enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:30 ABD Başkanı Trump ile Rus lider Putin’in Alaska Zirvesi
07:29 Uluslararası Af Örgütü (Amnesty), İsrail’in Gazze’de Filistinlileri kasıtlı olarak aç bırakmaya yönelik sistematik politika yürüttüğünü ortaya koydu…
07:25 (BM) İnsani İşler Koordinasyon Ofisi (UNOCHA), 2024 yılında 383 insani yardım çalışanı hayatını kaybetti
07:08 ABD’den Ukrayna’nın Kırım’ı Rusya’ya ait olarak tanıması şartı…
07:07 Aon’un “Küresel Ücret Şeffaflığı” raporu yayımlandı Şirketler ücret şeffaflığına hazır değil
07:04 Türkiye İsrail’i vurur mu? İbrahim Karagül yazdı: Alaska Zirvesi’ni arkasındaki akıl; Barış’tan başka şeyler de planlıyor..”
07:04 Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan’dan Hamas’a: Yaptığınız eylemle Filistin’e ne kazandırmış oldunuz
07:03 ABD Başkanı Trump: Almanya, Britanya ve Fransa, Ukrayna’da asker bulundurmak istiyor
07:00 AB’nin varoluş sancısı: Kış uykusundan uyanabilecekler mi?
07:56 Ahıska Türkleri!
07:52 Ermenistan-ABD-Azerbaycan Arasında İmzalanan Zengezur Koridoru Anlaşması, Türkiye, Türkistan Coğrafyası, İran, Rusya ve Çin Aleyhine Sonuçlanabilecek Birçok Husus İçermektedir.
07:47 Belçika’da ilkokul ve ortaokullarda cep telefonu ile diğer elektronik cihazların kullanımı, 2025-2026 eğitim-öğretim yılından itibaren ülke genelinde yasaklanacak.
07:25 Eurovision Şarkı Yarışması 70. yılını kutlamak için yepyeni bir görünüme kavuşuyor
02:17 Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Rusya’nın ülkesine yönelik saldırılarını “gösterişli” ve “alaycı” olarak nitelendirdi…
22:57 İsrail’in abluka ve saldırısı altındaki Gazze Şeridi’nde gönüllü görev yapan Filistin asıllı Amerikalı hemşire Amanda Nasır, İsrail soykırımı Gazze’yi yok etti
22:46 Gazze “açlıktan” ölüyor!
22:07 Hamas, Gazze’de ateşkes teklifini kabul etti
21:41 ABD Başkanı Trump, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski ile Beyaz Saray’da bir araya geldi.
18:19 Dünyanın lanetlediği katil soykırımcı İsrail, Gazze’de operasyonları genişletiyor: Siviller için güneye geçiş hazırlığı
17:57 Trump-Zelenskiy görüşmesinden hemen önce düzenlenen Rus saldırılarında en az 7 kişi öldü
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Pelkas: Sahada savaşan bir Fenerbahçe olacak

Pelkas: Sahada savaşan bir Fenerbahçe olacak
19.03.2021
A+
A-

TÜHA HABER / Fenerbahçe’nin orta saha oyuncusu Dimitris Pelkas, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yunan yıldız Beşiktaş ile oynayacakları derbi maçına ilişkin “Sahada savaşan bir Fenerbahçe olacak” dedi.

Fenerbahçeli futbolcu Dimitris Pelkas, “Almış olduğumuz kötü sonuçlar var. Derbi maçında savaşmak ve daha fazlasını göstermek mecburiyetindeyiz. Kendimize gelmemiz gerekiyor. Pazar günü kazanabileceğimizi düşünüyorum, bunu herkes de biliyor” dedi.

Süper Lig’in 31’inci haftasında pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek Fenerbahçe’de Yunan oyuncu Dimitris Pelkas, antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“Her takım birbirini yenebiliyor”

Ligde son oynadıkları Gençlerbirliği mücadelesini kaybettikleri için üzgün olduklarını söyleyen Pelkas, “Kötü sonuçlar alıyoruz sezon başından itibaren evimizde. Bunun üzerine çalışıyor ve kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Bir önce oynadığım lige bakarsak Türkiye liginde her takım birbirini yenebiliyor. Bu ligin bu yönünü daha çok seviyorum. Düzeltmemiz gereken noktalar var. Evimizde oynuyoruz diyoruz ama taraftarımızdan yoksunuz. Bu noktaları geliştirmeli ve bir çözüm üretmeliyiz” diye konuştu.

“Taraftarlarımıza sahada savaşan bir takım göreceklerinin sözünü veriyorum”

Aldıkları kötü sonuçlarla taraftarları üzdüklerinin farkında olduklarını belirten 27 yaşındaki oyuncu, “Taraftarlarımızın üzgün hissetmesi ve hayal kırıklığı yaşaması normal. Almış olduğumuz kötü sonuçlar var. Derbi maçında savaşmak ve daha fazlasını göstermek mecburiyetindeyiz. Kendimize gelmemiz gerekiyor. Pazar günü kazanabileceğimizi düşünüyorum, bunu herkes de biliyor. Saha içerisinde olduğu gibi saha dışında da birlik içerisinde hareket etmeliyiz. Taraftarlarımıza saha içerisinde savaşan, birlik olmuş bir takım göreceklerinin sözünü veriyorum. Umarım bu maçtan galibiyetle ayrılırız. Buna ek olarak şanssız da olduğumuzu düşünüyorum; direkten dönen toplar vardı. Futbolda bu tip durumlar olabiliyor. Umarım derbi maçında şans da bizimle olur” ifadelerini kullandı.

 “Şampiyonluk noktasında her zaman inancımız var”

Sarı-lacivertli ekibin şampiyonluk şansını da değerlendiren deneyimli futbolcu, “Şampiyonluk noktasında her zaman inancımız var. Kalan 11 maç ve kazanılabilecek çok fazla puan var. Takım arkadaşlarımızla aramızda konuştuk mağlubiyetten sonra ve bizim için kötü bir anda. Bu tip anlarda daha çok kenetlenmeli ve birlik olmalıyız. Biz maç maç düşünmeli ve sonrasında olacakları görmeliyiz” şeklinde konuştu.

“Bazen ağaca değil, ormana bakmak gerekir”

Yeni bir takım olduklarını ve bu anlamda kimyanın oluşması için daha fazla çalışmaları gerektiğini vurgulayan Dimitris Pelkas, “Farklı liglerde oynadım. Buradaki lig biraz daha farklı ve zor çünkü herkes birbirine kaybedebiliyor. Neyin ne olacağı belirsiz. Fenerbahçe’deyim, burada çok fazla yeni oyuncu olduğunu bir kez daha belirtmek isterim. Ben buraya geleli 5 ay oldu. Benimle beraber de çok fazla oyuncu katıldı. Bazen bu kısa süre içerisinde mükemmel bir kimya oluşturmanız zor olabilir. Hedefimiz, şampiyonluk ve kimyayı sağlamak için daha fazla çalışmak durumundayız. Bizde bir söz vardır: Bazen ağaca değil, ormana bakmak gerekir. Yani bir şeye değil bütüne odaklanmak gerekiyor. Şu anda tabii ki de şansımız var. Eski takımımdan örnek vermek istiyorum. Orada da bu tip değişiklikler olmuştu, yeni hoca ve oyuncular gelmişti. Bu bana göre iyi bir çözüm değil. Bir plana sadık kalmak ve bu planı gerçekleştirmek mecburiyetindeyiz. Hedefe bu şekilde odaklanmalıyız” dedi.

[TÜHA Haber Ajansı, 19 Mart 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.