enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:38 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Gençlik Strateji ve İstişare Kampı Kapanış Programı’nda konuştu.
08:03 Hakimler ve Savcılar Kurulunun (HSK) bazı yeni kurulan mahkemelerin yargı çevrelerinin belirlenmesine ilişkin kararları, Resmi Gazete’de
07:58 Afrika kıtasının en ka­labalık ülkesi Nijer­ya’dan Türk iş insan­larına yatırım daveti geldi…
07:52 Almanya’da yapılan bir anket, halkın yarısından fazlasının ülkenin Filistin’i şimdi devlet olarak tanımasından yana olduğunu ortaya koydu.
07:22 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Roman vatandaşların hak arama farkındalığına yönelik çalıştayda konuştu
07:09 Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından sağlanan tarımsal destek ödemeleri hesaplara aktarıldı
07:04 Dünyanın lanetlediği Soykırımcı, siyonist, katil İsrail durdurulmalıdır!
06:54 Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Açıladı: İzmir Çeşme’nin Su Hasreti Bitiyor!
06:44 CHP’li Özlem Çerçioğlu’nun siyasi geleceği hakkında kulislerde konuşulan iddialar gündemi hareketlendirdi.
03:32 Cevdet Yılmaz: Ana muhalefet, parti içi kavgalarını siyasetin geneline yansıtıyor
03:23 Bakan Kurum: Sındırgı’daki 615 bağımsız bölüm ağır hasarlı veya yıkık
03:12 Burhanettin Duran: Özgür Özel’in sözleri siyasi nezaket açısından asla kabul edilemez
01:56 CHP Gençlik Kolları Genel Sekreteri Deniz Bozkurt: CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı ve yönetimi görevden alındı…
01:38 CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında Cumhurbaşkanına hakaret gerekçesi ile soruşturma başlatıldığını Adalet Bakanı Yılmaz Tunç duyurdu.
01:13 Gazeteci Veysel KAVRAYAN’dan Başkent Ankara’da Sportif faaliyetler!
07:49 Ümmet, mezhep ve rejim üçgeninde İran’ın bölgesel hedefleri -II-
07:48 T.C. Tunus Büyükelçisi Ahmet Misbah Demircan, “Tunus, Türk firmaları açısından önemli bir ihraç pazarı olarak değerlendirilmektedir”
07:43 Balıkesir Sındırgı’da meydana gelen 6,1 büyüklüğündeki deprem ve yaralılar…
07:41 Avrupa’nın yeniden silahlanma programı çerçevesinde Yunanistan!
07:40 Yazar Halis ÖZDEMİR: İslam medeniyetinin en önemli şahsiyetlerinden Hoca Ahmet Yesevi’nin yurdu Şimkent
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Nicolas Gonzalez’in yerine Angel Correa

Nicolas Gonzalez’in yerine Angel Correa
19.11.2022
A+
A-

Arjantin’de sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılan Nicolas Gonzalez’in yerine Angel Correa dahil edildi.

TRT'nin yeni kanalı TRT Spor Yıldız tanıtıldı2022 Dünya Kupası 20 Kasım Pazar günü Katar-Ekvador maçıyla başlıyor.

C Grubu’nda yer alan Arjantin’de kadroda değişikliğe gidildi.

Güney Amerika ekibinde sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılan Nicolas Gonzalez’in yerine Angel Correa dahil edildi.

C Grubu’nda Suudi Arabistan, Meksika ve Polonya ile mücadele edecek Arjantin’in kadrosunda şu isimler bulunuyor:

Kaleci: Emiliano Martinez (Aston Villa), Geronimo Rulli (Villarreal), Franco Armani (River Plate)

Defans: Nahuel Molina (Atletico Madrid), Gonzalo Montiel (Sevilla), Cristian Romero (Tottenham), German Pezzella (Real Betis), Nicolas Otamendi (Benfica), Lisandro Martinez (Manchester United), Marcos Acuna (Sporting Lizbon), Nicolas Tagliafico (Olimpik Lyon), Juan Foyth (Villarreal)

Orta saha: Rodrigo De Paul (Atletico Madrid), Leandro Paredes (Juventus), Alexis Mac Allister (Brighton), Guido Rodriguez (Real Betis), Alejandro Gomez (Sevilla), Enzo Fernandez (Benfica), Exequiel Palacios (Bayer Leverkusen)

Forvet: Angel Di Maria (Juventus), Lautaro Martinez, Joaquin Correa (Inter), Julian Alvarez (Manchester City), Angel Correa (Atletico Madrid), Paulo Dybala (Roma), Lionel Messi (Paris Saint-Germain).

[TÜHA Haber Ajansı, 19 Kasım 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.