enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
06:41 İletişim Başkanı Duran, Suriye’deki terör saldırısını kınadı
06:34 TOKİ Sosyal Konut Projesi’ne Diyanet’ten “Caiz” Fetvası: Vatandaşın Şüphesi Giderildi!
05:50 MİT, Emniyet Genel Müdürlüğü ile düzenlediği ortak operasyonda DEAŞ’lı teröristi Malatya’da yakaladı.
04:32 Bugün Cumhurbaşkanın katılımıyla 455 bininci konutun anahtarları hak sahibi vatandaşlara verilecek…
03:09 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Muhalefet, Avrupalı Türkleri hedef almaktan utanmıyor”
03:01 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Müslümanlar olarak Filistin’de, Lübnan’da, Sudan’da ve dünyanın birçok yerinde kardeşlerimiz sancılı günler yaşıyoruz”
02:19 Hakeme Şiddet Skandalı, Yönetim ve Eğitimdeki Çürümüşlüğün Aynası…
02:02 İsrail–Yunanistan–GKRY arasında giderek kurumsallaşan üçlü işbirliği
01:03 Yüzyılın Konut Projesi’nde ilk kura Adıyaman’daki konutlar için çekilecek…
00:34 MİT’ten siber casusluk operasyonu: 4 şüpheli gözaltına alındı
10:40 Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş, Azerbaycan Başbakanı Esedov tarafından kabul edildi
00:56 TÜBİSAD, Türkiye’nin Dijitalleşme Karnesini Açıkladı
00:47 Türkiye-Yunanistan Siyasi Diyaloğu ve Muhtemel Senaryolar
00:45 Siber Güvenlik Başkanlığı’nın teşkilat yapısındaki değişiklik Resmi Gazete’de…
00:29 TBMM Başkanı Kurtulmuş, “Komisyonumuz tarihi bir görev icra etmektedir”
00:23 Asgari Ücretin Asıl Talihlileri: Esnaf Ağaları!
00:22 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Hz. Mevlana’yı vuslatının 752. yılında sema mukabelesinde andı
00:10 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistinlilerin kanı elinde olanların hadsizliği teneke tıngırtısı hükmündedir
00:03 Trump Neden Grönland Diyor? Haritalar, Grafikler ve Arktik’te Güvenliğin Yeniden Tanımı
00:42 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya Başkanlık Konseyi Başkanı Menfi ile görüştü
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Medar Hastaneleri arasında protokol imzalandı

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Medar Hastaneleri arasında protokol imzalandı
24.01.2025
A+
A-

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Medar Hastaneleri arasında sporculara destek amacıyla işbirliği protokolü imzalandı.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency  

Resim önizlemesi

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri oyuncularına destek amacıyla gerçekleşen protokol, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve Medar Hastaneleri Genel Müdürü Özlem Kuyruklu tarafından imzalandı.
Programa ayrıca Hastanenin Başhekimi Op. Dr. İhsan Pekru, Ortopedi ve Travmatoloji Bölüm doktorları Op. Dr. Rıdvan Öner ve Op. Dr. Ali Ozan Çelik, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölüm doktorları Uzm. Dr. İsmail Binbir ve Uzm. Dr. Oya Kaya, Kurumsal İletişim Birim Sorumlusu Derya Sağlık da katıldı.
Federasyondan ise Başkan Murat AYDIN ve Başkan Yardımcısı Hüseyin BAT, Başkan Yardımcısı Ertan DEMİRHAN, Başkan Yardımcısı Tarık GÜRGEN, Başkan Yardımcısı Emin EROL ve Federasyon Müdürü Celal GÜREŞEN iştirak etti.
Yapılan anlaşma kapsamında, federasyona bağlı spor kulüplerinin sporcuları ve diğer yararlanıcıları, Medar Hastaneleri’nin sunduğu özel sağlık hizmetlerinden avantajlı koşullarda faydalanabilecek.
Protokol ile sporcuların sağlık hizmetlerine erişimi kolaylaştırılırken, ameliyat süreçlerinde rehber desteği sağlanması ve gerekli muayeneler için çeşitli kolaylıklar tanınması öngörülüyor. Federasyon çalışanları, yöneticileri ve birinci derece yakınları da Medar Hastaneleri tarafından sunulan sağlık hizmetlerinden yararlanabilecek.
Program kapsamında, katılımcılar Medar Hastaneleri’nin yeni binasını gezerek yenilenen fizik tedavi ünitesi ve diğer sağlık hizmet alanlarını inceleme fırsatı buldu.
Medar Hastaneleri, daha önce gerçekleştirdiği sporcu sağlık taramalarıyla bölgedeki sporcuların sağlıklı bir şekilde antrenman yapmalarına destek olmuştu. Bu işbirliği ile birlikte, sağlık taramalarının düzenli hale getirilmesi ve sporcuların performanslarının en iyi seviyede tutulması hedefleniyor.
Sporcuların, protokol kapsamındaki sağlık hizmetlerinden faydalanabilmesi için federasyondan alacakları resmi yazıyı ibraz etmeleri gerekiyor. Bu işbirliği sayesinde sporcuların sağlık kontrolleri ve tedavi süreçleri daha erişilebilir hale gelecek.
Medar Hastaneleri ve Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yetkilileri, yapılan bu işbirliğinin amatör sporculara önemli katkılar sağlayacağını ve benzeri uygulamaların süreklilik kazanması için çalışmaların devam edeceğini belirtti.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.