enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:54 Spor basınının tanınmış isimlerinden gazeteci yazar Faik Çetiner, yaşamını yitirdi.
07:59 500 bin sosyal konut projesinin detayları belli oldu
07:11 Türkçülük fikrinin mimarı: Ziya Gökalp
07:06 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Türkiye, küresel bir güce dönüşüyor. Bugün barış, huzur, istikrar denince akla ilk Türkiye geliyor. Şefkat ve merhamet, adalet denince zihinlerde ilk bu aziz millet canlanıyor.” dedi.
06:43 Türk soylu topluluklar ‘yabancı’ sayılmayacak
00:58 İstanbul’da zehir tacirlerine operasyon: 10 gözaltı
00:45 Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Muğa’nın Yatağan Girme Barajı’nda su tutulmaya başlandı
00:43 İnsani yardımın islam dünyasında ihtiyaç duyulmasının arka planı
00:33 Macaristan Başbakanı Viktor Orban, “Avrupa Birliği bugün en stratejik ortak olarak TDT ve Orta Asya’yı almalı”.
00:27 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Millet için yaptıkları çalışmaları ve ortak gelecek vizyonunu “Türkiye Yüzyılı Buluşmaları”nda çok net şekilde ortaya koyduk”
22:24 Başkan Büyükakın, Kocaelispor’u tebrik etti; “Muhteşem bir oyun, harika bir galibiyet!”
21:16 İstanbul’da zehir tacirlerine operasyon: 10 gözaltı
07:56 Uygun koşullarda yapılması önemli
07:50 Türkiye’de her 100 bin kadından 43’ü meme kanseri tanısı alıyor…
07:46 Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın BM Genel Kurulu Konuşması: Bir Küresel Adalet Manifestosu
07:46 RTÜK Başkanlığı’na Mehmet Daniş seçildi
07:40 Kazakistan’da Türk Yönetmen Cenk İZGÖREN’in, Uzun Metrajlı filmi “Rayların Ötesinde” dereceye girdi…
07:38 Yorum: Türkiye-Ermenistan Normalleşme Süreci ve İstanbul Ermeni Patrikhanesi
07:32 Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul’u BM Merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz
07:31 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Gazze’nin yeniden inşa sürecinde “laf değil icraat zamanı” vurgusuyla İslam dünyasına çağrıda bulundu…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: 17 Mart’ta 14’üncü Olağan Kurultayımızı yapacağız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: 17 Mart’ta 14’üncü Olağan Kurultayımızı yapacağız
20.09.2023
A+
A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündemdeki gelişmeleri değerlendirerek “17 Mart’ta 14’üncü Olağan Kurultayımızı yapacağız” dedi.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

SÖZCÜ Arşiv on Twitter: "Ne Mutlu Türk'üm Diyene! / Mustafa Kemal Atatürk https://t.co/g1H8HshWWX" / TwitterMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin konuşmasından öne çıkanlar:

Yerel seçimlere heyecanla hazırlanıyoruz. İl ve ilçe kongrelerimizi sukunet, kardeşlik ve yüksek bir katılım eşliğinde gerçekleştiriyoruz.

MHP olarak ne yaptığımızı biliyoruz. Cumhur ittifakı olarak yeni projelerimizle gücümüze güç katacağımıza inanıyoruz. MHP başında sonunda önünde arkasında milletin olmadığı hiçbir irtibat ağının bugüne kadar yanında olmamış bundan sonra da olması düşünülemez.

“MHP Kurultayı 17 Mart’ta”

MHP Kurultayını 17 Mart’ta yapacak. Kongre takvimimizi ele aldık.

Muradımız Türkiye ve Türk milletine hizmet etmektir.

Ülkemizde ve dünyada huzur istiyoruz. Pergelin sabit ayağını Ankara’ya koyuyor, hareketli ayağı ile de muhterif zaman dilimlerinde ve 360 derecelik bir açı ile dünyayı tarıyor ve takip ediyoruz.

