enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:16 İslam aleminin üç ayları Pazar günü başlıyor…
10:52 Bakan Tunç: ‘Terörsüz Türkiye’ süreci ülkemiz için, milletimizin geleceği için çok önemli bir süreç…
08:59 İHA tehdidi: Türkiye’nin hava savunması hazır mı?
00:47 Mehmet Akif Ersoy soruşturmasındaki soru işaretleri
00:35 Şirketlerden N’Aber!
00:28 Fikret Yüksel Foundation ile Başlayan 27 Yıllık Yolculuk, Fikret Yüksel Eğitim Vakfı ile Türkiye’de Kök Salıyor
00:25 Bakan Tunç: ‘Terörsüz Türkiye’ süreci ülkemiz için, milletimizin geleceği için çok önemli bir süreç…
00:24 AK Parti’nin 60 sayfa ve 15 başlıktan oluşan raporu TBMM Başkanlığı’na teslim edildi…
00:19 Donald Trump 900 milyar dolarlık savunma bütçesini imzaladı
00:17 Almanya’da tüketici güveni sarsıldı
00:13 ASELSAN’dan NATO üyesi ülkeye 410 milyon dolarlık ihracat
00:08 Süre yıl sonu doluyor: Suriye’de Kürtlerle anlaşma olur mu?
00:02 Yunanistan’ı kuranlar, onu kendi çıkarları için kullanmak isteyen İngilizler ve Fransızlardı…
10:22 Dünyada gündemin öne çıkan haberlerinden özetler!….
10:04 Türkiye’de ve Dünyada ‘Ekonomik Görünüm’…
09:16 Gazeteci Aslı SÖZLİR’den ‘Sabah Kahvesi’ Orada N’ler oluyor?
07:09 Dünyanın korkulu rüyası: Gazap ve Hayalet sistemleri
05:01 Trump’ın Ukrayna Barış Planı ve Self-Determinasyon Üzerinde Düşündürdükleri
00:54 (TARİŞ), 2025–2026 üretim sezonu için zeytinyağı alım fiyatlarını açıkladı…
00:51 Doğu Kudüs’ten Filistinli Gazeteci Huda Fadıl NAİM, Gazze’de yaşananları haber yaptı…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Maximiles Black The Bodrum Cup, 35’inci yılında yola Selanik’ten çıkıyor

Maximiles Black The Bodrum Cup, 35’inci yılında yola Selanik’ten çıkıyor
28.09.2023
A+
A-

* Her yıl ekim ayında binlerce denizci ve deniz tutkununu bir araya getiren, bu yıl Maximiles Black’in isim sponsorluğunu üstlendiği  Akdeniz’in en büyük yelken festivali The Bodrum Cup için geri sayım başladı.

* Opet ve Tüpraş’ın ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek festivalin 35’inci yılı, Cumhuriyetin 100’üncü yılıyla birlikte kutlanacak. Bu yıl yarışlara Selanik ve İstanbul rotaları dahil edildi.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News AgencyTÜHA Haber’den Dilek ÖZCAN’ın haberine göre, 1989’dan beri her yıl ekim ayının üçüncü haftasında düzenlenen The Bodrum Cup, 35’inci yılını kutladığı bu yıl, Türkiye İş Bankası’nın kart markası Maximiles Black’in isim sponsorluğu, Opet ve Tüpraş’ın ana sponsorluğunda Bodrum’da denizcilik ve yelken tutkunlarını buluşturacak.

Cumhuriyetin 100’üncü yılı vesilesiyle önceki yıllardan farklı olarak festivalde bu yıl Selanik ve İstanbul rotaları da olacak. 2 Ekim’de Selanik’te Mustafa Kemal Atatürk’ün doğduğu ev ziyaret edilerek başlayacak olan Maximiles Black The Bodrum Cup, 8 Ekim’de Dolmabahçe Sarayı önünde yapılacak anma selamlamasıyla devam edecek. Onlarca yarışçı 17 Ekim’deki start için tam 35 yıldır heyecanlı yarışlara sahne olan sulara, Bodrum’a dönecek ve kazananların kupaları 21 Ekim Cumartesi gecesi büyük bir konserle sahiplerine teslim edilecek.

Bu yıl yelken yarışları kapsamında belirlenen rota, Bodrum’un tarihi limanından başlayarak Çökertme, Kissebükü ve Gümüşlük’e uzanacak ve ardından Bodrum’da tamamlanacak.

35’inci yılında isim sponsoru Türkiye İş Bankası’nın kart markası Maximiles Black; ana sponsorlar Opet ve Tüpraş; platin sponsorlar Amerikan Hastanesi, Anadolu Sigorta, Four Seasons Hotels Istanbul, Metro Türkiye; gold sponsorlar Ağanlar, Hapimag Sea Garden Resort Bodrum, İş Yatırım, İş Portföy, Radisson Collection Hotel Bodrum, Setur Marinas ve TAV Havalimanları ile dünya çapında yelken tutkunlarını Bodrum’u keşfetmek ve festival kapsamında yarışlara katılım göstermek üzere bir araya getiren The Bodrum Cup’a Selanik – İstanbul – Bodrum etabında 23 yat ve 300’ün üzerinde yelkenci, Bodrum etabında ise 100’ün üzerinde yat ve 1500 yelkenci ile binlerce kişinin katılması bekleniyor.Maximiles Black 35. The Bodrum Cup’ın tüm detayları 27 Eylül Çarşamba günü Halas teknesinde düzenlenen ve The Bodrum Cup Onursal Başkanı Erman Aras, The Bodrum Cup Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Muttaş Genel Müdürü Sedat Bayrak, İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç, İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Sezgin Lüle, Opet Sürdürülebilirlik ve Kurumsal İletişim Müdürü Ayşenur Aydın, Koç Healthcare CEO’su Dr. Erhan Bulutcu, Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan, Metro Türkiye CFO’su Aslı Aracıoğlu, İş Yatırım Genel Müdürü Riza Kutlusoy, İş Portföy Genel Müdürü Burak Sezercan ve Setur Marinas Kurumsal İletişim Direktörü Deniz Karakış ve TAV Kurumsal İlişkiler Direktörü Erhan Üstündağ katılımıyla gerçekleşen bir toplantıda paylaşıldı.

Maximiles Black The Bodrum Cup’ın bu seneki yarış rotası:  17 Ekim 2022 | Salı Bodrum – Bodrum Etabı  18 Ekim 2022 | Çarşamba Bodrum – Çökertme Etabı  19 Ekim 2022 | Perşembe Çökertme – Kissebükü Etabı  20 Ekim 2022 | Cuma Kissebükü – Bodrum Etabı  21 Ekim 2022 | Cumartesi Bodrum – Bodrum Etabı 

Gazeteci* Dilek ÖZCAN The Bodrum Cup hakkındaEra Bodrum Yelken Kulübü tarafından başlatılan The Bodrum Cup, dünyanın dört bir yanındaki yelken sporcularını ve meraklılarını Bodrum’da bir araya getiren uluslararası bir deniz festivalidir. Güneşe dayalı turizm algısını değiştirerek rüzgârı tercih nedeni yapan The Bodrum Cup, aktif olarak koylar hakkında farkındalık yaratmanın yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projelerinde de yer almaktadır. http://www.bodrumcup.com/

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.