enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:13 Şubatın ilk haftası hava nasıl olacak?
00:11 İran Dışişleri Bakanı ​​​​​​​Arakçi: Ülkesinin ABD ile nükleer müzakereye hazır olduğunu daha önce de bildirdiğini açıkladı…
00:08 TRT ortak yapımı sessiz fedakarlığın gölgesinde bir kadın hikayesi: “Kanto”filmi, 6 Şubat’ta beyazperdede
00:07 Yeşilay Şile Şube Başkanı Şengül: Bağımlılıkla Mücadelede Toplumsal Sorumluluk Şart…
00:07 Bakan Fidan: ABD ve İran’ı müzakere masasına çağırıyoruz
00:06 Bakan Vedat Işıkhan, AK Parti Ordu İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu…
00:06 “Ankara 28 yıldır plansız, ranta dayalı büyüyor!”
00:05 İletişim Başkanı Duran: “Ülkemizi geleceğe taşımaya kararlılıkla devam edeceğiz”
00:05 Basın İlan Kurumu ile Kredi Garanti Fonu arasında iş birliği protokolü imzalandı…
00:03 379 FETÖ iltisaklı sosyal medya hesabına erişim engeli getirildi
00:03 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülke hayrına yaptığımız her işin önüne takoz koymaya çalıştılar
00:02 Belçika’daki dev Audi fabrikası kapandı…
00:01 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’dan (PFDK) haberler…
00:01 Suriye devlet televizyonu: Şam yönetimi ile terör örgütü YPG arasında, yeni bir mutabakata varıldığını duyurdu
00:00 Yargıtay Başkanlığı’nca, deprem temalı ceza ve hukuk çalıştayları İzmir’de düzenlenecek
21:24 Son dakika gelişmesi… Fatih Ürek’ten acı haber geldi: Fatih Ürek 59 yaşında hayatını kaybetti.
13:12 Küresel Gazeteciler Konseyi’nden (KGK) Londra’da diplomasi turu 
11:26 İletişim Başkanı Duran, “Bağımlılık konusunda medya kuruluşlarına, habercilere, dizi ve film yapımcılarına ciddi sorumluluklar düşüyor”
10:53 MSB kaynakları: TSK’nın Barış Pınarı’ndaki bölgelerden çekildiği yönündeki haberler doğru değil
00:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ata yurdumuz Orta Asya’nın refahına gerekli katkıyı yapmada kararlıyız”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Sektörünün bölgesindeki en büyüğü SING İstanbul, artık yeni adresinde…

Sektörünün bölgesindeki en büyüğü SING İstanbul, artık yeni adresinde…
16.12.2025
A+
A-

* Endüstriyel reklam ve dijital baskı dünyasının lider buluşmalarından SIGN İstanbul, 2026 yılında yeni adresi olan İstanbul Fuar Merkezi’nde, sektörün ticaret hacmini daha da büyütmeye hazırlanıyor.

* Detaylar haberimizde!

UHA / İnternational News Agency

İSTANBUL, 16 ARALIK 2025 – Endüstriyel reklam ve dijital baskı dünyasının lider buluşmalarından SIGN İstanbul, 2026 yılında yeni adresi olan İstanbul Fuar Merkezi’nde, sektörün ticaret hacmini daha da büyütmeye hazırlanıyor.

Takvimi de yenilenen fuar, 23 – 26 Eylül 2026 tarihlerinde Çarşamba – Cumartesi günleri arasında gerçekleştirilecek. Fuar Direktörü Seda Bozkurt, yaşanan dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu.

SIGN İstanbul, 25. Yılını Rekor Ziyaretçi Artışıyla Kutladı » Ekonomik Nokta

Fuar Direktörü Seda Bozkurt

Fuar Direktörü Seda Bozkurt, SIGN İstanbul’u daha büyük bir alanda açacaklarını, böylece daha çok ve çeşitli ürünlerle, yeni ürün gruplarına yer verebileceklerini söyledi.

Türkiye’nin en kapsamlı endüstriyel reklam ve dijital baskı fuarı olan SIGN İstanbul’un, her yıl milyonlarca dolarlık ticarete ev sahipliği yaparak, sektörüne uluslararası ölçekte önemli katkılar sağladığını vurgulayan Bozkurt “Yeni tarih ve yeni lokasyon, SIGN İstanbul’un 2026’daki 27. buluşmasına farklı bir dinamizm getirecek. Katılımcı ve ziyaretçilerimize daha güçlü bir iş ortamı sunmayı hedefliyoruz” dedi.

ULUSLARARASI SIGN İSTANBUL FUARI 31 EKİM'DE AÇILIYOR - www.flashistanbul.com.tr

Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı’nın Kalbi Yine SIGN İstanbul’da Atacak

Son buluşmada 80 ülkeden sektör profesyonelini ağırlayan, yurt dışı ziyaretçi oranını bir önceki yıla göre yüzde 16 arttıran SIGN İstanbul, hem Türkiye pazarını hem de bölgesel ticareti güçlendirecek yeni bir dönemin kapılarını aralıyor.

En yeni dijital baskı teknolojilerinden geniş format makinelere, endüstriyel reklam uygulamalarından LED ekranlara, tekstil baskı çözümlerinden yenilikçi malzeme ve ekipmanlara kadar sektörün tüm ihtiyaçlarına tek adresten tedarik çözümü sunan SIGN İstanbul, 27. buluşmasının hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor.

Dijital Baskı Sektörünün Kalbi İstanbul'da Atacak - Matbaa Teknik

Katılımcı markaların en yeni ürün ve çözümlerini sergileyeceği, ziyaretçilerin de tedarik zincirlerinin tamamına erişme, yeni iş bağlantıları kurma ve sektördeki son trendleri yerinde takip etme fırsatı yakalayacağı 27. Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Fuarı SIGN İstanbul, 23 – 26 Eylül 2026 tarihlerinde, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek.

Değişen lokasyonu ve takvimiyle yeni bir dönüşüme imza atan SIGN İstanbul’un 2026 buluşmasında katılımcı olarak yer almak isteyen sektör firmaları, detaylı bilgi için www.signistanbul.com adresini ziyaret edebilirler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.