enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:13 Şubatın ilk haftası hava nasıl olacak?
00:11 İran Dışişleri Bakanı ​​​​​​​Arakçi: Ülkesinin ABD ile nükleer müzakereye hazır olduğunu daha önce de bildirdiğini açıkladı…
00:08 TRT ortak yapımı sessiz fedakarlığın gölgesinde bir kadın hikayesi: “Kanto”filmi, 6 Şubat’ta beyazperdede
00:07 Yeşilay Şile Şube Başkanı Şengül: Bağımlılıkla Mücadelede Toplumsal Sorumluluk Şart…
00:07 Bakan Fidan: ABD ve İran’ı müzakere masasına çağırıyoruz
00:06 Bakan Vedat Işıkhan, AK Parti Ordu İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu…
00:06 “Ankara 28 yıldır plansız, ranta dayalı büyüyor!”
00:05 İletişim Başkanı Duran: “Ülkemizi geleceğe taşımaya kararlılıkla devam edeceğiz”
00:05 Basın İlan Kurumu ile Kredi Garanti Fonu arasında iş birliği protokolü imzalandı…
00:03 379 FETÖ iltisaklı sosyal medya hesabına erişim engeli getirildi
00:03 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülke hayrına yaptığımız her işin önüne takoz koymaya çalıştılar
00:02 Belçika’daki dev Audi fabrikası kapandı…
00:01 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’dan (PFDK) haberler…
00:01 Suriye devlet televizyonu: Şam yönetimi ile terör örgütü YPG arasında, yeni bir mutabakata varıldığını duyurdu
00:00 Yargıtay Başkanlığı’nca, deprem temalı ceza ve hukuk çalıştayları İzmir’de düzenlenecek
21:24 Son dakika gelişmesi… Fatih Ürek’ten acı haber geldi: Fatih Ürek 59 yaşında hayatını kaybetti.
13:12 Küresel Gazeteciler Konseyi’nden (KGK) Londra’da diplomasi turu 
11:26 İletişim Başkanı Duran, “Bağımlılık konusunda medya kuruluşlarına, habercilere, dizi ve film yapımcılarına ciddi sorumluluklar düşüyor”
10:53 MSB kaynakları: TSK’nın Barış Pınarı’ndaki bölgelerden çekildiği yönündeki haberler doğru değil
00:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ata yurdumuz Orta Asya’nın refahına gerekli katkıyı yapmada kararlıyız”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO), Kocaeli’nin sağlık alanındaki gücünü Bosna Hersek’ten dünyaya tanıttı 

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO), Kocaeli’nin sağlık alanındaki gücünü Bosna Hersek’ten dünyaya tanıttı 
02.09.2022
A+
A-

TRT TÜRK yeni banner

SARAYBOSNA – TÜHA HABER / Kocaeli Ticaret Odası (KOTO), Kocaeli’nin sağlık turizmi alanındaki gücünün ve potansiyelinin tüm dünyaya tanıtılması amacıyla Bosna Hersek 3. Sağlık Turizmi Fuarı’nda stant açtı.

Uluslararası Haber Ajansı (UHA)dan Süleyman DURAK’ın haberine göre, fuar boyunca sektörün önde gelen isimleriyle görüşmeler yapan KOTO, fuar protokolünü de ağırladı.

Ekonominin öncü kenti Kocaeli’nin, sağlık sektöründeki tecrübe ve potansiyelinin de dünyaya tanıtılması amacıyla tanıtımlar gerçekleştiren Kocaeli Ticaret Odası, Bosna Hersek 3. Sağlık Turizmi Fuarı’na adeta damga vurdu.

Kocaeli’nde faaliyet gösteren sağlık kuruluşları ve özel hastaneleri temsilen fuarda stand açan Kocaeli Ticaret Odası, 2 gün boyunca Kocaeli’nin sağlık turizmindeki başarılarını katılımcılarla paylaştı.

Resim önizlemesi

ÜST DÜZEY ZİYARETLER

KOTO Başkan Yardımcısı Hüseyin Gezer, Bosna Hersek ülke protokolüne ve sektörün öncülerine, Kocaeli’nin sağlık gücünü anlattı.

Türkiye’den 15 hastanenin katıldığı fuarın açılış seremonisine katılan, Türkiye Cumhuriyeti Saraybosna Büyükelçisi Sadık Babür Girgin, Bosna Hersek Cumhurbaşkanı Eşi, Saraybosna Üniversitesi Klinik Merkezi Genel Müdürü Prof. Dr. Sebija Izetbegović, Zenica- Doboy Kantonu Sağlık Bakanı Dr. Adnan Jupic, T.C. Saraybosna Ticaret Müşaviri Sevgin Güngör, Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı Tarık Aksoy, Bosna Hersek Sağlık Sigortacılığı Kurumu Başkanı Vlatka Martinovic, Bosna Hersek Sağlık Sigortası ve Reasürans Fonu Yabancı Sigorta Servisi Başkanı Suada Kovacevic, Yurtdışı Hasta Sevki Yöneticisi Predrag Puhalo ile bir araya gelen Başkan Yardımcısı Gezer, önemli temaslar kurdu.

Resim önizlemesi

23- 24 EYLÜL’DEKİ SAĞLIK TURİZMİ VE ULUSLARARASI SAĞLIK HİZMETLERİ KONGRESİ’NE DAVET

Bosna Hersek protokolü ve sağlık otoritelerini, Kocaeli Ticaret Odası’nın 23-24 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştireceği Sağlık Turizmi ve Uluslararası Sağlık Hizmetleri Kongresi’ne davet eden Başkan Yardımcısı Gezer; hasta gönderilmesi, doktor eğitim programları, sağlık turizmi, Bosna Hersekli doktorların anlaşmalı hastanelerde eğitim görmesi, sağlık ve medikal altyapının iyileştirilmesi adına çalışma yapılması, sektörün gelişimi için çalışmalar yapılması, sağlık turizmi sertifikası olmayan firmalarla mücadele konularında görüşmeler yaptı.

Resim önizlemesi

GEZER’DEN DEĞERLENDİRME

3. Sağlık Turizmi Fuarı’nı değerlendiren KOTO Başkan Yardımcısı Gezer, “Kocaeli Ticaret Odası olarak yürüttüğümüz markalaşma çalışmaları neticesinde, Kocaeli’yi sağlık turizmi alanında Avrupa ve Ortadoğu’nun tercih listesine yerleştirmiş bulunmaktayız. Bu fuarda da, bu eksenimizi biraz daha geliştirerek, Bosna Hersek ve civarı ülkeleri hedefledik. Çok verimli görüşmeler gerçekleştirdik. Kocaeli’nin tarihi, turistik ve doğal güzelliklerini de paylaştık, kentimize davet ettik. İlimiz, sağlık alanındaki yetkinliği ile en çok ziyaret edilen stantlar arasında yer aldı. Katılımcılar ve Bosnalı yetkililer ilimiz sağlık sektörünün başarıları ve potansiyeli ile yakından ilgilendi. Çok sayıda firma ilimizdeki hastane ve sağlık kuruluşları ile işbirliğine açık olduklarını vurguladı. İlimizdeki sağlık kuruluşlarının anlaşma yapabilmesi için birebir görüşmeler gerçekleştirdik” dedi.

HABER : Süleyman DURAK

[TÜHA Haber Ajansı, 02 Eylül 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.