enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
13:12 Küresel Gazeteciler Konseyi’nden (KGK) Londra’da diplomasi turu 
11:26 İletişim Başkanı Duran, “Bağımlılık konusunda medya kuruluşlarına, habercilere, dizi ve film yapımcılarına ciddi sorumluluklar düşüyor”
10:53 MSB kaynakları: TSK’nın Barış Pınarı’ndaki bölgelerden çekildiği yönündeki haberler doğru değil
00:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ata yurdumuz Orta Asya’nın refahına gerekli katkıyı yapmada kararlıyız”
00:52 Kocaeli Ticaret Odası’dan: İşletmelerin Hibe ve Fonlara Erişimini kolaylaştırma
00:47 Türkçe düşünür, Türkçe rüya görürüz Türkçe yazar okuruz, ama, Türkçeyi bilmeyen okumuşlarız !!!
00:43 Hollanda’da Türkish Professional Network (Türk Profesyoneller Ağı) Dikkat Çekiyor: Direksiyonda yine kadınlar var!
00:42 Suriye Türkiye’de iç siyasi dengelere nasıl yansıyor?
00:21 Suriye Türkiye’de iç siyasi dengelere nasıl yansıyor?
00:20 İlklerin Adı: Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi
14:41 Türkiye’de 15 yaş altına sosyal medya yasağı geliyor
00:11 Avrupa’da ABD’siz savunmanın formülü: Avrupai NATO
00:06 MİT ve Emniyet’ten “casusluk” operasyonu: 6 gözaltı
00:05 Türkiye’nin bölünmüş yol ağı 30 bin kilometreye ulaştı
00:04 Bakan Göktaş’tan İBB kreşindeki iddialara ilişkin açıklama
00:04 Irak’ta ABD’nin karşı çıktığı Nuri Maliki kimdir?
00:04 Akif Çağatay Kılıç: İran ekseninde gerilimin çözülmesi için çabalarımız devam edecek
00:03 Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı sonrası bildiri yayınlandı…
00:03 Tokat’ın Niksar ilçesinde araç muayenesinde kredi kartı komisyonu yasal bulunmadı
00:02 Terörsüz Türkiye ve Bölge Hedefinin Geleceği
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Rio Karnavalı Corona Virüsü Salgını Nedeniyle Ertelendi

Rio Karnavalı Corona Virüsü Salgını Nedeniyle Ertelendi
25.09.2020
A+
A-

TÜHA HABER / Brezilya’nın dünyaca ünlü Rio Karnavalı bu yıl Corona virüsü salgını nedeniyle Şubat ayında yapılamayacak. Organizasyon ertelendi ancak, yeni bir tarih açıklanmadı.

Karnavalı düzenleyen Samba Okulları Ligi tarafından yapılan açıklamada, karnavalın Corona salgını açısından güvenli biçimde yapılmasının ve maddi kaynak bulunmasının şu aşamada mümkün olmadığı ifade edildi.

Samba Okulları Ligi Başkanı Jorge Castanheir, salgın nedeniyle okulların şu an Şubat ayında karnavalı düzenleyebilecek durumda olmadıklarını söyledi.

Castanheir, karnavalın ne zamana ertelendiğine dair bir açıklama yapmadı, ancak salgının seyrine ve bir aşının bulunmasına göre yeni bir tarih belirlenebileceği ifade edildi.

Brezilya’da bugüne dek 4,6 milyondan fazla vaka görülürken 140 binden fazla kişi de hayatını kaybetti.

[TÜHA Haber Ajansı, 26 Eylül 2020] 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.