enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:29 Sakarya’nın o sahilinde tarihte ilk kez mavi bayrak dalgalanacak
07:47 Savunma sanayiinde bugüne kadar filmin fragmanını izlemiştik. Endonezya’ya 60 adet Kaan’ın ihracıyla artık asıl film başladı
07:45 Belirsizlikler Çağında BRICS+ ve Yeni Küresel Düzen
07:23 KKTC Milletvekili Yasemin Öztürk, İsraillilerin İran ile savaşı bahane ederek Güney Kıbrıs’a göç başlattığını söyledi.
07:19 Eurostat’ın 2024 verilerine göre, Türkiye Yoksulluk Riskinin En Yüksek Olduğu Ülke!
07:08 TÜHA Haber’in Spor Yazarı Gazeteci Mustafa SALMAN’ın, ‘Futbol Dünyası’na Bakışı!
06:56 İsmet İnönü az daha CHP’yi kapattıracaktı
06:38 Politikasızlığın Konforu: Terörsüz Siyasetin Çıplak Gerçeği
00:49 Spor Yazarı Hasan ÇİÇEK’ten: Spor medyası ve geleceğin genç iletişimcileri
00:34 Beşiktaş, Avusturya’da sezon hazırlıklarının ikinci etap çalışmalarını sürdürüyor
00:05 ”Galatasaray neden üst üste şampiyonluklar kazanıyor da Fenerbahçe niçin şampiyon olamıyor?
23:12 Bu Ne Yaman Çelişki
23:03 Musk’ın ‘Amerika Partisi’ Başarılı Olur mu?
22:08 Kitap: Müslümanlığın Temel Dinamiği
13:46 Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Ankara’da bulunan 4 taşınmazın özelleştirilmesine karar verildi.
13:29 Bakan Uraloğlu, “Esenboğa Metrosu’nun yeni projesi 2 ay içinde tamamlanacak”
07:55 Katil soysuz İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nde beklenen ateşkes öncesi özellikle bölgenin kuzeyine yönelik saldırılarını yoğunlaştırdı
07:28 Baklava kutusundaki rüşvet görüntülerine Özgür Özel, i. Özel, “Görüntüleri gördüm başımdan aşağı kaynar sular döküldü”
07:18 Araştırma: Su içmeyen çocuğun başarısı düşüyor, büyümesi yavaşlıyor
07:13 CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in dokunulmazlığının kaldırılması talebiyle yeni bir fezleke daha TBMM’de
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Özel hakkında suç duyurusunda bulunan Gazeteci Nuray Başaran Demir, ‘İzmir’deki CHP Mitinginde hedef gösterdi’ dedi…

Özel hakkında suç duyurusunda bulunan Gazeteci Nuray Başaran Demir, ‘İzmir’deki CHP Mitinginde hedef gösterdi’ dedi…
23.05.2025
A+
A-

* Gazeteci Nuray Başaran Demir, İzmir’deki CHP mitingde ses ve görüntüsünün yansıtılarak hedef gösterildiği gerekçesiyle, CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında suç duyurusunda bulundu.

* Detayı haberimizde!…

TÜHA/ TÜRKUAZ İnternational News Agency

'Mitingde hedef gösterdi' dedi Özel hakkında suç duyurusu

ANKARA, 23 MAYIS 2025 – Gazeteci Nuray Başaran Demir,. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet dilekçesi sunarak, gazetecilik faaliyetleri nedeniyle uzun süredir tehditler aldığını ve 25 Nisan’da oturduğu sitede çıkan yangının bu tehditlerle alakalı olduğunu kaydetti.

“ÖZEL BİZİ MTİNGDE HEDEF GÖSTEDİ”

Gazeteci Nuray Başaran Demir, kendisinin yangının çıktığı esnada evinde olmadığını söyleyerek, “Tesadüfen kızım o gün eve uğruyor ve evimizin yan duvarında elektrik kontağından çıkmış gibi görünen bir yangınla karşı karşıyayız. Onun araştırılma sürecindeydik aslında tam da. Bu noktada da biz bunlarla uğraşırken Sayın Özgür Özel Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı 19 Mayıs mitinginde bizi tekrar hedef gösterdi bazı gazetecilerle birlikte. Görüntülerimizi ve seslerimizi yayınlayarak işte bunlar yalan söylüyor gibi hedef göstererek bizi bütün Türkiye’ye ilan etti” açıklamasında bulundu.

“ADIMI VERMESE DE HEDEF BENDİM”

Demir, Cumhuriyet Halk Partisi delegelerine bin 200 telefon dağıtıldığıyla ilgili haberin kendisi tarafından yapıldığını belirterek, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin soruşturmasıyla ilgili dosyada bunun belgeleri faturaları dört ayrı adet olarak yer almıştı. Bunları dile getirdikten sonra da Özgür Özel aslında bugüne kadar üç dört tane mitingde adımı vermeden bunu dile getirmişti. Aslında bu haberi yapan ve kurultay davalarını başından bu yana takip eden tek gazeteci benim, yani onu adımı vermese de kimin yaptığı ve hedefin ben olduğu belliydi” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.