enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:44 İletişim Başkanlığı ve Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden (DMM) haberler!
12:48 NATO Genel Sekreteri Mark Rutte, Günay Uslu’nun ev sahipliğinde Amsterdam The College Hotel’deydi…
12:10 Girişimcilik Vakfı Fellow ve Challenger Programlarına başvurular için son tarih: 29 Haziran
07:51 TRT1 Televizyon Kanalında reyting rekorları kıran ‘Gönül Dağı’ dizisinde Niğdeli Osman Özcan
07:37 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Büyükakın, KOTO Meclis Üyeleri ile istişare toplantısında bir araya geldi
07:33 İzmir’in Çeşme’ye su veren Kutlu Aktaş Barajı’nda seviye yüzde 10’a geriledi, ilçenin yaklaşık 30 günlük içme suyu kaldı.
07:30 Gana uyruklu dağcı Nicholas ACKAH’ın cenazesi, aradan geçen 27 güne rağmen hâlâ Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgunda bekletiliyor.
07:28 Türkiye balistik füze projelerinde daha da hızlanacak
07:25 Basınla buluşan Niğde Belediye Başkanı Özdemir, Niğde’nin dönüşümüne dair önemli bilgileri paylaştı.
07:21 Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Bungalov Tatili vaadiyle dolandırıcılık yapan çete çökertildi
07:06 Meclis’e Sunulacak Yasa Teklifi Zeytinlikleri, Korunan Alanları ve Kültürel Varlıkları Tehdit Ediyor
07:03 UCI Dağ Bisikleti Eliminatör Dünya Şampiyonası için geri sayım başladı: Dünyanın gözü Sakarya’da olacak
07:02 ABD, İsrail’in İran saldırılarına katılacak mı?
06:55 Kira Artışında Dünya Birincisiyiz!
00:24 Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetine icabetle bugün Türkiye’ye gelecek.
22:08 İçişleri Bakanı Yerlikaya, Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın kuruluşunun 43. yılını kutladı
21:50 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süper Lig’e yükselen üç kulübün yönetim kurulunu, teknik heyetini ve futbolcularını kabul etti.
21:41 Dışişleri: Netanyahu ve iş birlikçileri adil şekilde yargılanmalı
21:31 AK Parti Sözcüsü Çelik: İsrail Dışişleri Bakanının sözleri Nazi zihniyetinin temsilcisidir
21:19 Ermenistan Başbakanı Paşinyan’dan Türkiye’ye ziyaret
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Rusya Türkiye Arasında Uçuşlar Yeniden Başladı

Rusya Türkiye Arasında Uçuşlar Yeniden Başladı
02.08.2020
A+
A-

TÜHA HABER / Corona virüsü salgını nedeniyle 4 ay önce askıya alınan Türkiye ve Rusya arasındaki uçuşlar bugün itibariyle yeniden başladı. Türkiye’den Rusya’nın başkenti Moskova’ya gece geç saatlerde yapılan seferin ardından sabah 5 sularında Türk Hava Yolları’nın Moskova İstanbul seferini yapan uçak da İstanbul Havalimanı’na ulaştı.

Rusya’dan Türkiye’ye yapılan ilk seferde Rusya’daki Türk vatandaşlarıyla beraber Rus turistler de İstanbul’a geldi. Türk Hava Yolları’nın TK412 sefer sayılı uçağında yaklaşık 180 yolcu bulunduğu uçağın tamamen dolu olduğu belirtildi.

Rusya’dan gelen yolcular İstanbul Havalimanı’nda termal kamera kontrolünden geçti.

Türkiye ve Rusya arasında ilk etapta İstanbul ve Moskova arasında başlayan uçuşlara 10 Ağustos’tan sonra Moskova’yla Antalya, Bodrum ve Dalaman’a yapılacak uçuşlar da eklenecek.

Bugüne dek tespit edilen 845 binden fazla Corona virüsü bulunan Rusya düntada hastalığın en çok görüldüğü ülkeler sıralamasında 4. sırada yer alıyor. Rusya’da son 24 saatte 5 bin 462 yeni Corona virüsü vakası tespit edilirken 95 kişi de hayatını kaybetti.

[TÜHA Haber Ajansı, 02 Ağustos 2020]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.