enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:57 TTI İzmir 2025: Turizmin Nabzı Bu Yıl İzmir’de Attı…
10:24 2026 FIFA Dünya Kupası’nda fikstür belirlendi…
08:57 Dış Bakış Dergisinin “TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI” Özel Sayısı Yayında
00:57 CHP’nin Avrupa’nın Çöküşüyle Bütünleşme Programı-3 – Küresel sermayeye güvenceler
00:42 KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman Seçmen Kitlesine Neyi Vaat Etti?
00:34 Bakan Fidan, 23. Doha Forumu kapsamında, basına açıklamalarda da bulundu…
00:31 Dışişleri Bakanı Fidan, “Suriye hükümeti ve SDG kendi aralarında bir anlaşma yapabilirler”
00:31 Türk tarımında son yılların en dikkat çeken ve en çok kazandıran ürünlerinden biri gilaburu…
00:29 Kriter’in Aralık Sayısı Çıktı!
00:22 Bakan Fidan, “İsrailler tarafından gerçekleştirilen ateşkes ihlalleri gerçekten tarif edilemez düzeyde”…
00:19 TCMB’nın 11 Aralık’taki Para Politikası Kurulu toplantısına sayılı günler kaldı…
00:06 Dışişleri Bakanı Fidan, “İsrailliler için işkence bir intikam eylemi”
12:31 Haftayı Geri Sar:10 maddede bu hafta
10:59 İznik 1700 yıl sonra yeniden dünya gündeminde…
06:43 CHP’nin Avrupa’nın Çöküşüyle Bütünleşme Programı 2 – CHP’nin farklı kimlikleri
00:45 Karadeniz’de Ukrayna’nın Operasyonları
00:40 Erbil-Ankara hattında gerilim: ‘Maksadını aşan yorumlar endişe verici’…
00:39 Türkiye’de öğretmen istihdamı, köklü düzenlemeler içeren Öğretmenlik Mesleği Kanunu…
00:29 Dijital şiddet artıyor: Kadınlar daha fazla risk altında
00:19 2026 Yılı Türkiye İçin Diplomasi Yılı mı Olacak?
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Nizip Ticaret Odası Başkanları, 15. GAPTARIM Fuarı’na katıldı

Nizip Ticaret Odası Başkanları, 15. GAPTARIM Fuarı’na katıldı
25.02.2025
A+
A-

TRT TÜRK yeni banner

Nizip Ticaret Odası (NTO) Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ÖzyurtGaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenen 15. GAPTARIM Fuarı’na katılarak, Nizip’in tarımsal potansiyelini ve coğrafi işaretli ürünlerini tanıtmak amacıyla önemli temaslarda bulundu.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

 Fuarda, coğrafi işaret tescili alınan Nizip Mızar Havucu da ziyaretçilere tanıtılarak bölgenin tarım değerlerinin ulusal ve uluslararası alanda daha fazla bilinirlik kazanması sağlandı.

Tarım ve hayvancılık sektöründeki yenilikler, sürdürülebilir üretim modelleri ve bölgesel kalkınmayı hızlandıracak projeler, fuarın gündemini oluştururken, Nizip Ticaret Odası heyeti de çiftçiler, tarım sektörü temsilcileri ve akademisyenlerle bir araya gelerek tarımsal üretimin geleceğine dair önemli görüşmeler gerçekleştirdi.

Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, tarım sektörünün bölge ekonomisi için kritik bir öneme sahip olduğunu belirterek, “Nizip, tarım alanında büyük bir potansiyele sahip. Coğrafi işaretli ürünlerimizin tanıtımı ve bölgedeki üreticilerimizin desteklenmesi için bu tür fuarlar büyük bir fırsat sunuyor. Tarımsal kalkınmayı destekleyen projelerle üreticilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak ise, tarımsal üretimde teknolojik gelişmelerin takip edilmesi ve çiftçilerin bilinçlendirilmesi gerektiğini vurgulayarak, “Bölgemizin tarımsal potansiyelini artırmak, üreticilerimizi daha rekabetçi hale getirmek için sürdürülebilir projeler geliştirmeye devam edeceğiz. Tarıma yapılan her yatırım, Nizip’in ekonomik gücünü artıracaktır.” dedi.

15.GAPTARIM Fuarı’nda, Nizip’in tarım sektöründeki güçlü yönleri vurgulanırken, Nizip Ticaret Odası heyeti, yerel ve ulusal düzeyde işbirlikleri geliştirmek adına önemli temaslarda bulundu. Bölgenin ekonomik kalkınması için tarımsal üretimde verimlilik ve sürdürülebilirlik odaklı çalışmaların devam edeceği ifade edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.