enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:48 Bakan Uraloğlu: “Taşınabilir Elektronik Cihazlarla İlgili Uluslararası Kurallara Titizlikle Uyulması Gerekiyor”
23:35 Bakan Yerlikaya Suriye İçişleri Bakanı Hattab ile görüştü
23:24 Bakanlıktan, otel yangınıyla ilgili eski İş Başmüfettişi hakkında soruşturma izni
23:19 Devlet Bahçeli: Türkiye terör musibetinden kalıcı olarak kurtulacaktır
23:14 Milli İstihbarat Akademisi, İsrail ile İran arasındaki savaşı raporlaştırdı
23:06 Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Başbakanı Starmer ile görüştü
07:53 Trump’ın konuşlandırma emrinin ardından… Amerikan nükleer denizaltıları hakkında ne biliyoruz?
07:46 Yorum: Paşinyan’ın son açıklamaları ışığında gerçek Ermenistan ve Anayasa Değişikliği
07:46 Azerbaycan-Suriye Enerji Koridoru
07:39 Gazze ateşkesi: ‘Kapsamlı anlaşma’ konuşmaları, durgunlaşan müzakereleri harekete geçirebilir mi?
07:27 İzmir’de, su tüketiminin yoğun olduğu bölgelerde 6 Ağustos’tan itibaren 6 saatlik su kesintisi kesinti yapılacak…
07:26 Eskişehir’deki orman yangınında şehit olan AKUT gönüllüsü Tekin Enes Sarıyıldız’ın mezun olduğu okuldan alamadığı diploması, ailesine teslim edildi
07:17 Bakan Kurum: “Yangın bölgelerinde bu ay içinde hak sahipliği çalışmaları biten Bilecik ve İzmir’de konutların temellerini atacağız”
07:17 Türkiye’de son günlerde yaşanan orman yangınlarıyla mücadeleye destek vermek isteyen vatandaşlar, CİMER’e başvurdu
06:56 İskoçya Başbakanı Gazze’deki durumu “soykırım” olarak nitelendirdi
10:09 Nevşehir Kültür Yolu Festivali dokuz gün boyunca kültür, sanat ve tarih dolu etkinliklerle adeta bir açık hava sahnesine dönüşüyor
08:37 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda projelerin ayrıntılarını açıkladı
08:02 Orman Genel Müdürlüğü (OGM), “Yangın yönetim uçağı OTAĞ’ı 2025’te 246 saat uçarak 206 orman yangınını haritaladı”
07:33 Belirsizlikler Çağında BRICS+ ve Yeni Küresel Düzen
07:23 Analist Tuğçe TECİMER: “Barış Sürecinde Tarafsız Diplomasi Adımı: Abu Dabi Görüşmesi” 
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Romatem Podgorica, Karadağ Cumhurbaşkanı Dukanoviç tarafından açıldı, “Bu yatırımın değeri paha biçilemez!”

Romatem Podgorica, Karadağ Cumhurbaşkanı Dukanoviç tarafından açıldı, “Bu yatırımın değeri paha biçilemez!”
11.07.2022
A+
A-

BAKÜ – TÜHA HABER / Türk sağlık sektörü yurtdışında merkezler açarak büyümeye devam ediyor.

Uluslararası Haber Ajansı (UHA)nın haberine göre, Azerbaycan’da iki merkezi bulunan Türkiye’nin ilk ve tek fizik tedavi ve rehabilitasyon hastane zinciri Romatem, dünya standartlarında sunduğu sağlık hizmetini, yüksek teknoloji ile donattığı yeni merkeziyle Podgorica’ya taşıdı. Merkezin açılışını Karadağ (Montenegro) Devlet Başkanı Milo Dukanoviç gerçekleştirdi.

