enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:59 Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Türkiye’nin ilk yerli ve milli ana hat elektrikli lokomotifi ilk ticari seferini gerçekleştirdi
23:46 Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı’dan, “Bu hafta ülke genelinde sıcaklıkların 6 ila 12 derece artması, dolayısıyla orman uyarısı”
23:35 Burhanettin Duran: Kıbrıs davası geleceğe dair vizyonun adıdır
23:25 Dışişleri: Türkiye, KKTC’nin hak ve çıkarlarını her daim savunmaya devam edecektir
23:13 Dışişleri Bakanlığı, “Türkiye’nin Filistin politikaları hakkındaki iddialar gerçeklerle asla bağdaşmıyor”
23:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan: KKTC’yi Doğu Akdeniz’in parlayan yıldızı haline getirdik
02:08 Türk Deniz Kuvvetleri Komutanlığına bağlı bir denizaltı ile 3 savaş gemisi, KKTC’ni ziyaret edecek
01:57 Kavurucu sıcaklıklar etkisini artıracak
01:37 Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Kıbrıs Barış Harekatı’nın 51. yıl dönümü dolayısıyla KKTC’ne gidecek
01:26 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Altan Öymen için taziye mesajı
01:19 MHP Genel Başkanı Bahçeli, dün vefat eden eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen için taziye mesajı yayımladı.
01:11 Eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen, tedavi gördüğü hastanede çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.
00:43 Zeytinliklerin madencilik faaliyetlerine açılmasını öngören tartışmalı yasa teklifi kanunlaştı
00:41 Rusya’dan Ukrayna’ya İHA saldırısı: Odesa’da bir kişi öldü
00:39 İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden (DMM) haberler!
00:25 Samsunspor’un Hollandalı defans oyuncusu Rick Van Drongelen, “En iyi şekilde başlamak istiyorum”
00:16 İsrail ve Suriye ateşkeste anlaştı: Suriye güçlerine Süveyda’ya sınırlı erişim izni verildi
00:16 Beşiktaş’ta oyun sistemi şekillendi
00:07 KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, “Kıbrıs Barış Harekatı’nın Kıbrıs Türk halkı için tarihi bir dönüm noktası”
00:06 İddia: Bahçeli’den ‘Kürt ve Alevi Cumhurbaşkanı yardımcıları’ önerisi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Nizip Ticaret Odası (NTO) Başkanı Özyurt’a, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘HİZMET ŞEREF BELGESİ’ takdim edildi…

Nizip Ticaret Odası (NTO) Başkanı Özyurt’a, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘HİZMET ŞEREF BELGESİ’ takdim edildi…
18.05.2025
A+
A-

* Nizip Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, görevdeki 20. hizmet yılı dolayısıyla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen törende “Hizmet Şeref Belgesi ve Plaketi” ile onurlandırıldı.

* Detayı haberimizde!…

TÜHA/ TÜRKUAZ İnternational News Agency

ANKARA, 18 MAYIS 2025 – Türkiye Odalar ve Borsa Birliği’nce (TOBB) Ankara İkiz Kuleler’de gerçekleştirilen ‘Hizmet Şeref Belgesi ve Plaketi’ takdim töreni, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle ve Oda-Borsa camiasının yoğun katılımıyla yapıldı.

Resim önizlemesi

Törende, Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt’a, 20 yıllık hizmet süresi boyunca hem kuruma hem bölge ekonomisine sunduğu katkılar dolayısıyla, Cumhurbaşkanlığı himayesinde TOBB tarafından ‘Hizmet Şeref Belgesi ve Plaketi‘ takdim edildi.

Başkan Mehmet Özyurt, 2005 yılından bu yana yürüttüğü başkanlık görevinde; Oda’nın kurumsal yapısını güçlendiren, üyeye yönelik dijital hizmetleri geliştiren, ulusal ve uluslararası işbirliklerine imza attı. Özyurt, aynı zamanda Nizip’in ekonomik ve ticari gelişiminde öncü rol üstlenen vizyoner bir lider olarak öne çıktı.

Resim önizlemesi

Törene, Nizip Ticaret Odası Meclis Başkanı Bekir Karabacak da katılarak, bu anlamlı günde Başkan Özyurt’u yalnız bırakmadı.

Ödül sonrası açıklamalarda bulunan Mehmet Özyurt, “Bu onurlu belge ve plaket yalnızca şahsıma değil; birlikte emek verdiğimiz yönetim kurulu üyelerimize, meclisimize, çalışma arkadaşlarımıza ve her zaman arkamızda duran Nizip iş dünyasına aittir. Bu başarı hepimizin ortak emeğidir. İlk günkü heyecan ve sorumlulukla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Ayrıca  NTO tarafından yapılan açıklamada da, “Nizip Ticaret Odası olarak, Başkanımız Sayın Mehmet Özyurt’un 20. hizmet yılını gururla kutluyor; liderliği ve vizyoner bakış açısıyla Odamıza, ilçemize ve iş dünyasına kazandırdığı tüm değerler için kendisine teşekkür ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz” denildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.