enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:06 (UHA) Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
22:24 ‘İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü’ davasında ‘salon düzeni’ krizi
22:11 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”
22:05 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”.
21:55 Bakan Gürlek, “2026’da Türkiye’nin yabancı ülkelerden adi suç ve terör suçları kapsamında kabul edilen iade talebi sayısı 76”
21:38 İletişim Başkanı Duran, “İsrail Lübnan’ın egemenliğini ve toprak bütünlüğünü hedef almaktadır”
11:35 Şehit düşen tıbbiyelilerin anısına tarihi siperlerde toplandılar
11:29 Kadir Gecesi bugün idrak edilecek
10:00 Türkiye–Azerbaycan Akademik Toplantısı, Nahçıvan Öğretmenler Enstitüsü’nde Gerçekleştirildi…
14:49 Savaş 110 km uzakta ama Van’da haberler “masabaşı”
14:14 SAHA İstanbul Elektrik ve Elektronik Komitesi Mart Ayı Toplantısı
13:48 Irak’ta İstikrarın Sonu mu? ABD‑İsrail’in İran’a Saldırısının Yansımaları
12:57 Dışişleri Bakanı Fidan, “Savaşın tüm bölgeye yayıldığını endişeyle müşahede ediyoruz”
22:31 Bakan Uraloğlu: Ramazan Bayramında 19, 22 ve 23 Mart tarihlerinde 6 ek yüksek hızlı tren seferi düzenlenecek
22:07 Dışişleri Bakanı Fidan, “Netanyahu hükümeti Gazze’de ateşkes ihlallerini sürdürüyor”
21:01 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zorlu: Türkiye, bugün içeride ve dışarıda hayal edilen şeyleri başarmaya, gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor
20:11 Devlet Bahçeli’den tarihçi ve yazar İlber Ortaylı için taziye mesajı
10:04 Yurt genelinde sıcaklıklar artıyor
09:30 “Türkiye’nin gazı kesilebilir”
19:24 Türkiye–Azerbaycan İş Birliği ve Türk Dünyası üzerine ‘Yuvarlak Masa’ toplantısı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Milas Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Nizip Ticaret Odası’na ziyaret

Milas Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Nizip Ticaret Odası’na ziyaret
27.09.2024
A+
A-

Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) Nizip Ticaret Odası’nı (NTO) ziyaret etti.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Yüksel ve beraberindeki üyeler NTO yönetim kurulu ve meclis üyelerini ziyaret etti.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne gelen Milas Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanını NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, NTO yönetim kurulu ve meclis üyeleri tarafından karşılandı.

Yapılan ziyarette bir açıklama yapan NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdiler.

Resim önizlemesi

Ziyaret kapsamında, NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Nizip’in ekonomik yapısı ve sanayi potansiyeli hakkında bilgi vererek, Oda’nın 1.500 aktif üyesine hizmet sunduğunu ve 500 milyon dolarlık dış ticaret hacmiyle Türkiye genelinde önemli bir konuma sahip olduğunu vurguladı. Özyurt, MİTSO ile uzun yıllara dayanan iş ilişkilerini ileriye taşımak için karşılıklı işbirliğini artırmayı hedeflediklerini belirtti.

Nizip’te olmaktan memnuniyet duyduklarını belirten Meclis Başkanı Mustafa Yüksel,

“Nizip’te bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yerinde incelemelerin, üyeleri açısından faydalı sonuçlar doğuracağını ifade etti. Yüksel, gösterilen misafirperverlik için teşekkürlerini sunarken, ziyaretin iki kurum arasındaki ilişkileri daha da kuvvetlendireceğine inandığını belirtti. Görüşmelerin ardından, MİTSO ve NTO yönetimleri arasında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.”

NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, bu anlamlı ziyaret dolayısıyla MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel’e teşekkür plaketi takdim etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.