Tarihini tanımayan ve tarih şuurunu taşımayan milletler hafıza ve idraklerini daha kötüsü de istikbal iradelerini kaybetmeye mahkumdur.

MYK’da olağan kurultay ve seçim takvimlerimizi ele aldık.

Gazi Kimdir? Kime Gazi Denir? - Doğa Sigorta Blog

“Gazilerimizin ağırlaşan mağduriyetleri derhal çözülmelidir”

Çözümün adresi ise TBMM’dir. Şehit ve gazilerimize layık olabilmek için ne gerekiyorsa yapacağımızı tekraren ifade ediyor, bütün gazileirmize şükranlarımı sunuyorum.

TBMM gazi bir meclistir, aksini iddia eden Kılıçdaroğlu gafil ve art niyetlidir.  Kılıçdaroğlu’nun hırsı aklının önüne geçti. Bu zat akıl tutulmasına hapsolmuşken makulden ve milli değerlerden uzaklaşmıştır.

“Allah bu ülkeyi, bu milleti zillet ittifakından korumuştur”

Bugünkü CHP’de mandacılar köprü başını tutmuş, bölücüler baş tacı yapılmıştır.

Allah bu ülkeyi, bu milleti zillet ittifakından korumuştur. İttifakın bittiği ifade edilse de yeni bir masa hazırlığının alttan alta ilerletilmektedir.

Kimin hangi adayla seçime katılacağıyla ilgilenmiyoruz.

Sırça köşklerle işimiz olmaz, projelerle gücümüze güç katacağız.

CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun TSK'ya attığı iftiraya Diyarbakır  Barosu'ndan skandal destek!

HDP’ye kapatma davası

(CHP’li Tanrıkulu’na ilişkin) Türk Silahlı Kuvvetlerine saldıran bu aşağılık ve sözde milletvekilinin ağzı düşman ağzıdır. PKK’ya sözcülük yapan bir suçluya hazineden maaş verilmesi günahtır, haramdır. Bu çürümüşün milletvekilliği düşürülmelidir.

HDP ile ilgili açılan kapatma davası hala sürüncemededir. Bu durum haksızlıktır, hukuksuzluktur, Türk milletine saygısızlıktır.

Adaleti hemen istiyoruz, AYM görevini yapmalı.

“Ermenistan ateşle oynamamalı”

Ermenistan, BM kararları ile akit ilkelerini ihlal etmektedir.

Azerbaycan'ın Karabağ Zaferi ve Türkiye'nin Güney Kafkasya'da Artan Etkisi  — ANKASAM | Ankara Kriz ve Siyaset Araştırmaları Merkezi

Karabağ Türk’tür, Türk kalacaktır.

Ermenistan aklını başına almalı, ateşle oynamaktan vazgeçmelidir.

Türkiye’nin Azerbaycan’ın toprak bütünlüğünü ve egemenlik haklarını tehdit eden ,  kanun dışı muamele ve müdahalelere direnmesi iki devlet tek millet onurunun bir icabıdır.  Azerbaycan yalnız değildir.

Avrupa Birliği 2020'yi krizlerle geçirdi

“AB bizim için bitmiştir”

AB ile ilişkilerimiz bugüne kadar bir türlü istikrar kazanamamıştır. Bir aldatma ve oyalama süreci hep canlılığını korumuştur.

Avrupa Birliğinin müzakere defteri, açılmamak üzere mutlaka kapatılmalıdır. Bizim için AB bitmiştir. AB ile doğmadık, AB ile ölmeyiz.

AB’nin Türkiye’yi üye almak gibi bir hedefi yoktur. AB samimi ve dürüst değil.

Bizim için Avrupa Birliği bitmiştir. 60 yıl kaybettik. Bir 60 yıl daha kaybedemeyiz. Türkiye çevresinde dost kuşağı oluşturmaya mahir ve muktedirdir. NATO’ya da mahkum olmadığımız herkesçe bilinmelidir. Türkiye Cumhuriyeti tam bağımsızdır.

2024 yerel seçimleri

Cumhur ittifaki ile biriz, beraberiz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.