enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:20 Orta Doğu’da Bilek Güreşi
00:14 Uzun yıllar boyunca geleneksel yöntemlere hakim olan Gayrimenkul sektöründe,Teknolojik Devrim ve Dijital Dönüşüm
00:13 Ömer Çelik: İsrail’in sınırları neresidir?
00:12 TBMM Dilekçe Komisyonuna başvurularda: Üniversitelerde astroloji bölümü açılması
00:11 İçişleri Bakanlığı, Yalova’daki saldırıyla ilgili müfettiş görevlendirdi
00:10 Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde meydana gelen depremlerin ardından yapılan inşaatları paylaştı
00:10 Sapanca Gölü’nde Sular Çekildi: Balıkların Yüzdüğü Yerde Şimdi Yürüyüş Yapılıyor
00:09 Bakan Kurum’dan “Sındırgı” paylaşımı: Söz verdik, sözümüzü tutacağız
00:08 NATO’nun spot ışıkları Türk İnsansız Sistemleri’nde
00:06 Devletin adını kullanarak, Sahte e-Devlet, Sahte MHRS, Sahte UYAP ve Bankalar Üzerinden Vatandaşı Soyuyorlar!
00:05 Kocaeli’n Kartepe ilçesinde Erik Ağaçları “Yalancı Bahar”a Aldandı” Erikler yanarsa bizde yanarız”
00:04 Rusya’da Bilal Erdoğan yorumları…
00:03 TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Terörsüz Türkiye raporuyla ilgili olarak,”Türkiye için hayati bir eşiği aştık”
00:03 Gastronomist Veysel KAVRAYAN’dan Ramazana özel “Gastronomi Haberleri”
00:11 Haftanın SAHA Bülteni’ninden özetler
00:10 ABD’nin Güney Kafkasya Politikası ve Türk Dünyasına Açılımı
00:08 Kültür-sanat odaklı haberler
00:06 Su krizi enerjiyi de vuruyor: ‘Elektrik üretimi 30 yılda yüzde 25 azaldı’
00:05 DoktorTakvimi’nden Türkiye’nin 2025 sağlık raporu
00:04 APOSTO’dan Haberler!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kültür & Sanat Gündemi’nden kısa kısa!

Kültür & Sanat Gündemi’nden kısa kısa!
17.05.2024
A+
A-

10Haber’den Gazeteci, Editör Anıl TUNCER, Kültür & Sanat Gündemi’ne düşen haber başlıklarını derledi.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Anıl Tuncer - yazarın son içerikleri ve değerlendirme yazıları - Sputnik Türkiye

Anıl TUNCER, Editör

  • Erzurum Kitap Fuarı’nda Kırmızı Kedi Yayınevi’nden çıkan bazı kitapların siyasi içerik taşıdığı gerekçesiyle yasaklanma girişimine gelen tepkiler, belediye başkanı Mehmet Sekmen’e geri adım attırdı.Fuar bugün başlıyor.
  • Kenan İmirzalıoğlu yıllar sonra ‘Ayrılık da Sevdaya Dahil’ ile dizi dünyasına geri dönüyor. Tek haber bu değil. Dizinin yaratıcı ekibinin başında Yavuz Turgul var. Dizinin çekimine ekim ayında başlanması öngörülüyor.
  • İngiliz bankası Barclays tarafından hazırlanan ‘Swiftonomics’ başlıklı rapora göre Tylor Swift turnesinin teknik resesyondan yeni çıkan İngiltere ekonomisine katkısı 1,2 milyar dolar olacak.
  • Ahmet Boyacıoğlu Cannes da yaşanılanları size aktarmaya devam ediyor. Örneğin yaşayan en önemli oyunculardan olan Meryl Streep ilk defa bu festivalde açıkladı: ‘İlk Oscar heykelciğini lokantadaunutmuş’.
  • Festivalde Altın Palmiye için yarışan ‘The Girl with the Needle’ filmi de bugün radarımızda. Film Birinci Dünya Savaşı’nın sonuna doğru bir kadının yaşadıkları üzerinden insanın ve savaşın karanlık yüzünü anlatıyor. Yaşanmış bir olaya dayanan film izlenmesi zor bir yapım. Bu arada yeni dizisiyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Meryem Uzerli de Cannes Film Festivali açılış törenindeydi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.