enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
20:31 Elektronik Müziğin Yeni İkilisi Mass Cust’tan Global Vizyonlu İlk Single: “Beginning”…
12:36 Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş’tan mübarek üç aylar mesajı
00:57 Sadettin Saran hakkında adli kontrol kararı
00:52 AJet Yönetim Kurulu Başkanı Bolat: “THY ile daha fazla iş birliği için çalışma yapıyoruz”
00:44 KODA, bir yıl boyunca sahada üretti, denedi, paylaştı…
00:38 Uluslararası Sürdürülebilir Kalkınmada Kadın Derneği’nin (USKD) yeni hizmet binası hizmete girdi…
00:36 Kıbrıs’ta Rum barbarlığı: Kanlı Noel
00:35 İdari Para Cezalarına İlişkin Tebliğ” Resmi Gazete’de yayımlandı.
00:29 Pakistan: İmran Han ve eşine 17’şer yıl hapis cezası
00:18 Bakan Güler: “SDG’nin ferdi entegrasyonu şart. Kimseden icazet almayız”
00:17 Türkiye ve Umman arasında 17 alanda iş birliği protokolü imzalandı
00:14 Bakan Güler: Rusya-Ukrayna arasında İHA ve İDA’lar karşılıklı olarak yoğun şekilde kullanılıyor…
00:13 Köpekler felaketleri önceden hissediyor mu?
00:06 “Üç Jokerli Konken” Almanya’da beğeni topladı…
00:03 Prof. Dr. Mühip Kanko, “İHA ihlalleri, güvenliğimiz açısından alarm verici”
00:01 Türkiye, ABD, Katar ve Mısır arasında Gazze toplantısı
00:01 Bakan Tunç: Sanal Bahis aile bütünlüğünü tehdit ediyor
11:16 İslam aleminin üç ayları Pazar günü başlıyor…
10:52 Bakan Tunç: ‘Terörsüz Türkiye’ süreci ülkemiz için, milletimizin geleceği için çok önemli bir süreç…
08:59 İHA tehdidi: Türkiye’nin hava savunması hazır mı?
TÜMÜNÜ GÖSTER →

‘Kendilerini tekrar yargılatacak partileri oylarıyla iktidar yapmaya çalışıyorlar’

‘Kendilerini tekrar yargılatacak partileri oylarıyla iktidar yapmaya çalışıyorlar’
23.03.2022
A+
A-

İSTANBUL – TÜHA HABER / İki usta isim SuperHaber programcısı – Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı – Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına” programının yeni bölümünde, ‘Sembollerin köprüsü’ 1915 Çanakkale projesinin ayrıntılarını ve 6’lı yuvarlak masanın Ali Babacan ayağının FETÖ’ye çaktığı selamı masaya yatırdı.

“MATEMATİK OYUNLARIYLA BİR TAKIM ŞEYLER ANLATANLAR OLACAK, ANCAK BU ESERİN ÖNEMİ İLERİKİ YILLARDA ORTAYA ÇIKACAK”

(TÜHA) TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı‘nın ‘SuperHaber‘den aktardığı haberinde, Nedim Şener, “Çanakkale Köprüsü’nden geçmeyenler, tepki gösterenler olacaktır. Matematik oyunlarıyla bir takım şeyler anlatanlar olacak ancak bu eserin önemi ileriki yıllarda ortaya çıkacak. Maliyet hesabı da zamanla yerine oturacak. Yapılan işin bu anlamlı günde olması dünyaya verilen önemli mesajlardan biri.

“FETÖ’NÜN SİYASİ AYAĞI YOKTUR, KULLANDIĞI SİYASETÇİLER VARDIR. BUNLAR EMPERYALİZMİN KULLANIŞLI MAŞALARIDIR”

FETÖ’nün kumpasçı kafası Ali Babacan’ın kafasına oturmuş. CHP’yi destekleyen Ergenekon-Balyoz mağdurları var. CHP’den, ’Sen ne diyorsun?’ diyebilen var mı? Olamaz. Demirtaş çok daha ağırlarını söylüyor aslında. Ergenekon – Balyoz tutukluları serbest bırakıldığında neler söylemiş bir bakın bakalım. Velev ki iktidar oldular. Babacan ekonomiden sorumlu olsun. Muhtemel Adalet Bakanı Sadullah Ergin. Kendilerini tekrar yargılatacak partileri oylarıyla iktidar yapacaklar. FETÖ’nün siyasi ayağı yoktur, kullandığı siyasetçiler vardır. Bunlar emperyalizmin kullanışlı maşaları. Asıl mesele kumpaslarda yargılananların bunlara destek vermesi. Kumpaslarla dayak yemiş olanlar kullanışlı mağdur olarak ortada duruyor. Sessizler çünkü altılı masa yürüsün istiyorlar. O masa önce bunları yargılayacak haberleri yok. Bunlar darbe yapmış, sen hala masumlar diyorsun. Bu benim için bir mücadelenin başlangıcı. Ancak bu milletin ak koyun kara koyun oyununu ortaya çıkaracağını biliyorum.” ifadelerini kullandı.

“BU ÜLKEYİ SEVEN, BU ÜLKEYE EN ÇOK HİZMET EDENDİR”

Mete Yarar, “Çanakkale’ye ilk gidişimde şehitliklerimizin bakımsızlığı nedeniyle çok moralim bozulmuştu ve yıllarca bu nedenle oraya gitmedim. Seneler sonra gittiğimde yapılanları görünce içim huzur buldu. Bu ülkeye bırakılan her eser şehitlerimize saygının göstergesidir. Atatürkçülük, şehitlerimize minnet, sözle değil icraatlarla olur. Bazıları, ‘O yaptı geçmeyeceğim’ diyor. Ben bu ülkede taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun diyorum. Bu ülkeyi seven, bu ülkeye en çok hizmet edendir. ’Seni yargılayanı serbest bırakacağız’ diyen Kılıçdaroğlu varken, ‘Seni yeniden yargılayacağız’ diyene neden şaşırıyorsunuz ki?” şeklinde konuştu.

[TÜHA Haber Ajansı, 23 Mart 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.