enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:27 İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Türkiye’de son 23 yılda yapılan spor yatırımları meyvelerini topluyor
09:14 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Devlet, hukuka aykırı her girişime karşı kararlılıkla gereğini yapacaktır”
09:05 Yeni eğitim öğretim yılında bugün yaklaşık 18 milyon öğrenci ve 1 milyon 200 bin öğretmen ders başı yapacak.
08:53 CHP İstanbul İl Başkanlığı önünde yaşanan olaylar ve sosyal medyada provokatif paylaşım yapanlar hakkında soruşturma
08:11 Hava savunma doktrininde “tespit, teşhis, takip, önleme ve imha” zincirinin kusursuz işlemesi esastır
07:48 Türkiye Yaşlı Profil Araştırması nedir ve neyi amaçlamaktadır?
07:45 Lokomotif Çocuk Köyü Psikoloğu Saraçoğlu, “Okula uyum sadece okulda değil, evde de başlar”
07:33 CHP’nin Çok Katmanlı Krizi
06:47 Gazze’de Kıtlık ve Soykırım
07:48 Dünyanın en prestijli savunma sanayii listesi olarak kabul edilen “Defense News Top 100″de 5 Türk şirketi yer aldı.
07:47 CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Kanko, Bakan Mehmet Şimşek’in uyguladığı yeni vergi zamlarına sert sözlerle tepki gösterdi.
07:25 Soykırımcı katil İsrail ordusu Gazze kentine kara saldırılarını genişlettiğini duyurarak bölge halkına “bir an önce kenti terk etmeleri” çağrısında bulundu.
07:23 Kocaeli’nin spor tarihi bu sempozyumda
07:08 Prof. Dr. Güven Arıklı, gerçekleri görme vakti; Duygularla değil, Akılla Yol Almalıyız!
07:06 Büyüleyici Bir An: Lahey Büyükelçimiz Fatma Ceren YAZGAN Hollanda Kralı önünde göz kamaştırdı!
00:25 Konya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye – İspanya Milli Futbol Maçı öncesi ve sonrası, tramvay ve otobüs seferlerinde düzenlemeye gitti…
00:10 Kocaeli’in Karamürsel ilçesi modern otogara kavuştu!
00:06 Şanghay Perspektifinden Çok Kutupluluk: Türkiye–Çin İlişkileri
23:10 Gazze “açlıktan” ölüyor!
23:00 TRT ortak yapımı “Filistin 36” Filistin’in Oscar adayı oldu, Toronto’da alkışlarla uğurlandı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Nizip Ticaret Odası (NTO) Başkanlarından19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Nizip Ticaret Odası (NTO) Başkanlarından19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
19.05.2024
A+
A-

Nizip Ticaret Odası (NTO) Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladılar.

TÜHA /TÜRKUAZ İnternational News Agency

[NTO Başkanları Bekir Karabacak ve Mehmet Özyurt]

İstiklal Mücadelemizin ilk adımını Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak attığını ifade eden NTO Başkanları Bekir Karabacak ve Mehmet Özyurt, “Hür bir devlet için atılan ilk adımın 105. yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz. ” dediler.

19 Mayıs 1919’da milli ruhun yeniden dirildiğini belirten NTO Başkanları Karabacak ve Özyurt, mesajlarında şu ifadelere yer verdi: “Tarih boyunca, bağımsızlık için mücadele eden milletimiz azim ve inançla her türlü zorluğa göğsünü siper ederek, canı pahasına tehditleri bertaraf etmiştir. Ülkemizin teminatı olan gençler için bizler, daha aydınlık ve barış dolu bir gelecek için çalışırken, gençlerimizden de beklentimiz, ecdadımızdan emanet aldığımız vatan ve bayrak sevgisine sahip çıkması, bu yüce değeri sonraki nesillere taşımalarıdır. Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayısı, gençlik ve spor bayramı ilan ederek gençlerimizin, Türkiye Cumhuriyeti’nin en büyük güvencesi olduğunu ispatlamıştır. Bu sebeple gençlerimizin 19 Mayıs ruhunu anlaması, benimsemesi ve sorumluluğunu üstlenmesi, geleceğimiz için büyük önem taşımaktadır. Milli değerlerine bağlı olarak yetişen gençlerimize güvenimiz tamdır. İnanıyoruz ki bizden sonra gelecek olan gençlerimiz gelecekte ülkemizin yönetiminde söz sahibi olarak ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine taşımak için çalışacaklardır.  Bizlerde bu düşüncelerle hareket ederek genç girişimcilerimize her türlü desteği sağlıyor, onları iş dünyamıza kazandırmaya çalışarak ekonomimizin büyümesine katkı sağlamaları için projelerimizi sürdürüyoruz.  Bu duygular ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; ülkemiz için canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, gençlerimizin ve milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyoruz.” ifadelerini kullandılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.