enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
01:16 Türkiye’den hoşlanmayan adam: Rusya Bilimler Akademisi üyesi sağlık uzmanı Gennadiy Onişenko
00:03 The Hill gazetesinin haberine göre, ABD Başkanı Trump Maryland eyaletindeki Joint Base Andrews Hava Üssü’nde gazetecilere konuştu…
09:27 İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Türkiye’de son 23 yılda yapılan spor yatırımları meyvelerini topluyor
09:14 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Devlet, hukuka aykırı her girişime karşı kararlılıkla gereğini yapacaktır”
09:10 MS hastalığıyla mücadele eden Türk pop müziğinin sevilen ismi Serdar Ortaç, sahnede şarkı sözlerini bir anda unuttu
09:05 Yeni eğitim öğretim yılında bugün yaklaşık 18 milyon öğrenci ve 1 milyon 200 bin öğretmen ders başı yapacak.
08:53 CHP İstanbul İl Başkanlığı önünde yaşanan olaylar ve sosyal medyada provokatif paylaşım yapanlar hakkında soruşturma
08:11 Hava savunma doktrininde “tespit, teşhis, takip, önleme ve imha” zincirinin kusursuz işlemesi esastır
07:48 Türkiye Yaşlı Profil Araştırması nedir ve neyi amaçlamaktadır?
07:45 Lokomotif Çocuk Köyü Psikoloğu Saraçoğlu, “Okula uyum sadece okulda değil, evde de başlar”
07:33 CHP’nin Çok Katmanlı Krizi
06:47 Gazze’de Kıtlık ve Soykırım
07:48 Dünyanın en prestijli savunma sanayii listesi olarak kabul edilen “Defense News Top 100″de 5 Türk şirketi yer aldı.
07:47 CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Kanko, Bakan Mehmet Şimşek’in uyguladığı yeni vergi zamlarına sert sözlerle tepki gösterdi.
07:25 Soykırımcı katil İsrail ordusu Gazze kentine kara saldırılarını genişlettiğini duyurarak bölge halkına “bir an önce kenti terk etmeleri” çağrısında bulundu.
07:23 Kocaeli’nin spor tarihi bu sempozyumda
07:08 Prof. Dr. Güven Arıklı, gerçekleri görme vakti; Duygularla değil, Akılla Yol Almalıyız!
07:06 Büyüleyici Bir An: Lahey Büyükelçimiz Fatma Ceren YAZGAN Hollanda Kralı önünde göz kamaştırdı!
00:25 Konya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye – İspanya Milli Futbol Maçı öncesi ve sonrası, tramvay ve otobüs seferlerinde düzenlemeye gitti…
00:10 Kocaeli’in Karamürsel ilçesi modern otogara kavuştu!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Mahmud Abbas 14 Ağustos’ta Türkiye’de olacak

Mahmud Abbas 14 Ağustos’ta Türkiye’de olacak
13.08.2024
A+
A-

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, 14 Ağustos’ta Türkiye’ye gelecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Abbas ile Beştepe’de görüşecek. Mahmud Abbas, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Genel Kurul’a da hitap edecek.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency 

Mahmud Abbas 14 Ağustos'ta Türkiye'de olacak

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, 14-15 Ağustos’ta Türkiye’yi ziyaret edecek.

Abbas’ın ilk durağı Beştepe olacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Abbas’la 5 aylık aranın ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya gelecek.

İsrail’in Gazze’deki katliamları ve ateşkes arayışları ele alınacak

Erdoğan-Abbas görüşmesinde; İsrail’in katliam saldırıları, Gazze’deki insani kriz ve ateşkes arayışları gündemde olacak. İran-İsrail gerilimi başta olmak üzere bölgede yükselen tansiyon da ele alınacak.

Mahmud Abbas, 15 Ağustos’ta Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde olacak. Saat 15.00’te başlayacak oturumda Genel Kurul’a hitap edecek. Oturumu, Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş yönetecek.

TBMM 15 Ağustos’ta olağanüstü toplanacak

Abbas’ın Meclis’e hitabı, hAMAS lideri İsmail Haniye’ye yönelik alçak suikastın ardından Türkiye’nin, Filistin’e desteğinin bir kez daha en güçlü şekilde ilan edilmesi anlamını taşıyor.

Abbas’ın Meclis’e geleceği gün, grubu bulunan tüm partilerin geniş katılımla bu ziyarete destek vermesi bekleniyor. İsrail’in katliamına sert tepki gösteren Genel Kurul, daha önce de Filistin’e desteğini açıklamış, Meclis Başkanlığı tezkeresi kabul edilmişti. (TBMM)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.