enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
02:08 Türk Deniz Kuvvetleri Komutanlığına bağlı bir denizaltı ile 3 savaş gemisi, KKTC’ni ziyaret edecek
01:57 Kavurucu sıcaklıklar etkisini artıracak
01:37 Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Kıbrıs Barış Harekatı’nın 51. yıl dönümü dolayısıyla KKTC’ne gidecek
01:26 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Altan Öymen için taziye mesajı
01:19 MHP Genel Başkanı Bahçeli, dün vefat eden eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen için taziye mesajı yayımladı.
01:11 Eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen, tedavi gördüğü hastanede çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.
00:43 Zeytinliklerin madencilik faaliyetlerine açılmasını öngören tartışmalı yasa teklifi kanunlaştı
00:41 Rusya’dan Ukrayna’ya İHA saldırısı: Odesa’da bir kişi öldü
00:39 İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden (DMM) haberler!
00:25 Samsunspor’un Hollandalı defans oyuncusu Rick Van Drongelen, “En iyi şekilde başlamak istiyorum”
00:16 İsrail ve Suriye ateşkeste anlaştı: Suriye güçlerine Süveyda’ya sınırlı erişim izni verildi
00:16 Beşiktaş’ta oyun sistemi şekillendi
00:07 KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, “Kıbrıs Barış Harekatı’nın Kıbrıs Türk halkı için tarihi bir dönüm noktası”
00:06 İddia: Bahçeli’den ‘Kürt ve Alevi Cumhurbaşkanı yardımcıları’ önerisi
00:02 Galatasaray’ın yurt dışı kampı başladı
00:01 Tatar: “Türkiye’nin Kıbrıs Barış Harekatı’nı yapmasını 1963’ten 1974’e kadar 11 sene bekledik”
23:09 Şam yönetimi acil ateşkes ilan etti
07:55 Ev ve mutfak eşyaları sektörünün uluslararası “Tasarım, Teknoloji ve Ticaret” buluşmasına sayılı günler kaldı.
07:51 Macaristan’ın Fahri Konsolosu Osman Şahbaz’dan, İstanbul Fatih Belediyesi’nden Macaristan’a “Kardeş Şehir” Mektubu!
07:50 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Kadınların gücüyle yükselen bir Türkiye var”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Bulut, “Yeni Yatırım Teşvik Sistemi Yatırım ortamını yeniden canlandıracak”

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Bulut, “Yeni Yatırım Teşvik Sistemi Yatırım ortamını yeniden canlandıracak”
07.06.2025
A+
A-

* Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Yeni Yatırım Teşvik Sistemi’nin yatırım ortamını yeniden canlandıracağına inanıyorum” dedi.

* Detayı bültenimizde!…

TÜHA/ TÜRKUAZ İnternational News Agency

TÜHA) Türkuaz Uluslararası Haber Ajansı, 29 yaşında…

Gazeteci* Mustafa SALMAN

KOCAELİ, 07 HAZİRAN 2025 – Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Necmi BULUT Kimdir? | Kocaeli Ticaret Odası - Kocaeli Chamber Of Commerce30 Mayıs 2025 tarihinde Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren Yeni Yatırım Teşvik Sistemi hakkında TÜHA HABER’e değerlendirmelerde bulundu.

“Yeni Yatırım Teşvik Sistemi ülkemizin kalkınma hedefleriyle güçlü bir uyum içindedir” ifadelerine yer veren Başkan Bulut, “Teknoloji odaklı ve dış ticaret dengesini iyileştirici yatırımlara yönelik proje bazlı, seçici teşvik anlayışını ülke ekonomimiz açısından son derece önemli buluyoruz. Reel sektörün uzun süredir yaşadığı finansmana erişim sorunlarına çözüm getirmesi amacıyla sunulan faiz desteği başta olmak üzere teşviklerin, yatırım ortamını yeniden canlandıracağına inanıyoruz.

KOTO BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLEYECEK

Yatırım Teşvik Sistemi’nin: İkiz dönüşüm (yeşil ve dijital) hedeflerini desteklemesi, katma değerli ve yüksek teknolojili üretime odaklanması, küresel rekabet gücünü artırıcı bir çerçeve sunması sürdürülebilir kalkınma vizyonumuzla tamamen örtüşmektedir. Ayrıca, verimsiz yatırımları teşvik kapsamı dışında tutan, bölgesel kalkınmayı ve yerel aktörleri önceleyen yeni sistemin; özellikle 5. ve 6. bölgeler için sunulan cömert teşviklerle ülkemizin dengeli kalkınmasına ciddi katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Kocaeli Ticaret Odası olarak, üyelerimizin bu yeni sistemden en iyi şekilde faydalanmaları için bilgilendirme ve yönlendirme faaliyetlerimizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Bu kapsamda Haziran ayı sonunda kapsamlı bir bilgilendirme toplantısı düzenleyerek, üyelerimizi desteklerden faydalanmaya teşvik edeceğiz. Yeni Yatırım Teşvik Sistemi’nin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.