enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:09 Nevşehir Kültür Yolu Festivali dokuz gün boyunca kültür, sanat ve tarih dolu etkinliklerle adeta bir açık hava sahnesine dönüşüyor
08:37 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda projelerin ayrıntılarını açıkladı
08:02 Orman Genel Müdürlüğü (OGM), “Yangın yönetim uçağı OTAĞ’ı 2025’te 246 saat uçarak 206 orman yangınını haritaladı”
07:33 Belirsizlikler Çağında BRICS+ ve Yeni Küresel Düzen
07:23 Analist Tuğçe TECİMER: “Barış Sürecinde Tarafsız Diplomasi Adımı: Abu Dabi Görüşmesi” 
07:17 Washington Fas’ın Batı Sahra üzerindeki egemenliğini desteklediğini açıkladı
07:12 AK Parti MKYK Üyesi ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Açıkladı: Piyasalar Altüst Olabilir
07:10 Kamu işçisinin zam oranı belli oldu
07:10 Perspektif: Türkye’nin Balkanlardaki Yeni İşbirliği Girişi: Balkan Barış Platformu
07:00 Türkiye’nin en önemli sanayi ve ticaret merkezlerinden Gaziantep Sanayisinde Tehlike Çanları Çalıyor!
06:49 DMM: ‘400 akademisyen usulsüz şekilde atandı’ iddiası doğru değildir
00:49 İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İSFALT ve İETT’deki ihaleler soruşturmasında, özaltına alınan 25 şüpheliden 5’i tutuklandı
00:05 Kocaeli merkezli Bifet firmasının ürettiği Salamda domuz eti, kıymada kanatlı eti çıktı
00:02 Portekiz kulübünün sportif direktörü Mario Branco, Kerem Aktürkoğlu için ilk etapta 30 milyon Euro istedi.
23:39 Kaynaklar: Trump, Azerbaycan ve bazı Orta Asya ülkelerini İbrahim Anlaşmaları’na dahil etmek istiyor
23:30 Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında 1 kişi daha tutuklandı
22:32 Arabulucular İsrail’den “ pek de güven verici olmayan” sözlü bir yanıt aldıklarını bildirdiler
22:13 Gazze’de İsrail ateşi sonucu 12’si yardım bekleyen olmak üzere 22 kişi öldü
22:02 14 ilde DEAŞ operasyonu: 26 gözaltı
21:51 Türkiye’den Suriye’ye ilk doğal gaz akışı başladı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

New York Times: Trump yıllarca vergi ödemedi

New York Times: Trump yıllarca vergi ödemedi
29.09.2020
A+
A-

TÜHA HABER / New York Times gazetesi, ABD Başkanı Trump’ın yıllarca vergi ödemediğini öne sürdü. Habere göre, Trump başkan seçildiği yıl ise sadece 750 dolar gelir vergisi ödedi.

(TÜHA) TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı’nın (Reuters, AFP)’ye dayandırdığı haberine göre,New York Times gazetesi, ABD Başkanı Donald Trump’ın vergi beyannamelerini inceledi. Gazetenin 20 yılı aşkın bir dönemi mercek altına aldığı haberine göre Trump, ABD başkanı seçildiği yıl olan 2016’da ve görevdeki ilk yılı 2017’de sadece 750 dolar gelir vergisi ödedi.

Gazete haberinde, ABD Başkanı’nın son 15 yılın 10’unda ise şirketinin giderlerinin gelirlerinden yüksek olduğu gerekçesiyle hiç vergi ödemediğini öne sürdü.

İddiaları geri çeviren Trump, Beyaz Saray’da düzenlediği basın toplantısında gazetenin haberini “tamamıyla yanlış” ve “uydurma” olarak nitelendirdi.

Trump’ın vergi beyannameleri 2016 yılından bu yana seçim kampanyalarında gündeme gelen bir konu. Trump, 1969-1974 yılları arasında ABD başkanı olan Richard Rixon’dan bu yana vergi beyannamelerini kamuoyuna açıklamayan ilk başkan.

Trump’ın mali bilgilerini kamuoyu ile paylaşmayı reddetmesi hakkında çeşitli spekülasyonların gündeme gelmesine neden oluyor.

[TÜHA Haber Ajansı, 29 Eylül 2020] 

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.