enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:59 Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Türkiye’nin ilk yerli ve milli ana hat elektrikli lokomotifi ilk ticari seferini gerçekleştirdi
23:46 Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı’dan, “Bu hafta ülke genelinde sıcaklıkların 6 ila 12 derece artması, dolayısıyla orman uyarısı”
23:35 Burhanettin Duran: Kıbrıs davası geleceğe dair vizyonun adıdır
23:25 Dışişleri: Türkiye, KKTC’nin hak ve çıkarlarını her daim savunmaya devam edecektir
23:13 Dışişleri Bakanlığı, “Türkiye’nin Filistin politikaları hakkındaki iddialar gerçeklerle asla bağdaşmıyor”
23:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan: KKTC’yi Doğu Akdeniz’in parlayan yıldızı haline getirdik
02:08 Türk Deniz Kuvvetleri Komutanlığına bağlı bir denizaltı ile 3 savaş gemisi, KKTC’ni ziyaret edecek
01:57 Kavurucu sıcaklıklar etkisini artıracak
01:37 Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Kıbrıs Barış Harekatı’nın 51. yıl dönümü dolayısıyla KKTC’ne gidecek
01:26 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Altan Öymen için taziye mesajı
01:19 MHP Genel Başkanı Bahçeli, dün vefat eden eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen için taziye mesajı yayımladı.
01:11 Eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen, tedavi gördüğü hastanede çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.
00:43 Zeytinliklerin madencilik faaliyetlerine açılmasını öngören tartışmalı yasa teklifi kanunlaştı
00:41 Rusya’dan Ukrayna’ya İHA saldırısı: Odesa’da bir kişi öldü
00:39 İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden (DMM) haberler!
00:25 Samsunspor’un Hollandalı defans oyuncusu Rick Van Drongelen, “En iyi şekilde başlamak istiyorum”
00:16 İsrail ve Suriye ateşkeste anlaştı: Suriye güçlerine Süveyda’ya sınırlı erişim izni verildi
00:16 Beşiktaş’ta oyun sistemi şekillendi
00:07 KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, “Kıbrıs Barış Harekatı’nın Kıbrıs Türk halkı için tarihi bir dönüm noktası”
00:06 İddia: Bahçeli’den ‘Kürt ve Alevi Cumhurbaşkanı yardımcıları’ önerisi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Petrol Ofisi’nden UTTS’ye özel yapay zekâ destekli sohbet botu…

Petrol Ofisi’nden UTTS’ye özel yapay zekâ destekli sohbet botu…
18.05.2025
A+
A-

* Türkiye’nin en yaygın Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) ağına sahip akaryakıt şirketi Petrol Ofisi, kullanıcıların UTTS ile ilgili sorularına en hızlı ve en kapsamlı yanıtları sunmak için yapay zekâ destekli “UTTS için Sor” sohbet botunu devreye aldı.

* Detayı haberimizde!…

TÜHA/ TÜRKUAZ İnternational News Agency

Ceren Şahin adlı kullanıcının profil fotoğrafıCEYLAN NAZA2013'den bu yana Marjinalli – Marjinal Porter Novelli

Haber* Ceren ŞAHİN & Ceylan NAZA

İSTANBUL, 18 MAYIS 2025 – Marjinal Porter Novelli’den Ceren ŞAHİN ve Ceylan NAZA Türkiye’nin en yaygın Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) ağına sahip akaryakıt şirketi Petrol Ofisi, kullanıcıların UTTS ile ilgili sorularına en hızlı ve en kapsamlı yanıtları sunmak için yapay zekâ destekli “UTTS için Sor” sohbet botunu devreye aldı.

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından kayıt dışı ekonomi ile mücadele amacıyla hayata geçirilen Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi’ne (UTTS) geçiş sürecinde Taşıt Tanıma Birimi (TTB) montajı için mükelleflere tanınan süre 30 Haziran 2025’te sona eriyor. Türkiye’nin en yaygın UTTS ağına sahip akaryakıt dağıtım şirketi Petrol Ofisi de UTTS ile ilgili tüketici ihtiyaçlarına yönelik etkili dijital çözümler sunmaya devam ediyor.

Bu bağlamda Petrol Ofisi, UTTS kullanıcılarının geçiş sürecini kolaylıkla yönetebilmelerine ve akıllarına takılan tüm sorulara en hızlı ve doğru şekilde yanıt bulabilmelerine yardımcı olmak amacıyla yapay zekâ destekli “UTTS için Sor” isimli sohbet botunu geliştirdi.

Petrol Ofisi web sitesinin sağ alt köşesinde yer alan sohbet ikonu üzerinden veya istasyonlarda bulunan “Konuşan İstasyon” QR menüsü aracılığıyla erişilebilen bu sohbet botu, filo müşterilerinin UTTS ile ilgili merak ettiklerini ihtiyaca yönelik çözümlerle Türkçe ve İngilizce dil seçenekleriyle yanıtlıyor.

Müşteri etkileşimini ve memnuniyetini skorlayabilen, kendini sürekli geliştiren bir altyapıya sahip yapay zekâ botu ile UTTS sürecinin daha anlaşılır ve güvenli bir şekilde yönetilmesi hedefleniyor.

UTTS Nedir?
UTTS, akaryakıt istasyonlarında gerçekleştirilen satış işlemlerinde vergi güvenliğini sağlayan ve denetim etkinliğini artıran bir sistem. 31 Ocak 2025 tarihine kadar Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) kaydını yaptıran mükellefler, 30 Haziran 2025 tarihine kadar montaj işlemlerini tamamlayabilecek ve bu süre boyunca akaryakıt harcamalarını vergi indirimi kapsamında gider göstermeye devam edebilecek. UTTS kaydını yaptırmayan mükellefler, UTTS kapsamında düzenlenmemiş akaryakıt satış fişlerini vergi indiriminde kullanamayacak.

İlgili Kişiler
Türkiye’nin en yaygın Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) ağına sahip akaryakıt şirketi Petrol Ofisi, kullanıcıların UTTS ile ilgili sorularına en hızlı ve en kapsamlı yanıtları sunmak için yapay zekâ destekli “UTTS için Sor” sohbet botunu devreye aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.