enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:57 Dış Bakış Dergisinin “TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI” Özel Sayısı Yayında
07:17 Türkiye’de İşsizlere Yeni Bir İş Kapısı: İŞKUR – Endülüs İş Dünyası İş Birliği Umut Oldu
05:23 Orban’dan Rus varlıklarının dondurulmasına tepki: ‘Brüksel sınırı aştı’
00:59 Adalet Bakanı Tunç, NSosyal hesabından yaptığı açıklamada bulundu…
00:55 CHP, Kocaeli’de 13-0’a çok uzak!
00:47 Su Politikaları Derneği: Ankara’nın Birim Su Maliyeti Artacak!
00:43 Filistin Haber ve Enformasyon Ajansı’ndan (WAFA) Gazeteci Duha HMİDAN’ın haberleri…
00:39 Sofralık Zeytin Ihracatı Yeni Sezona Yüzde 13’Lük Artışla Girdi
00:38 11 ilde zamana karşı yarış: Asrın inşa seferberliğinde sona gelindi
00:30 Suriye’de bir DEAŞ militanının düzenlediği silahlı saldırıda 2 ABD askeri ve 1 ABD vatandaşı hayatını kaybetti…
00:23 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Nüfus artış hızı noktasında gerçekten dertliyiz”
00:13 Ukraynalı Nobel Barış Ödülü sahibi Euronews’e konuştu: Ukrayna’nın ‘demokrasi dersine’ ihtiyacı yok
00:12 Ukrayna’da bugün seçimler yapılsa kim kazanır?
00:08 Plastik çöp: Türkiye geri dönüşüm efsanesinin neresinde?
00:07 Uluslararası araştırmacılardan İstanbul uyarısı: ‘Depremler adım adım şehre yürüyor’
00:02 Gastronomide Yeni Dönem: MICHELIN Rehberine 54 Yeni Restoran
00:01 İstanbul Süleymaniye’deki İbn Haldun Üniversitesi (İHÜ) İPAM Darüşşifa Psikoterapi Merkezi açıldı…
00:58 Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş, Amasya’da ziyaretlerde bulundu
00:50 Doğu Kudüs’ten Filistinli Gazeteci Huda Fadıl NAİM, Gazze’de yaşanları haber yaptı…
00:44 Asgari Ücret Tespit Komisyonu ikinci toplantısını 18 Aralık Perşembe günü yapacak…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Nizip Ticaret Odası’da (NTO), IPARD hibe ve destekleri anlatıldı

Nizip Ticaret Odası’da (NTO), IPARD hibe ve destekleri anlatıldı
05.05.2024
A+
A-

Nizip Ticaret Odası (NTO), Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Gaziantep İrtibat Ofisi işbirliği ile IPARD hibe ve destekleri bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Nizip Ticaret Odası (NTO), Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Gaziantep İrtibat Ofisi işbirliği ile IPARD hibe ve destekleri bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Resim önizlemesi

Toplantının açılış konuşmasını yapan NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak, “IPARD programının bu yıl Gaziantep’te ilk defa uygulanacağını belirterek “Nizip’in bu programdan en üst düzeyde faydalanması için bilgilendirme toplantısı düzenlemekteyiz” dedi.

Katılımlarından dolayı tüm kurum ve kuruluş temsilcilerine teşekkür eden NTO Meclis Başkanı Karabacak, toplantının düzenlenmesi için verdikleri desteklerinden dolayı TKDK Bölge Koordinatörü Harun Reşit Genç’e TKDK Gaziantep İl Sorumlusu Fırat Karaköy’e ve TKDK Gaziantep İrtibat Ofisi Uzmanı Talip Kaya’ya ayrıca teşekkür ediyorum dedi.

TKDK desteklerinden Gaziantep’in de faydalanmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirten TKDK Bölge Koordinatörü Harun Reşit Genç, geçen yıl haziran ayında TKDK Gaziantep İrtibat Ofisi’nin kurulması için çalışmalara başladıklarını ifade etti.

Resim önizlemesi

Türkiye’de yeni açılan 39 irtibat ofisi içerisinde ilk örgütlenen il olarak önde çıktıklarını ifade eden TKDK Bölge Koordinatörü Genç, “Ocak ayı itibariyle Gaziantep Ticaret Borsası’nın 2. Katında faaliyetlerimize başladık. Olabildiğince tanıtım faaliyetlerimize ağırlık verdik ve bununla birlikte mart ayı itibari ile ilk çağrı takvimi yayınlanması ardından bilgilendirme faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Yapılacak olan proje başvurularının kabul görmesi için firmalara elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz.” şekline konuştu.

TKDK bilgilendirme toplantısının Nizip’te gerçekleşmesinden memnuniyet duyduklarını dile getiren NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ise sözlerini şu şekilde sürdürdü: “İlimiz ve ilçemiz de bulunan firmalarımız genellikle desteklerden faydalanarak üretim ve ihracat yapmaktadırlar. Açıklanan hibe ve destekler yatırım yapmaya karar vermiş ve yatırım yapacak olan firmalarımız için çok faydalı olacağını düşünüyorum.  TKDK destekleri, Gaziantep’in ve Nizip’in kalkınmasına önemli katkılar sağlayacağına inancımız tamdır. Bugün bizlere bilgilendirme yapan TKDK uzmanlarımıza ve katılımcı firmalarımıza çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından TKDK Gaziantep İrtibat Ofisi Uzmanı Talip Kaya tarafından IPARD programı kapsamında desteklenecek sektörler, yararlanma koşulları, destek limitleri, başvuru şartları ve proje süreçleri hakkında katılımcılara bir sunum yapıldı.

Soruların cevaplanması ile son bulan toplantıya Nizip Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Akın, Nizip İlçe Tarım ve Orman Müdürü Sedat Ekinci, Gaziantep Üniversitesi Nizip Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Yusuf Yıldız, NTO Meclis Başkan Yardımcısı Necdet Başeğmez, NTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Polat, Nizip Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ahmet Polat, Nizip Organize Sanayi Bölge Müdürü Kazım Can, Nizip Belediye meclis üyeleri, NTO yönetim kurulu ve meclis üyeleri, Nizip’e bağlı mahalle muhtarları ve çok sayıda firma temsilcisi de katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.