enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:31 Devlet Bahçeli, “Uluslararası toplum, ABD-İsrail ortak yapımı cinayet ve yıkım politikasına sonuna kadar direniş göstermesi gerekiyor”
22:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’e katılacağını duyurdu.
22:23 “Fenerbahçe’ye giderek hata yaptım”
22:15 Trendyol 1. Lig’in 6. haftası yarın oynanacak maçlarla başlayacak.
12:10 Dünkü ve Bugünkü Türkiye!
07:55 İsrail’in Sınır Tanımazlığında Yeni Boyut: Katar Saldırısı
07:49 Büyükelçi Fatma Ceren Yazgan, Karanlığı dağıtan, yol gösteren, ışık saçan, derin bilgisiyle sözüne güvenilen bir “GURU”dur…
07:44 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Terörsüz Türkiye” mektubları şehit ailelerine ulaştırılıyor…
07:38 CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Kanko, “AK Parti’nin Çarpık Ekonomi Politikaları Gençlerin Geleceğini Çaldı!”
07:35 İsrail’in Gazze’de sürdürdüğü soykırım ve saldırganlık yalnızca Filistin’le sınırlı kalmamış, Tahran, Beyrut, Şam ve Sana’ya yönelik hamlelerle bölgesel bir boyut kazanmıştı.
07:34 Gazze’ye kara harekâtı: İsrail’in hedefleri ve riskler
07:08 AB’den İsrail’e yaptırım hamlesi
07:06 TBMM’de Tarihi Soru: Terörsüz Türkiye Gerçekten Mümkün Mü?
07:01 Moskova Crocus Fuarı’nda Türk firmalarına büyük ilgi
23:11 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Bu yeni yerleşke, geçmişin tecrübesiyle geleceğin ufkunu birleştirecektir”
22:58 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun 10. toplantısında konuştu
09:50 Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta korku ve gerilimden komediye, aksiyondan animasyona 9 film vizyona girecek.
07:58 Tarihi ve kültürel bir mirasın peşinde: Türk-İslam Arkeolojisi
07:33 Türkiye’nin demokrasi performansı, uluslararası endekslerde belirgin bir gerileme sergiledi…
07:25 Son Düzlük ve PYD/YPG/SDG Üzerinden Ayak Oyunları
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) heyetinden Almanya’da önemli temaslar

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) heyetinden Almanya’da önemli temaslar
16.12.2022
A+
A-

Türk- Alman Ticaret ve Sanayi Odası’nın 15. Genel Kurul Toplantısı ve akabinde düzenlenen Türk- Alman Ekonomi Forumu’na katılmak üzere Berlin’e gelen KOTO Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Hüseyin Gezer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz, önemli görüşmeler gerçekleştirdi.

GENEL KURUL VE EKONOMİ FORUMU

Almanya’dan Türkuaz Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)’nın haberine göre, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Alman Sanayi ve Ticaret Odaları Birliği tarafından kurulan Türk- Alman Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TD-IHK) 15. Genel Kurul Toplantısı ve Türk- Alman Ekonomi Forumu, ülkenin başkenti Berlin’de yapıldı.

Mevcut Başkan, Rolf. A Königs’in oy birliğiyle güven tazelediği genel kurula; T.C. Berlin Büyükelçisi Ahmet Başar Şen, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOGG CEO’su Gürcan Karakaş, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Hüseyin Gezer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz ve iş dünyasının temsilcileri katıldı.

Resim önizlemesi

BAŞKAN BULUT’TAN DEĞERLENDİRME

Etkinliğin ikinci bölümünde ise Türk-Alman Ekonomi Forumu düzenlendi. İş fırsatlarının değerlendirildiği forumda çeşitli kurum ve şirket temsilcilerinden yaklaşık 300 katılımcı yer aldı.

Burada önemli görüşmelere imza atan KOTO heyeti, Kocaelili iş insanları için yeni Pazar ve partner firma arayışları gerçekleştirdi.

Forumun, Kocaelili iş insanları için önemli fırsatlar oluşturduğuna dikkat çeken KOTO Başkanı Necmi Bulut, “Kocaelili iş insanlarımızı, Almanya pazarına açmak ve var olan ilişkilerini de güçlendirmek adına önemli görüşmeler gerçekleştirdik. Çok verimli bir program oldu. Kocaeli olarak bu fırsatları iyi değerlendireceğimize gönülden inanıyorum” dedi.

[TÜHA Haber Ajansı, 16 Aralık 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.