM’a özel açıklama..
07:45 “Dostluk Denizi” adıyla Doğu Akdeniz’de Türkiye-Mısır ortak deniz tatbikatı düzenlenecek.
07:37 SPD Başkanı Yıldız : Sulamada enerji maliyeti sorunu güneş enerjisi ile çözülebilir
07:34 Etki Odaklı Sohbetler’in konuğu Semtpati Vakfı Genel Müdürü Ece Ünver oldu
07:31 Kosova’dan Mektup Var!
07:28 Türkiye’nin Potansiyeli ve Siyasetin Orta Vadeli Geleceği
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Semenya, Ronaldo’yu solladı

Semenya, Ronaldo’yu solladı
09.04.2020
A+
A-
Seksenler_2019 banner

TÜHA HABER / Koronavirüs nedeniyle sporcuların eve kapandığı bugünlerde Cristiano Ronaldo’nun başlattığı mekik çekme yarışı büyük ilgi gördü. 142 mekik çeken Ronaldo’nun bu alandaki rekorunu, Güney Afrikalı atlet Caster Semenya çok daha ileri götürdü.

Koronavirüs salgını nedeniyle yeşil sahalardan uzak kalan futbolcular, çalışmalarını evlerinden sürdürüyor. Çeşitli aktivitelerle evdeki antrenmanları daha keyifli hale getirmeye çalışan yıldızlar, başlattıkları meydan okumalarla da dikkatleri çekiyor.

Futbol dünyasındaki yeni akımın mimarı ise Cristiano Ronaldo oldu. Portekizli yıldız, paylaştığı video aracılığıyla mekik çekme yarışması başlattı. 

https://yt3.ggpht.com/R1ftOIWYP6mi7CgRFagO27-tE7-t0sziPI2XFShLe6ff_8DKEPWkGUWXnfuINoi9DcXNA7mlBg=w1060-fcrop64=1,00005a57ffffa5a8-k-c0xffffffff-no-nd-rj

Yarışmaya göre futbolcular, 45 saniyede en fazla mekiği çekmek için kıyasıya rekabet içerisine girdi.

İlk yarışmacılar arasında Avrupa’nın önemli kulüplerinde forma giyen Bruno Fernandes, Dani Carvajal, Vinicus Junior ve Erling Haaland yer aldı. Galatasaraylı Radamel Falcao, Beşiktaşlı Kevin N’koudou ve Demir Grup Sivassporlu Emre Kılınç da bu akıma katıldı.

45 saniyede 141 mekik çeken Ronaldo’dan daha fazlasını yapan isim atletizm camiasından geldi. Caster Semenya, 45 saniyede 176 mekik çekerek şu ana kadar en başarılı isim oldu. 

[TÜHA Haber Ajansı, 09 Nisan 2020]

Pelin Çift İle Gündem Ötesi

‘Pelin Çift ile Gündem Ötesi’ her Cuma Payitaht “Abdülhamid”den sonra TRT 1 Ekranlarında..

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.