enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:35 KKTC’ye yeni bir statü daha: Türk Akademisi’ne gözlemci üye oluyor
09:09 Amra Kafkas Halk Dansları Topluluğundan büyüleyen gece
08:25 Kurban Bayramı dolayısıyla cezaevlerinde 9-15 Haziran tarihlerinde açık görüş yapılacak.
08:16 MHP Genel Başkanı Bahçeli: Terörsüz Türkiye Türk milletinin ebedi bayramı olacak
07:46 Modern dünyada insani değerlere farkındalık!
07:37 UEFA Uluslar Ligi’nde yarı final karşılaşmaları bugün başlayacak…
07:32 Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’na ilişkin hazırlanan iddianame kabul edildi.
07:24 Trendyol Süper Lig’de bu sezon da beklentilerin uzağında kalan Beşiktaş oldu…
07:11 FIFA kokartlı kadın hakem Türkiye’de bir ilke imza attı!
07:07 Galatasaray’ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Gabriel Sara’dan flaş itiraf ve Osimhen açıklaması…
07:03 A Milli Futbol Takımı’nın, (ABD) ve Meksika ile 7 ve 11 Haziran’da oynayacağı özel maçların hakemleri belli oldu…
06:18 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, TRT Haber özel yayınında gündeme dair açıklamalarda bulundu.
04:19 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Yeni anayasa için ilk toplantıyı bayram öncesi yapacağız
02:27 Numan Kurtulmuş, yeniden TBMM Başkanı seçildi
22:44 Büyükçekmece Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında gözaltına alınan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’e tutuklama talebi…
22:02 Bakan Uraloğlu, bayram tedbirlerini açıkladı
21:47 Trafikte bayram önlemleri kapsamında ağır taşıtlara kısıtlama
21:35 Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yatırıldı
21:01 OSB yatırım alanları tahsis başvurularına açılmaya devam ediyor
20:47 Cumhurbaşkanı Erdoğan, DSP ve HÜDA PAR Genel Başkanlarını kabul etti
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Nizip Ticaret Odası (NTO) Başkanı Özyurt’a, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘HİZMET ŞEREF BELGESİ’ takdim edildi…

Nizip Ticaret Odası (NTO) Başkanı Özyurt’a, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘HİZMET ŞEREF BELGESİ’ takdim edildi…
18.05.2025
A+
A-

* Nizip Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, görevdeki 20. hizmet yılı dolayısıyla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen törende “Hizmet Şeref Belgesi ve Plaketi” ile onurlandırıldı.

* Detayı haberimizde!…

TÜHA/ TÜRKUAZ İnternational News Agency

ANKARA, 18 MAYIS 2025 – Türkiye Odalar ve Borsa Birliği’nce (TOBB) Ankara İkiz Kuleler’de gerçekleştirilen ‘Hizmet Şeref Belgesi ve Plaketi’ takdim töreni, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle ve Oda-Borsa camiasının yoğun katılımıyla yapıldı.

Resim önizlemesi

Törende, Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt’a, 20 yıllık hizmet süresi boyunca hem kuruma hem bölge ekonomisine sunduğu katkılar dolayısıyla, Cumhurbaşkanlığı himayesinde TOBB tarafından ‘Hizmet Şeref Belgesi ve Plaketi‘ takdim edildi.

Başkan Mehmet Özyurt, 2005 yılından bu yana yürüttüğü başkanlık görevinde; Oda’nın kurumsal yapısını güçlendiren, üyeye yönelik dijital hizmetleri geliştiren, ulusal ve uluslararası işbirliklerine imza attı. Özyurt, aynı zamanda Nizip’in ekonomik ve ticari gelişiminde öncü rol üstlenen vizyoner bir lider olarak öne çıktı.

Resim önizlemesi

Törene, Nizip Ticaret Odası Meclis Başkanı Bekir Karabacak da katılarak, bu anlamlı günde Başkan Özyurt’u yalnız bırakmadı.

Ödül sonrası açıklamalarda bulunan Mehmet Özyurt, “Bu onurlu belge ve plaket yalnızca şahsıma değil; birlikte emek verdiğimiz yönetim kurulu üyelerimize, meclisimize, çalışma arkadaşlarımıza ve her zaman arkamızda duran Nizip iş dünyasına aittir. Bu başarı hepimizin ortak emeğidir. İlk günkü heyecan ve sorumlulukla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Ayrıca  NTO tarafından yapılan açıklamada da, “Nizip Ticaret Odası olarak, Başkanımız Sayın Mehmet Özyurt’un 20. hizmet yılını gururla kutluyor; liderliği ve vizyoner bakış açısıyla Odamıza, ilçemize ve iş dünyasına kazandırdığı tüm değerler için kendisine teşekkür ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz” denildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.