enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
17:32 Geçtiğimiz hafta Sözcü TV’den ayrılan Fatih Portakal’ın yeni adresi belli oldu: Eski kanalına mı dönüyor?
16:01 Türkiye ile İspanya, ulaştırma ve altyapı alanında işbirliğini güçlendirmek amacıyla bir mutabakat zaptı imzaladı
15:43 İstanbul Milletvekili Evrim Rızvanoğlu ile Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, DEVA Partisi’nden istifa etti
15:34 Eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, CHP Genel Merkezi’nin Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı sistematik bir ihraç süreci başlattığını iddia etti.
14:58 Nizip Ticaret Odası’ndan (NTO) “SWOT Analizi” ve “Stratejik Planın Gözden Geçirilmesi” çalıştayı
13:56 CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko’dan tepki: , İZAYDAŞ Konusunda Defalarca Uyardık!
13:41 Gazze kitabı: İsrail’in algı operasyonuna cevap
09:59 Yeni bir ölüm yılında Yaşar Nuri Öztürk!
09:48 Nevin Gülbaz, Sandoz Türkiye Genel Müdürü olarak atandı
08:07 DoktorTakvimi, yenilenen web arayüzüyle kullanıcı deneyimini güçlendiriyor
08:04 Makam çekişmesinin, koltuk kavgasının bitmediği CHP’de, şaibeli kurultay savaşı iyice alevlendi.
07:36 Beyaz Saray Sözcüsü Karoline Leavitt: “ABD Başkanı Trump ülkenin yeniden bir çatışmanın içine sürüklenmesini istemiyor”
07:33 Kocaeli’deki hastanelerin sorunları TBMM Sağlık Komisyonu’na anlattı getirildi
07:23 Depozito Yönetim Sistemi (DYS) tanıtım ve koordinasyon toplantısı
07:21 İrlanda Başbakanı Micheal Martin, “İsrail’in, Gazze’deki durumu objektif kriterlere göre anlatan her raporu reddetmeye son vermesi lazım”
07:11 Şile Bezi El Dokuma Tezgahlarının Sesi Halk Eğitim Merkezi’nde Duyulmaya Devam Ediyor!..
07:01 Medeniyetler Çatışması, Batı Karşıtlığı ve İslamcılığın Yeniden İnşası
07:01 Avrupa Birliği (AB) liderleri İsrail’e, Gazze’ye uyguladığı ablukayı sonlandırması çağrısında bulunarak sivil can kayıplarından esef duyduklarını bildirdi.
04:58 “Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” güncellendi
23:23 Bakan Uraloğlu, “Ülkemiz, sadece fiziki yolları birleştiren bir ülke değil, aynı zamanda güveni ve sürdürülebilirliği inşa eden bir ortaktır.”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Nevin Gülbaz, Sandoz Türkiye Genel Müdürü olarak atandı

Nevin Gülbaz, Sandoz Türkiye Genel Müdürü olarak atandı
28.06.2025
A+
A-

* Sandoz Türkiye operasyonlarına liderlik edecek yeni isim Nevin Gülbaz oldu. Sandoz Filipinler Genel Müdürü olan görev yapan Gülbaz, yeni görevinde Türkiye’deki ticari operasyonlara liderlik edecek, META Liderlik Ekibi’nde yer alacak. Cengiz Zaim, META Bölgesi ve Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı görevini yürütmeye devam edecek.

* Detayı bültenimizde!…

UHA/ İnternational News Agency

ULAŞ DAĞLIOĞLU2017'den bu yana Marjinalli – Marjinal Porter Novelli

Gazeteci Ulaş DAĞLIOĞLU

İSTANBUL, 26 HAZİRAN 2025 – Gazeteci Ulaş DAĞLIOĞLU’nun haberine göre,  Sandoz Türkiye operasyonlarına liderlik edecek yeni isim Nevin Gülbaz oldu. 1 Temmuz 2025 itibarıyla görevi devralacak olan Gülbaz, şirketin Türkiye’deki tüm ticari operasyonlarına liderlik edecek ve Sandoz META (Orta Doğu, Türkiye ve Afrika) Bölgesi Liderlik Ekibi’nde yer alacak.

Nevin Gülbaz, Sandoz Türkiye Genel Müdürü oldu - XBodrum

Nevin Gülbaz

Bu atama, Sandoz’un META bölgesindeki liderlik yapılanmasını güçlendirme stratejisinin önemli bir parçası olarak hayata geçirildi. Yeni görevinde Gülbaz, Türkiye organizasyonunun ticari sorumluluğunu üstlenirken; Cengiz Zaim, META Bölgesi ve Türkiye Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine devam edecek.

Nevin Gülbaz, Sandoz bünyesine 2022 yılı başında Türkiye CFO’su olarak katıldı; bu rol kapsamında hem ticari operasyonların hem de Gebze üretim tesisinin finansal yönetiminden sorumlu olarak birçok başarılı projeye liderlik etti. Son olarak Sandoz Filipinler Genel Müdürü olarak görev yapan Gülbaz, bu görev süresince kültürel dönüşüme liderlik etti, stratejik iş birlikleri kurdu ve hasta erişimini artırmaya yönelik çalışmalarıyla kısa sürede güçlü iş sonuçları elde edilmesini sağladı.

Kariyerine otomotiv sektöründe yatırımcı ilişkileri uzmanı olarak başlayan Gülbaz, ilaç sektörüne Sanofi’de çeşitli finansal görevler üstlenerek adım attı. Sonrasında Abbott’ta Türkiye ve ardından CIS ve Afrika ülkelerini kapsayan Bölge CFO’luğu görevlerinde bulundu; Sandoz öncesinde ise Danone’da Türkiye CFO’su olarak görev aldı.

Galatasaray Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu olan Nevin Gülbaz, aynı zamanda Serbest Mali Müşavir (SMMM) unvanına sahip. Finansal liderlik alanındaki başarısı ve stratejik vizyonuyla, görev aldığı tüm organizasyonlara değer katan Gülbaz, yeni görevinde de Sandoz Türkiye’nin hedeflerine ulaşmasına katkı sağlamaya devam edecek.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.