Türkiye Büyükelçisi Songül Ozan, Podgorica Belediye Başkanı Ivan Vukoviç, Ziraat Bankası Karadağ Genel Müdürü Fatih Yılmaz’ın da katıldığı açılış töreninde, Cumhurbaşkanı Dukanoviç, Podgorica’nın yeni, modern bir tıp merkezine kavuştuğunun altını çizerek şunları söyledi:

“Karadağ ve Türkiye, iki ülke arasında uzun zaman önce sağlık alanında iş birliğini geliştirmede önemli adımlar attı; bu, Türk tıbbının küresel düzeydeki istisnai ilerlemesinden önceydi. Bugün Türk tıbbı Avrupa’da tanınıyor ve dünyaca da ünlü. Biz de, Karadağ’da vatandaşlar için sağlık hizmetlerinin kalitesinin iyileştirilmesi ve Akdeniz’de hızla büyüyen turizm ekonomisinde entegre hizmetin tamamlanması amacıyla sağlık sistemine yapılan yatırımın sürekliliğini için çalışmaya devam ediyoruz.”

Dukanoviç, nöroloji ve ortopedi alanında rehabilitasyon konularını ve çeşitli tedavileri en modern şekilde tedavi eden uzman ve tanınmış bir sağlık grubunun Karadağ’a gelmesinden özellikle memnun olduğunu söyledi:

“Zor ve meşakkatli bir iyileşme gerektirdiğini bildiğimiz, uygulama süresinin ve en etkili tedavinin bulunmasının başarılı bir iyileşme için kilit faktörlerden biri olduğunu bildiğimiz nörolojik hastalıkların ve bunlara bağlı travmaların sıklığı, ayrıca tedaviyi haklı çıkarmaktadır. Tanık olduğumuz yatırımın değeri bizim açımızdan paha biçilemez. Romatem sayesinde daha hızlı ve eksiksiz bir iyileşme sağlayan modern ve etkili terapi yöntemlerine sahip olacağız. Ortaklarımıza Karadağ’da, tıbbımıza ve vatandaşlarımıza sağladıkları imkan nedeniyle mümkün olduğu kadar çok içeriği kendilerine sunacağız. Sağlık sektörümüze katkıda bulunacak bu merkeze başarılı çalışmalar diliyorum.”

Açılışta Romatem Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Yonca Doğan ve Sinem Çamur da hazır bulundu. “Karadağ’a sadece teknolojiyi değil, 17 yıllık tecrübemizi de taşıdık” diyen Çamur, “Sadece Karadağ’ın değil, tüm Balkan coğrafyasının ihtiyacı olan yüksek standartlarda sağlık hizmetini, profesyonel Romatem kadrosuyla, en iyi hizmet kalitesiyle sunacağız. Uzmanlıklarını bilim ve teknoloji ile birleştiren sağlık ekibimiz, hastalarımızın ağrısız ve özgürce hareket edebilmeleri için merkezimizin tüm imkanlarını kullanacaklar” diye konuştu.

Advertisement

ROMATEM
Romatem, fizik tedavi ve rehabilitasyon alanında tedavi hizmeti sunan Türkiye’nin ilk ve tek zincir sağlık grubudur. İlk olarak 2005 yılında Samsun’da yataklı hastane olarak açılan Romatem bugün, Kocaeli, Bursa, İstanbul ve İzmir’de, yüksek teknolojik robotik rehabilitasyon sistemleri ve alanında deneyimli profesyonel hekimleriyle hizmet veriyor. Türkiye’nin ve dünyanın her yerinden gelen hastalarına, hızlı, güvenli ve konforlu fizik tedavi ve rehabilitasyon tedavi seçenekleri sunan Romatem, önümüzdeki günlerde Türkiye’deki altıncı merkezini Ankara’da açmaya hazırlanıyor. Dünya markası olma yolunda ilerleyen Romatem’in Azerbaycan Bakü ve Gence’de, Karadağ (Montenegro) Podgorica’da da deneyimli hekimleri ve sağlık çalışanlarıyla modern tedavi programlarını uygulayan tam donanımlı merkezleri bulunuyor.

Resim

HABER : Melek Elitok 

[TÜHA Haber Ajansı, 11 Temmuz 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.