enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:16 İslam aleminin üç ayları Pazar günü başlıyor…
10:52 Bakan Tunç: ‘Terörsüz Türkiye’ süreci ülkemiz için, milletimizin geleceği için çok önemli bir süreç…
08:59 İHA tehdidi: Türkiye’nin hava savunması hazır mı?
00:47 Mehmet Akif Ersoy soruşturmasındaki soru işaretleri
00:35 Şirketlerden N’Aber!
00:28 Fikret Yüksel Foundation ile Başlayan 27 Yıllık Yolculuk, Fikret Yüksel Eğitim Vakfı ile Türkiye’de Kök Salıyor
00:25 Bakan Tunç: ‘Terörsüz Türkiye’ süreci ülkemiz için, milletimizin geleceği için çok önemli bir süreç…
00:24 AK Parti’nin 60 sayfa ve 15 başlıktan oluşan raporu TBMM Başkanlığı’na teslim edildi…
00:19 Donald Trump 900 milyar dolarlık savunma bütçesini imzaladı
00:17 Almanya’da tüketici güveni sarsıldı
00:13 ASELSAN’dan NATO üyesi ülkeye 410 milyon dolarlık ihracat
00:08 Süre yıl sonu doluyor: Suriye’de Kürtlerle anlaşma olur mu?
00:02 Yunanistan’ı kuranlar, onu kendi çıkarları için kullanmak isteyen İngilizler ve Fransızlardı…
10:22 Dünyada gündemin öne çıkan haberlerinden özetler!….
10:04 Türkiye’de ve Dünyada ‘Ekonomik Görünüm’…
09:16 Gazeteci Aslı SÖZLİR’den ‘Sabah Kahvesi’ Orada N’ler oluyor?
07:09 Dünyanın korkulu rüyası: Gazap ve Hayalet sistemleri
05:01 Trump’ın Ukrayna Barış Planı ve Self-Determinasyon Üzerinde Düşündürdükleri
00:54 (TARİŞ), 2025–2026 üretim sezonu için zeytinyağı alım fiyatlarını açıkladı…
00:51 Doğu Kudüs’ten Filistinli Gazeteci Huda Fadıl NAİM, Gazze’de yaşananları haber yaptı…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Messi Barcelona’ya gözyaşları içinde veda etti

Messi Barcelona’ya gözyaşları içinde veda etti
09.08.2021
A+
A-

TÜHA HABER / Arjantinli yıldız Lionel Messi, 21 yıl top koşturduğu takımı Barcelona’dan ayrıldıktan sonra ilk kez basının karşısına çıktı. Konuşmakta güçlük çeken yıldız futbolcu, gözyaşlarına hakim olamadı.

Lionel Messi Barcelona kulübünden ayrılmasının ardından ilk kez medyanın karşısına çıktı. Konuşmasına başlamadan gözyaşlarına boğuldu.

Konuşacak durumda olmadığını söyleyen Messi, “Tüm hayatımı burada geçirdim. Çok zor… Barcelona’dan ayrılmaya hiç hazır değildim.” dedi.

Barcelona’da iyi kötü pek çok anısı olduğunu da anlatan yıldız futbolcu, asla elveda demeyeceğini ifade etti.

Messi Barcelona'ya gözyaşları içinde veda etti

Messi Ne olduğunu anlamadığını ve hiç böyle hayal etmediğine sık sık vurgu yaptı, “Umarım bir gün geri dönebilirim.” dedi.

34 yaşındaki futbolcunun basın toplantısı öncesinde de Barcelonalı taraftarlar tesislere akın etti. Yaşanan izdihamdan Messi için tezahüratlar yükseldi.

“PSG de bir ihtimal”

Arjantinli futbolcu, Fransız ekibi Paris Saint-Germain’e (PSG) transfer olacağı iddialarıyla ilgili soruya, “Kimseye garanti vermedim. Ayrılık açıklamasının ardından çok sayıda telefon geldi, görüşmeler yaptım. PSG de bir ihtimal.” yanıtını verdi.

Basın toplantısının bitiminde salondaki tüm katılımcılar, Messi’yi ayakta alkışladı.

34 kupa şampiyonluğu yaşadı

Barcelona’nın altyapısından yetişen Messi, 17 sezon formasını giydiği İspanyol ekibiyle 10’u La Liga, 4’ü UEFA Şampiyonlar Ligi olmak üzere 34 kupa şampiyonluğu yaşadı.

Barcelona ile tüm kulvarlarda 778 maça çıkan Arjantinli futbolcu, 672 kez rakip fileleri havalandırdı.

Messi bu dönemde 6 kez de yılın futbolcusuna verilen Altın Top (Ballon d’Or) ödülünü kazandı.

Messi neden ayrıldı?

Barcelona, mevcut finansal şartlar nedeniyle Lionel Messi ile yeni sözleşme imzalanamadığını açıkladı ve yollar ayrıldı.

Diario Sport, Lionel Messi’nin bu karardan ötürü çok üzgün olduğunu vurguladı. Habere göre Lionel Messi ve babası Jorge Messi, Başkan Laporta ile görüştükten sonra imzaların atılmasına kesin gözüyle bakıyordu. Yıldız futbolcu bir an önce işin resmiyete dökülmesini beklerken kısa süre içinde takım arkadaşlarıyla buluşmanın hesaplarını yapıyordu. Ancak Barcelona, Messi’nin sözleşmesi için maaş limiti sorununu çözemedi.

Messi cephesi bu sorunun çözüme kavuşması için Katalan ekibine süre verdi. Messi ve ailesi bu süreçte iyimserdi ancak Laporta bir süre bekledikten sonra bunu aşmanın bir yolunun olmadığını Messi tarafına iletti. Böylece Messi’nin başka kulüplerle görüşmesine yol açıldı.

[TÜHA Haber Ajansı, 09 Ağustos 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.